Milan Knol Eet Gratis

Youtube
Bij Bagel & Beans in Hilversum. Foto: YouTube.
Bij Bagel & Beans in Hilversum. Foto: YouTube.

De vlog van DagelijksHaaDee uit 2013. Milan Knol heeft een geweldig plan. Hij slentert samen met zijn broer Enzo en Vincent in Hilversum. De jongens hebben honger.

Milan komt met het idee om ergens gratis een kop koffie te regelen. Hij wil de eigenaar van het eetcafe in ruil daarvoor reclame op het DagelijksHaaDee-kanaal aanbieden. Zal het werken?

Bagel en Beans hilversum

Ze wandelen een zaak binnen, Bagel & Beans genaamd. Milan is wel een beetje zenuwachtig. Hij is ook niet echt een jongen die kattenkwaad uithaalt. Dat is meer Enzo’s zijn specialiteit die dan net zijn eigen YouTube-kanaal is begonnen.

Haastig wordt er wat uit het menu gezocht. Als de mevrouw van de bediening aan hun tafel komt moet het hart in Milan’s keel bonsen. Terwijl Enzo filmt doet hij het voorstel: reclame voor gratis koffie.

Zal ze de jongens de broodjeszaak uitgooien? Tot verrassing van de drie talentvolle YouTubers gaat ze er nog mee accoord ook!

Blijkt dat ze meedoen aan een landelijke wedstrijd om de beste cafetaria van Nederland te worden. Naast de koffie krijgen ze ook nog eens lekkere beagels. Gratis!

Milan plaatst een link naar stemopjouwkoffiezaak.nl onder zijn video als dank.

De broodjeszaak bestaat nog steeds en bevindt zich aan de Kerkstraat 3 in Hilversum. Ga er eens langs en vertel dan aan de eigenaar dat je er bent dankzij de video van Enzo & Milan. Overigens, leuke naam Enzo & Milan, voor een pizzabakker.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …