De Telegraaf: ‘Staande Houden Enzo Knol Is Nep! En: Enzo Whatsappt Met Man!

Enzo Knol
14

Wederom wordt pijnlijk duidelijk dat bij de grote media geen mensen werken die verstand hebben van YouTube. ´Enzo Knol waar ben je toch mee bezig´. Zo begint de presentator de video genaamd ´racende Enzo Knol faket de boel´. Na het zien van het filmpje kan je het zelfde afvragen over De Telegraaf.

De presentator interviewt een roddeljournalist genaamd Jan Uriot. Deze kwezel beweert in de vlog van Enzo waarin hij staande wordt gehouden door de politie bewijzen te zien dat het nep is. Als de politie-agent de YouTuber staande houdt leest hij van zijn rijbewijs af dat hij Enzo Knol voor zich heeft. En onze roddel-Jan weet dat dit dus niet kan kloppen. Want Enzo heet van zijn achternaam Erkelens en dat staat op zijn rijbewijs. Volgens Jan.

Erkelens

Mis! Bij de geboorte heette Enzo van zijn achternaam Erkelens, maar na de scheiding van zijn ouders heeft hij de achternaam aangenomen van zijn moeder: Knol.

Dat deze Jan niks begrijpt van YouTube maakt hij verder duidelijk door het ineens te hebben over Dylan Haegens. Daarvoor zou Enzo moeten oppassen. Waarom vertelt hij er niet bij. Enzo’s kanaal haalt ruim 2 keer zoveel views als die van Dylan. Bovendien is Dylan geen vlogger. Ze zijn dus helemaal niet elkaars concurrenten.

Enzo relatie met man?

Maar wat nog het meest bizarre aan het verhaal is moet dan nog volgen: Als Jan het nog even heeft over de roddels rondom de onbekende vrouw in de Porsche van de vlogger, laat Jan zich ineens ontvallen dat Enzo zou wattsappen met zijn ex-collega Marnix. Gezien deze onthulling volgt na Enzo’s vermeende relatie met een onbekende vrouw probeert Jan dus een link te leggen met een manlijke collega! ‘Maar ik wil niet roddelen’, zegt Jan er nog bij. Nou, doe ermee wat je wilt zou ik zeggen.

Zie ook: Enzo Knol alweer staande gehouden. Onterecht?

Opvallend, een paar uur na het behalen van zijn motorrijbewijs heeft hij een bos bloemen gekregen van de moeder van Dee.

En die stond op de tafel als ik het goed begreep. Dan hebben ze dus nog een sleutel. Er ligt ook steeds een Macbook op het bed. Enzo heeft een MSI (of Asus) gaming notebook en zo ver ik weet zelf geen Macbook.

Enzo kan Dee niet luchten of zien maar de rest van de familie wel?

“Enzo kan Dee niet luchten of zien maar de rest van de familie wel?” Leuke tekst… lijkt er wel op.

Die ene Jan kan gewoon opbokken want Enzo is niet homo. Waarschijnlijk probeert die Jan aandacht te trekken door gewoon maar onzin de wijde wereld in te gooien. Op Enzo’s paspoort en rijbewijs staat 100% Erkelens omdat daar je officiele naam op moet staan. Maar die agent herkende hem omdat hij hem misschien kent of omdat zijn kind(eren) hem kijken. Dus ik vind dit nieuws echte bullshit.

Dit klopt niet helemaal, mijn man heeft na scheiding ook zijn naam laten veranderen naar die van zijn moeder. En op zijn rijbewijs staat niet zijn geboortenaam maar de naam die hij van zijn moeder heeft aangenomen.

Het klopt dat je officiële naam op je rijbewijs/paspoort staat. Maar je kan je achternaam officieel laten veranderen naar die van je moeder.

Nee JK
Op zijn paspoort en rijbewijs staat niet meer Erkelens. Dat is veranderd destijds bij de burgelijke stand

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Verslaat Bijna Wereldster Adele Met Escape Room

Eindelijk staat een vlog van Enzo Knol weer in de trendinglijst van YouTube! De video Escape room in de nieuwe woning (halloween) is meteen doorgestoomd naar nummer 2. Alleen de videoclip van Adele moet de vlogger voor laten gaan. De escape rooms afleveringen van vorig jaar hebben ruim een miljoen …

Enzo Knol
Irma Knol Lanceert Eigen Biografie – Veel Media Belangstelling

Irma Knol heeft vandaag haar kookbio zoals ze het zelf noemt aan de pers gepresenteerd. Vorige week was er al eenpaginagroot interview met haar in De Telegraaf en een gesprek met de regionale televisie. Zowel Enzo als Milan zijn aanwezig die in hun Instastories reclame maken voor haar boek , …

Enzo Knol
Inkomsten Enzo Knol Op Twitch Gelekt!

Door een datalek bij Twitch zijn de inkomsten van alle Twitch streamers wereldwijd bekend geworden, ook die van Nederlandse live streamers. Daaruit blijkt dat Enzo Knol die begin dit jaar begonnen is met Twitch 55.000 dollar tot nog toe verdiend heeft met zijn kanaal. En het jaar is nog niet …