Dee Aangerand Tijdens Koningsnacht!

Dee
1

Dee van der Zeeuw (ex van Enzo Knol) verschijnt in haar week vlog #7 huilend voor haar vlogcamera: de blonde vlogster vertelt dat ze tijdens Koningsnacht is ‘aangerand door een jongen die haar billen vastgreep en haar broek omlaag trok. Daarna rende hij weg.

Dee werd daar zo kwaad om dat ze de jongen achterna rende en vasthield. Er was echter niemand die haar kon helpen en daarom liet ze de jongen weer los.

De politie waar ze het verhaal aan vertelde zou haar niet serieus hebben genomen. Opmerkelijk: de dag ervoor had ze al geklaagd dat mensen zich vervelend naar haar gedroegen als ze uitging omdat ze haar herkende.

Ook voelt ze zich gedwongen altijd met vrienden uit te gaan, omdat ze zo vaak door dronken jongelui die haar herkennen handtastelijk wordt benaderd.

Het zit Dee behoorlijk dwars en het kost haar dan ook veel moeite om wat haar is overkomen aan de kijker te vertellen. Ze laat tevens de volgende boodschap in beeld komen:

‘Boodschap van deze verdrietige meid: NOOIT accepteren als er ongevraagd aan je wordt gezeten. Bekend, onbekend, groot, klein, man, vrouw. Niemand heeft het recht om jou aan te raken als jij dat niet wilt.’ Zie ook: Dee aangerand bericht krijgt veel media-aandacht.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …