David Harms Woedend – Raakt Hij DusDavidGames Kwijt Door Strike?

DusDavidGames
DusDavidGames

DusDavidGames

Net binnen: Een bekende YouTuber heeft David Harms aangegeven bij YouTube over copyrightschending. Daardoor heeft hij een strike gekregen. Als David van DusDavidGames 3 strikes krijgt dan is hij zijn complete kanaal kwijt.

DDG is 1 van de grootste videokanalen van Nederland met meer dan 640.000 abonnees. Vooralsnog weigert David te zeggen wie hem gestriked heeft!

Ook bij een tweede strike zijn de gevolgen erg. Dan mag hij 2 weken niet uploaden naar DDG, maar David krijgt dan ook geen inkomsten! In de video die de gamer heeft gemaakt over dit onderwerp is duidelijk te zien dat hij wanhopig is.

4 jaar DDG in gevaar

Hij hoopt in ieder geval om met deze YouTuber die hem heeft aangevallen alsnog tot een overeenkomst te komen en die strike weg te krijgen. “4 jaar lang ben ik hier met DDG bezig geweest.” YouTube is David’s leven. Als hij dit kwijtraakt dan moet hij een nieuwe baan vinden en zal zijn huwelijk niet doorgaan! Hij vertelt niet te willen trouwen als hij geen baan heeft.

Wordt vervolgd.

Update: Claim is nu weggehaald door YouTube. Zaak opgelost. Bleek valse claim te zijn en niet van YouTuber die David dacht. DDG kan dus gewoon weer verder gaan.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DusDavidGames
4
David Harms Zoekt Voor Laatste Keer Wanhopig Contact Met Enzo Knol

‘Laatste oproep aan Enzo & Dee…’ Zo luidt de bijna wanhopige titel van het filmpje waarin hij nog 1 keer publiekelijk aan de vlogger vraagt om contact met hem op te nemen. Eerder had hij zelfs 200 euro ervoor over om alleen al zijn naam onder de aandacht van de …

DusDavidGames
1
David Harms Adres Nu Al Overal Bekend

David Harms is nauwelijks verhuisd of het is nu al bekend wat zijn nieuwe adres is. Dat komt door zijn eigen verhuisvideo. David woont in Oude Pekela. De YouTuber van het gamekanaal DusDavidGames heeft amper een week nadat hij erheen is verhuisd een interview gegeven aan een vlogger van RTVNoord, …

DusDavidGames
2
David Harms Verdient 2600 euro Met YouTube – Dus Wat Verdient Enzo?

David Harms verwacht een storm van kritiek van mede-YouTubers nadat hij zijn YouTube-inkomsten online heeft gegooid. Het maakt deze aparte YouTuber niks uit. In zijn video legt hij precies uit hoe zijn inkomsten in elkaar zitten. We krijgen tot in detail zowel zijn inkomsten uit zijn DusDavidGames-kanaal (DDG) te zien …