De 100.000 Euro van EenHoornJoost, Gio Speelt In Film, Enzo Knol En YouTube Mepper Kingalert

Joost Klein
EenhoornJoost

Joost Klein

EenHoornJoost (Joost Klein) heeft zijn eerste video sinds tijden weer afgeleverd. Hij belooft nu (bijna) iedere dag een nieuwe te uploaden. Het filmpje is precies zoals je van Joost mag verwachten: compleet gek! Maar waarom moesten al die video’s die hij tot nog toe had gemaakt verwijderd worden van zijn kanaal? Daar geeft hij helaas nog geen antwoord op.

Het geheim van Joost’s 100.000 Euro

Op het YouTubekanaal ‘ Supergaande’ geeft hij wel antwoord op de vraag hoeveel geld hij op zijn bankrekening heeft: 100.000 euro! Maar hoe komt hij aan al dat geld? Dat heeft hij niet verdiend met YouTube. De reden is tragisch: Joost heeft beide ouders verloren op jonge leeftijd. Daardoor heeft hij geld geërfd.

Enzo Knol op 1 miljoen views

En Enzo Knol is de 1 miljoen views gepasseerd met zijn 1000ste vlog! Ook stonden er ruim 40.000 reacties onder de video en kreeg hij ruim 70.000 likes tot nog toe. Dat is pas Knolpower!

Gio speelt in film

Giovanni LaTooy is gisteren naar een hotel in België afgereisd. Waarom zou dat zijn? Het heeft alles te maken met de film Storm. Daarin gat hij een rol in spelen, zo liet hij al eerder op Instagram weten. Welke rol hij gaat spelen is nog niet bekend. Zie: Gio bij Storm de Film.

Tot nog toe zijn YouTubers wel gebruikt om hun stem aan een tekenfilm te lenen (zoals nu Enzo in Angry Birds) maar echt acteren?! Dat is een vak apart. Lijkt me als het om echt een serieuze rol gaat dat ze hem toch moeten testen of hij wel kan acteren. Of maakt dat voor de film Storm niet uit? Storm in een glas water?

Gio’s agenda te koop

YouTube Mepper KingAlert

KingAlert is weer flink aan het meppen. Niet alleen valt hij YouTubers aan wanneer ze een taalfout maken in een tweet, ook als ze in zijn ogen slecht gedragen. Dit keer moet Sjaak het ontgelden. Hij heeft Ceyhun (bekend van DutchTuber) een ‘hond’ op Twitter genoemd. En dat mag niet van leraar Paul.

Ook nu krijgt hij weer de nodige kritiek op zijn bemoeizucht. Zijn antwoord: “Prima…dan kijk je toch gewoon NIET!”

Eerder dreigde een totaal over zijn toeren geraakte KingAlert met rechtszaken wegens laster en haatzaaierij tegen meerdere YouTubers. Daar hebben we niets meer van gehoord. Helaas, want dat zou uniek (!) zijn geweest en niet alleen in Nederland. Een leraar die een paar pubers aanklaagt vanwege hun twittergedrag.

Mijn inschatting: Paul heeft geen schijn van kans om een proces te winnen. Hij zou zich alleen volstrek belachelijk hebben gemaakt tegenover de buitenwereld. Maar wellicht dat hij zijn eigen advies ter harte heeft genomen: kijk dan gewoon niet.

Het nieuwste filmpje van Joost

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

EenhoornJoost
EenhoornJoost – Het Gaat Niet Zo Goed?

YouTuber en rapper EenhoornJoost heeft de afgelopen tijd een aantal signalen afgegeven dat het niet zo goed met hem gaat. Hoewel zijn carrière op rolletjes loopt, deelt hij soms rare berichten op Instagram met zijn volgers. Onlangs plaatste hij een foto van zijn overleden vader met de mededeling dat hij …

EenhoornJoost
1
Ongemakkelijk Interview Met EenhoornJoost

Het gesprek dat Tim den Besten voor het VPRO programma Tim’s Tent… heeft met EenhoornJoost begint behoorlijk ongemakkelijk. Het vindt plaats in een vakantiebungalow. Joost zit nog maar net of hij vraagt aan gastheer Tim om Chocomel en of hij zijn voeten op de tafel mag leggen. ‘Misschien moet je …

EenhoornJoost
2
EenhoornJoost Woest Op UnaGize

Zo hebben we Joost Klein (EenhoornJoost) niet eerder gezien. In een filmpje op Twitter zien we hoe Joost flink tekeer gaat tegen de Belgische YouTuber Unagize. Uit de slechts 7 seconden durende video hoor je Joost kwaad over geld spreken. “Ik heb de tyfus taxi betaald, ik heb de hotelkamer betaald. Je …