David Harms Met Spoed Naar Ziekenhuis

DusDavidGames
1

édavid-harms

David Harms van DusDavidGames werd gisteren op weg naar huis geteisterd door helse pijnen. Maar de YouTuber wist niet waardoor het kwam.

David had net een ontmoeting gehad met Paul (KingAlert) en was samen met zijn vriendin op weg naar huis. En ineens kreeg hij flinke pijn in zijn rug en daarna in zijn buik. Maar waardoor? Heeft Paul hem vergiftigd?

David dacht dat het wel met een ibuprofen over zou gaan, maar het werd steeds erger. Het werd zo erg dat toen hij bij een benzinepomp stopte Revé smeekte om 112 te bellen. Voor een pizza (en een ambulance).

Pijn!

Onze David werd op een brancard gehesen en kreeg onderweg naar het ziekenhuis morfine (sterke pijnstiller) toegediend. Na lang onderzoek vermoeden de doktoren dat het nierstenen moeten zijn. Dat zijn daadwerkelijk kleine steentjes – kristallen – die zich een weg naar buiten schuren via de urinebuis. En dat doet ontzettend veel pijn.

David is bang dat de pijn wel vaker terug zal keren. “Als het in een vliegtuig gebeurd, wat dan?” vraagt de bebaarde gamer zich angstig af. Dan ben je gewoon de lul. Foto: YouTube.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

DusDavidGames
4
David Harms Zoekt Voor Laatste Keer Wanhopig Contact Met Enzo Knol

‘Laatste oproep aan Enzo & Dee…’ Zo luidt de bijna wanhopige titel van het filmpje waarin hij nog 1 keer publiekelijk aan de vlogger vraagt om contact met hem op te nemen. Eerder had hij zelfs 200 euro ervoor over om alleen al zijn naam onder de aandacht van de …

DusDavidGames
1
David Harms Adres Nu Al Overal Bekend

David Harms is nauwelijks verhuisd of het is nu al bekend wat zijn nieuwe adres is. Dat komt door zijn eigen verhuisvideo. David woont in Oude Pekela. De YouTuber van het gamekanaal DusDavidGames heeft amper een week nadat hij erheen is verhuisd een interview gegeven aan een vlogger van RTVNoord, …

DusDavidGames
2
David Harms Verdient 2600 euro Met YouTube – Dus Wat Verdient Enzo?

David Harms verwacht een storm van kritiek van mede-YouTubers nadat hij zijn YouTube-inkomsten online heeft gegooid. Het maakt deze aparte YouTuber niks uit. In zijn video legt hij precies uit hoe zijn inkomsten in elkaar zitten. We krijgen tot in detail zowel zijn inkomsten uit zijn DusDavidGames-kanaal (DDG) te zien …