Nieuwe Huisgenoot Enzo Knol – Wie Is Davy?

Davy gaat de vlogs van Enzo verrijken. Foto: Youtube
Davy gaat de vlogs van Enzo verrijken. Foto: Youtube

Groot nieuws: Davy Le wordt de nieuwe huisgenoot van Enzo Knol zodra de vlogger in zijn nieuwe huis in Utrecht woont. Mark Hoekx verhuist ook, maar blijft in Hilversum wonen.

Tot nog toe was de grote vraag: Wie wordt nieuwe huisgenoot van Enzo Knol? Zodra Enzo en Mark bekend maakten dat ze uit elkaar gingen vroeg iedereen zich af wie de volgende huisgenoot zou worden. Enzo gaf alleen aan dat het een vriend van hem was. Dus het kan niet zijn vader zijn. Of de buurman.

En hoe heeft hij die keuze gemaakt? Heeft zijn nieuwe huisgenoot de deo challenge gewonnen? Of was het zoiets als Boer Zoekt Vrouw? Bij iedere aflevering valt er 1 af?

Utrecht

Wat je zelf kon aanvullen is dat het een vriend moest zijn die ook naar Utrecht wilde. Daar zal Enzo met mister X naartoe verhuizen. Utrecht is een studentenstad. Wellicht dus dat die vriend daar een studie gaat volgen, net zoals Mark dat doet. Als Prins Carnaval.

Koolein

Maar wie?  Sommigen meenden dat dit Koolein moest zijn waarmee hij veel Minecraft afleveringen opneemt. Hij was zeker een kanshebber, maar hij heeft blijkbaar de voorrondes verloren. Zou het dan Milan zijn? Dee? Towie? Nope. Dave Roelvink dan?

Als outsider had ik gegokt op zijn nieuwe vriend van RTL Boulevard Albert Verlinde. Maar Enzo zit niet op Tinder dus dat zou een probleem zijn. In vlog 560 krijgen dan eindelijk het antwoord. Het bleek de meest onopvallende vriend te zijn die Enzo heeft: Davy uit Eindhoven.

Dat is zeker even wennen voor de kijkers van de docudrama Enzo Knol. Mark Hoekx is een uitbundige jongen die niet bang is om Enzo een goedaardige tik te verkopen. Vooral als Enzo hem weer eens geprankt heeft. Zou Davy dat ook durven?

Gekke Marky heeft Enzo zelfs gefilmd als hij op het toilet staat. Hij heeft zijn auto laten wegslepen en de vlogs van Enzo knolpower gegeven door een kanon mee naar hun huis te nemen. Zou Davy dat ook doen? Gekke Davy? Denk het niet, maar ik laat me graag verrassen.

Wat weten we meer nog van de nieuwe huisgenoot?

Vlogs

Hij is eerder al meerdere keren opgedoken in de vlogs van Enzo Knol. Volgens mij is hij degene die nog het meest bij Enzo heeft gelogeerd, behalve Dee dan. Blijkbaar kan de vrolijke Enzo goed opschieten met de zacht pratende Brabander.

Dat bevestigt hij ook in zijn vlog. Ze zijn al bevriend nog voordat Enzo met Youtube begon. Je kan hem dus geen starfucker noemen. Beiden houden ze van gamen en hebben een goede klik met elkaar. Het verschil: Davy is een stuk rustiger dan Enzo. Maar goed, dat is zelfs de grootste ADHD’er in vergelijking met de Youtube entertainer.

Computer

Wat we tot nog toe van hem weten is dat als hij bij Enzo logeerde computerproblemen voor hem oploste. Dat deed hij al toen Enzo nog in Assen woonde. Uit zijn tweet begrijp ik dat hij tevens verstand heeft van Sony Vegas, het programma dat Enzo gebruikt om zijn video’s te bewerken.

In deze tweet laat Enzo weten erg blij te zijn met zijn werk.
In deze tweet laat Enzo weten erg blij te zijn met zijn werk.

Verder staat op zijn Twitterpagina dat hij in Eindhoven woont. Tot maart 2015, want dan verhuist hij naar gemeente Utrecht. Hoewel hij dus uit het Zuiden komt is Davy niet de broer van Colin (Koolein): Davy heeft Vietnamese roots, terwijl Colin uit China is komen overwaaien.

Fan van Enzo

Eerst dacht ik dat hij een fan was van Enzo, maar ik begrijp dat hij niet vaak naar zijn vlogs kijkt. Toch zie je hem zelfs in het publiek zitten toen Enzo op tv bij Jeroen Pauw te gast was.

Kijkers van Enzo vlogs denken ook dat Davy een fan is. Sommige kijkers menen zelfs dat Enzo misbruik van hem maakt om gratis zijn computerproblemen op te lossen. Enzo heeft onder een video waar Davy in voorkomt hier nog op gereageerd. Hij verklaart dat Davy gewoon betaalt krijgt voor zijn werk: 1 party popper per uur.

In 2014 is Davy geslaagd voor zijn examen op de Aloysius/De Roosten, een mavo school. Hij zit nu op het St Lucas college en studeert daar mediavormgeving en technologie. In januari 2015 is hij 18 jaar geworden. Of hij ook in Utrecht verder gaat studeren is op dit moment nog niet bekend.

Het zal hoe dan ook even afkicken zijn voor de kijkers die het feestnummer Mark Hoekx gewend waren. En Davy, als je dit leest: je praat wel erg zachtjes in de vlogs van Enzo. Kan je iets harder praten? Bedankt! Davy Le op Facebook en op ask.fm. Zie ook: waar woont Enzo Knol.

Kunnen jullie een artikel schrijven over dat er bij de minecraft aflevering van 19 februari de deurbel bij Enzo gaat en hij opzettelijk niet open doet ? Eerst verzint hij een vrhaal over zijn buurvr.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …