Coronavirus – Gouden Tijden Voor Vloggers – Enzo Knol The King

Alle YouTubers
7

Enzo Knol liet op Instastories zichzelf in de badkamer zien samen met de tekst: ‘Wanneer de vlog binnen 8 uur 600.000 views haalt’.

Hij doelt op de video ‘Zwembad gevuld met 1 miljoen arbeez in huis!‘ Gemiddeld doet een vlog zo’n 300K views in totaal! En afgelopen maand zit hij al op 35 miljoen views, ruim een miljoen views per dag.

Het coronavirus betekent dus niet alleen maar slecht nieuws, want ook vlogger Don de Jong kan zijn lach niet onderdrukken als hij naar zijn cijfers kijkt. 550.000 views de afgelopen 24 uur en ruim 16 miljoen de afgelopen 30 dagen.

Gio Latooy vlogt ook voor iets meer kijkers: ruim 10 miljoen views de afgelopen maand, een stijging van bijna 14 procent. Royalistiq scoort vrijwel gelijke cijfers met zijn games als Gio; vloggen lijkt hij de afgelopen weken niet meer te hebben gedaan.

StukTV mag zich nu nog blij maken met 23 mijloen views in diezelfde periode, maar liefst 44 procent meer dan een maand ervoor. Vraag is wel: voor hoe lang nog?

Want de producties van dit succesvol drietal vergen inspanning van een heel productieteam en dat nu is voorlopig wel heel moeilijk geworden.

Nieuwe afleveringen van Het Jachtseizoen lijken zoal te moeten wachten. Kalvijn wordt nog wel geregeld uitgenodigd bij de talkshows en krijgt hij veel publiciteit voor zijn opmerkelijk acties op YouTube.

Voorbeeld: een film maken binnen 24 uur of optreden met Snollebollekes. Maar als het gaat om het aantal views maakt hij weinig indruk: 5,4 miljoen views de afgelopen 30 dagen.

Ter vergelijking: Enzo heeft ruim 6 keer zoveel views! Ook lijken StukTV en Kalvijn aan extra sponsoring te doen om hun dure video’s te kunnen betalen.

Reclame-inkomsten lijken juist nu flink op te drogen. En Nienke Plas, de vlogster die vorig jaar de Televizier Ster Online videoserie won, die heeft het afgelopen maand slechts 1.8 miljoen views gehaald. De tv wereld mag dan haar geweldig vinden, op YouTube kan ze nog geen deuk in een pak boter slaan.

En hoe gaat het eigenlijk met Nikkietutorals? Je weet wel, de wereld stond stil bij onthulling dat Nikkie de Jager vroeger een jongen was! Tjonge, wie had dat gedacht als je haar zo ziet! Die moet snel met weer een onthulling komen want haar kanaal is ruim 34% gedaald de afgelopen maand tot ruim 16 miljoen views. Suggestie: Ik ben toch een vent.

Eens met Erwin, wij moeten ons inhouden of anders worden comments verwijderd en ik vond de grap over Nikkie uit het boekje: het kan maar zeker niet gepast. Zwak van de author.

De enige echte RH

Die 600.000 views komen niet door het Coronavirus ik denk eerder door Myron die in haar gifgroene bikini in de thumbnail staat. Die video heeft ca. 200.000 meer views dan de rest van de vlogs van de afgelopen dagen.

Klopt helemaal admin.
Laat die Erwin maar kletsen.
Die is hetzelfde als RH.

Plus paultje komt mooi in het nieuws en Erwin kan alleen op dit forumpje een beetje verontwaardigt zijn.
Geweldig Erwin hahaha

Ik vind de opmerking van de auteur over Nikki niet gepast. Misschien moet hij of zij zich eens inlezen met welke problemen transgenders geestelijk en lichamelijk worstelen of hebben geworsteld. Nu wekt de auteur dat Nikki dit alleen voor de views heeft gedaan.
Ik verzoek de auteur deze reactie niet te verwijderen, maar aan te geven of hij of zij dit een gepaste grap vindt.

Mijn mening was niet bedoelt tegen Nikkie zelf, maar tegen de enorme media-aandacht die dit kreeg. Tot aan de Ellen Degeneres aan toe waar ze verscheen. Ik vind zelf niks bijzonders dat iemand van geslacht veranderd of wat dan ook. Dat is slechts een privé-kwestie.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …

Alle YouTubers
Jia Ruan Aangepakt Door BOOS

Tim Hofman van BOOS heeft tot plezier van veel kijkers eindelijk Jia Ruan van het bedrijf Unstoppable flink aangepakt. Deze jongeman, verkoper van online ‘hoe wordt ik snel rijk’ cursussen is een bekendheid geworden onder YouTube kijkers. Dat komt doordat je dood wordt gegooid met zijn reclames waarin hij snelle …