Dee Beschuldigd Van Vreemdgaan, Uitgemaakt Voor Hoer En Armoo Valt Haar Lastig

Dee
4

Sinds de breuk met haar inmiddels ex-vriend Enzo Knol heeft Dee aardig wat over haar heen gekregen. Ze wordt uitgemaakt voor ‘hoer’ door twitteraars omdat ze vriendschappelijk met jongens uit gaat. Eerder werd ze beschuldigd van ontrouw aan haar ex-vriend en dat zou dan de ware reden zijn geweest van de breuk met Enzo Knol.

Armoo

Als dat nog niet erg genoeg is, heeft daar zich sinds kort een andere plaaggeest aan toegevoegd: Armoo. De jongeman uit Almere die inmiddels als rapper probeert te scoren valt Dee lastig met meerdere berichten op o.a. Instagram. Armoo bij 1 van haar foto’s: ‘Jij moet ffe snel naar die millie schattie ga ik voor zorgen’.

Hij wil Dee blijkbaar helpen aan de 1 miljoen volgers op Instagram waar zij dicht tegenaan zit. Zelf heeft Armoo overigens minder dan 300K volgers. En nu heeft hij zelfs een foto van DeeĀ op zijn Instagram gezet met de woorden: ‘Woman crush everyday’.

Wellicht dat Armoo gewoon de publiciteit probeert te pakken met de jonge vrouw uit Zeist, maar dat zij zit te wachten op zijn aanmoedigingen valt zeer te betwijfelen.

Is Dee vreemdgegaan?

Het helpt ook niet als Paul Goudsmid in zijn succesvolle KingAlert eerst geruchten verder verspreid dat Dee vreemd zou zijn gegaan tijdens haar relatie met Enzo. En daarna komt hij in zijn laatste aflevering met dit verhaal over Armoo waarbij hij ook nog eens fantaseert wat het zou zijn als die twee een relatie krijgen.

Van die brave Enzo naar die stoute Armoo! Het levert zoal KingAlert een hoop roddels op en dan vooral die roddels die nergens op gebaseerd zijn.

Komieken begrijpen Dee niet

En het begon al direct na de ‘Het is voorbij’ video van 28 september. Komieken als Arjan Lubach bespotten de manier waarop Dee aan het einde van de breakup-video alsnog voor een duimpje omhoog vraagt en om te abonneren op Enzo’s kanaal. Dat komt voor buitenstaanders onoprecht over, hoewel Dee geen enkel belang meer heeft bij Enzo’s YouTube-kanaal.

Het zou me niet verbazen als Dee van der Zeeuw nog voor het einde van dit jaar de media weer opzoekt om een paar dingen recht te zetten die door anderen krom zijn gepraat.
Alle informatie over Dee. Zie ook: Heeft Dee nieuwe vriend?

Paultje rukt zich elke dag af (en Wendy mag daar lijdzaam bij toekijken) in de hoop dat Armoo het voor elkaar krijgt iets met Dee te beginnen. Ik kan je nu al vertellen, dat gaat nooit gebeuren.

Het lagere school gehalte van Paultje sloeg de laatste keer wel heel erg door. Ook al zou deze met een ‘knipoog’ zijn gemaakt. Paultje neemt zijn jonge kijkertjes wel erg in de maling door dit zogenaamd serieus als onderwerp te brengen. Alles voor de views !!! Hij vraagt aan kijkertjes Dee met rust te laten en wat doet meneertje, liever gezegd de hersenloze Paul, precies het tegenovergestelde.

Zijn nieuwe KingAlert 2.0 wordt ook steeds vooruit geschoven net als zijn ‘fest’ wat werd gecanceld. Oh ja, over zijn aangekondigde boek welke hij met triomf in het voorjaar naar voren schoof, daar hoor je hem ook niet meer over. De bomen in Zweden, oeps… herstel, dat ene kleine boompje in Zweden voor dat ene boek moet nog worden gekapt.

Wat moet narcistische hypocriete overjarige puber Paul toch tussen al het jonge youtubespul. Hij is al over de 40. Gewoon ongezond.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …