Dee Aangerand Tijdens Koningsnacht!

Dee
1

Dee van der Zeeuw (ex van Enzo Knol) verschijnt in haar week vlog #7 huilend voor haar vlogcamera: de blonde vlogster vertelt dat ze tijdens Koningsnacht is ‘aangerand door een jongen die haar billen vastgreep en haar broek omlaag trok. Daarna rende hij weg.

Dee werd daar zo kwaad om dat ze de jongen achterna rende en vasthield. Er was echter niemand die haar kon helpen en daarom liet ze de jongen weer los.

De politie waar ze het verhaal aan vertelde zou haar niet serieus hebben genomen. Opmerkelijk: de dag ervoor had ze al geklaagd dat mensen zich vervelend naar haar gedroegen als ze uitging omdat ze haar herkende.

Ook voelt ze zich gedwongen altijd met vrienden uit te gaan, omdat ze zo vaak door dronken jongelui die haar herkennen handtastelijk wordt benaderd.

Het zit Dee behoorlijk dwars en het kost haar dan ook veel moeite om wat haar is overkomen aan de kijker te vertellen. Ze laat tevens de volgende boodschap in beeld komen:

‘Boodschap van deze verdrietige meid: NOOIT accepteren als er ongevraagd aan je wordt gezeten. Bekend, onbekend, groot, klein, man, vrouw. Niemand heeft het recht om jou aan te raken als jij dat niet wilt.’ Zie ook: Dee aangerand bericht krijgt veel media-aandacht.

Dee heeft gelijk. Niets toe te voegen aan haar boodschap.
PS: het was tijdens het Koningsnacht ‘bal’.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
7
Dee, Ex van Enzo Knol, Woedend Over Titel Ex Van Enzo Knol

Dee is behoorlijk kwaad op Shownieuws. Die heeft het gewaagd om in een titel boven een artikel over de social influencer haar de ‘ex van Enzo Knol‘ te noemen. Update van dit aretikel! Haar klacht heeft gewerkt want de titel is later aangepast en leest nu als Dee bestookt met …

Dee
2
Dee Onthult Waarom Ze Tijdelijk Niet Op Instagram Was

Ineens staat Dee van der Zeeuw op Aruba: ze is daar samen met haar vriend Lars Gerbrands voor een interview met BNR Friday Move. Vlak daarvoor heeft ze nog even op Instagram vertelt dat ze gek werd met de druk die ze voelde als social influencer. Daarom was ze tijdelijk …

Dee
Dee Opvolger Van dj Bram Krikke?

Dee van der Zeeuw is geregeld te horen op SLAM Radio en doet dat verrassend goed. Zo zeer zelfs dat Bram Krikke vreest voor zijn baan. Tot nog toe schuift ze af en toe aan bij de radioshow, maar het zou zomaar kunnen gebeuren dat ze de hoofdact wordt. De …