David Harms Zoekt Voor Laatste Keer Wanhopig Contact Met Enzo Knol

DusDavidGames
4

‘Laatste oproep aan Enzo & Dee…’ Zo luidt de bijna wanhopige titel van het filmpje waarin hij nog 1 keer publiekelijk aan de vlogger vraagt om contact met hem op te nemen. Eerder had hij zelfs 200 euro ervoor over om alleen al zijn naam onder de aandacht van de vlogger te krijgen.

Ruzie met Enzo

David gaat uitgebreid in op de ruzie tussen hem en Enzo die is ontstaan tijdens een korte vakantie in Disneyland Parijs. Een nietszeggende ruzie uit 2014 tussen twee groepjes YouTubers ligt er ten grondslag aan. KingAlert heeft er al eerder een aflevering aan gewijd, maar de gevolgen lijken vooral David te raken. Sinds die relatie op een paar DM’s na is verbroken doet David geregeld een poging om met de populairste YouTuber van Nederland weer contact te krijgen.

Minecraft

Dat hij daarin heel erg ver gaat bleek wel tijdens de livestream van Enzo voor zijn laatste Minecraft-reeks. Tijdens de uitzending kon je Enzo een donatie toesturen met een boodschap die door de blonde Zeistenaar werd opgelezen. De hoogste donatie bleef als bonus in beeld hangen. David doneerde iets van 200 euro (!) zodat de vlogger zijn naam dus moest opnoemen tijdens de zeer succesvolle livestream.

Enzo bedankte nog vrolijk David en ging weer verder met de Minecraft game. En nu nog de opmerkelijke video waarin hij nog eens uitleg geeft waarom het zover is gekomen tussen hen twee.

Legends of Gaming

Maar waarom wil David zo graag contact met de vlogger? Dat maakt hij niet duidelijk. Toch kan hij het niet laten om aan de kijkers te vertellen dat hij het maar raar vindt niet voor Legends of Gaming te zijn uitgenodigd, maar wel Quin , het broertje van Dee.

De inmiddels vader geworden YouTuber uit Paterswolde onthult ook nog dat reacties van hem onder die gamevideo’s, gemaakt door Endemol, worden verwijderd. ‘Enzo, hopelijk tot binnenkort.’ Zo sluit David Harms zijn video af. Maar of Enzo nu gaat reageren is de vraag. Misschien weer een donatie sturen?

“Die ‘hersenloze’ Paul probeert de kijkers te vertellen wat er gaande is in de Youtube wereld en tussen Youtubers.”
Het enige wat hij probeert is om geld te verdienen zodat hij kan stoppen met leraarzijn. Hetgeen hem ook gelukt schijnt te zijn.

Ik zat te kijken naar een hopeloos zielig geval. Alsof Davidje zijn ex vriendin terug wil. Zijn tranen rollen nog net niet over zijn wangen. Het zijn alleen maar ingepakte krokodillentranen. Deze onvolwassen vent heeft het over een akkefietje van 4 jaar geleden. Alsof hij door mams geslagen wordt als hij om een superlollie vraagt bij de Jamin. Ik wil ook zo’n superlollie mamma, zegt kleine Davidje net als die anderen. Hij probeert gewiekst te slijmen, maar het lukt Davidje voor geen meter. En dan 200 euro doneren aan Enzo. Natuurlijk lacht Enzo zich kapot, daar kan hij weer 2 keer voor tanken.

En dan nog is de evenzo hersenloze Paultje Goudsmit in staat om op zijn twitter account de vierluik video aan te bevelen van Davidje.

Net als Paultje geldt ook voor Davidje dat waardering krijgen heel wat anders is dan waardering vragen. Zij vragen maar krijgen het niet. Logisch… en dan nog zeuren om een tweede kans. Het overgevoelige mannetje David moet blij zijn met zijn aantal subscribers. Gewiekste zeurkousen zijn het met geen herseninhoud. Ofwel grote preutsers eerste klas.

David doet er goed aan om zich onder behandeling te laten stellen van een psychiater.

Voor beiden heren raad ik aan om niet online te komen in 2018 daar wordt YouTube een stuk fleuriger van.

Dus meneer heeft er verstand van? Het lijkt mij niet goed om jezelf bezig te houden met dingetjes in de Youtube wereld. Probeer maar eens zo groot te worden als Enzo, David en Paul. Lukt je niet. Mij ook niet, ja misschien over 10 jaar maar zo lang houd ik dat niet vol. Een beetje respect is hier wel op zijn plaats. Die ‘hersenloze’ Paul probeert de kijkers te vertellen wat er gaande is in de Youtube wereld en tussen Youtubers. Als je naar de psychiater moet, gaat het geestelijk niet goed met je. Met David gaat goed, dus.
Waar maak je je druk over? Als je hier toch alleen maar haat komt vertellen dan lijkt mij het een goed idee als jij wat anders gaat doen. Ga lekker zoiets stoms en saais zoals de krant lezen, nou daar heb je veel aan. Ik kijk ook geen Paul, Enzo of David, maar dan ga ik er geen haat op geven. Dat Enzo ruzie heeft met David, wat boeit mij dat nou? En dat David €200 doneert, wat maakt het uit? Ook al is het €10 of €1000. Als je echt een goed Nederlandstalig kanaal zoekt, moet je toch maar eens kijken naar StukTV. Hun inkomen is meer dan de gemiddelde Nederlander.
Conclusie: Ga lekker wat anders doen en bemoei je vooral niet met Youtube. Dit is mijn advies.

Groet, Rob

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DusDavidGames
1
David Harms Adres Nu Al Overal Bekend

David Harms is nauwelijks verhuisd of het is nu al bekend wat zijn nieuwe adres is. Dat komt door zijn eigen verhuisvideo. David woont in Oude Pekela. De YouTuber van het gamekanaal DusDavidGames heeft amper een week nadat hij erheen is verhuisd een interview gegeven aan een vlogger van RTVNoord, …

DusDavidGames
2
David Harms Verdient 2600 euro Met YouTube – Dus Wat Verdient Enzo?

David Harms verwacht een storm van kritiek van mede-YouTubers nadat hij zijn YouTube-inkomsten online heeft gegooid. Het maakt deze aparte YouTuber niks uit. In zijn video legt hij precies uit hoe zijn inkomsten in elkaar zitten. We krijgen tot in detail zowel zijn inkomsten uit zijn DusDavidGames-kanaal (DDG) te zien …

DusDavidGames
1
Van David Harms Krijg Je Geen Handtekening Meer

David Harms gaat in zijn laatste video ‘Kijker gooit eieren op mijn huis’ los op kijkers en fans die bij hem aan de deur komen. Hij beweert dat er honderden zijn die bij hem aanbellen wat David ‘fucking irritant’ vindt. Ook zijn er volgens de 30-plusser vele 16-jarigen die als …