Dee Aangerand Tijdens Koningsnacht!

Dee
1

Dee van der Zeeuw (ex van Enzo Knol) verschijnt in haar week vlog #7 huilend voor haar vlogcamera: de blonde vlogster vertelt dat ze tijdens Koningsnacht is ‘aangerand door een jongen die haar billen vastgreep en haar broek omlaag trok. Daarna rende hij weg.

Dee werd daar zo kwaad om dat ze de jongen achterna rende en vasthield. Er was echter niemand die haar kon helpen en daarom liet ze de jongen weer los.

De politie waar ze het verhaal aan vertelde zou haar niet serieus hebben genomen. Opmerkelijk: de dag ervoor had ze al geklaagd dat mensen zich vervelend naar haar gedroegen als ze uitging omdat ze haar herkende.

Ook voelt ze zich gedwongen altijd met vrienden uit te gaan, omdat ze zo vaak door dronken jongelui die haar herkennen handtastelijk wordt benaderd.

Het zit Dee behoorlijk dwars en het kost haar dan ook veel moeite om wat haar is overkomen aan de kijker te vertellen. Ze laat tevens de volgende boodschap in beeld komen:

‘Boodschap van deze verdrietige meid: NOOIT accepteren als er ongevraagd aan je wordt gezeten. Bekend, onbekend, groot, klein, man, vrouw. Niemand heeft het recht om jou aan te raken als jij dat niet wilt.’ Zie ook: Dee aangerand bericht krijgt veel media-aandacht.

Dee heeft gelijk. Niets toe te voegen aan haar boodschap.
PS: het was tijdens het Koningsnacht ‘bal’.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
Dee Opvolger Van dj Bram Krikke?

Dee van der Zeeuw is geregeld te horen op SLAM Radio en doet dat verrassend goed. Zo zeer zelfs dat Bram Krikke vreest voor zijn baan. Tot nog toe schuift ze af en toe aan bij de radioshow, maar het zou zomaar kunnen gebeuren dat ze de hoofdact wordt. De …

Dee
7
Aanranding Dee Meest Gelezen Bericht In De Media

De onthulling van vlogster Dee (ex-vriendin van Enzo Knol) dat ze is aangerand tijdens Koningsnacht in haar laatste vlog heeft volop de aandacht van de media gekregen. Een dag nadat het bericht op De Telegraaf en het AD is geplaatst is het nog steeds het meest gelezen bericht. Bij Het …

Dee
1
Dee van der Zeeuw Gaat Enzo Knol Achterna / Nu ook Vlogger!

In een verrassende stap heeft Dee besloten om alsnog zelf te gaan vloggen! Eerder had ze vertelt dit niet te willen. Hierop is ze teruggekomen. De afgelopen maanden hebben we via Instagram haar avonturen samen met haar vriend Lars kunnen meekijken, nu ziet ze echter ook de beperkingen daarvan in. …