Colin: Waarom Wil Je Met Mij Opnemen?

Koolein
3

Colin en David

‘Waarom wil je met mij opnemen?’ Dat vraagt Colin aan David Harms (DDG) tijdens het spelen van Minecraft ‘De overlevers’. Het is gewoon een losse, grappig bedoelde opmerking die Colin maakt.

Maar het is een vraag die wellicht meerdere kijkers zich stellen. Zoals alom bekend was de hechte band vorig jaar tussen Colin en Enzo ineens verbroken. Enzo nam niks meer op met Colin Wijnholds terwijl het lange tijd de beste vrienden waren van YouTube Nederland.

Iedereen was in de war. Het leverde toch zulke geweldige Minecraft-afleveringen op? Enzo en Colin leken onafscheidelijk te zijn. Tot medio 2015. De reden zou zijn dat Colin (dus niet Enzo!) het te druk had. ‘Binnenkort’ zouden ze weer gaan opnemen. Aldus Colin.

Contact Enzo en Colin verbroken

Maar het contact lijkt definitief verbroken. Het is inmiddels een jaar geleden sinds het plotseling stil werd tussen die twee.

Zonder de oorzaak van die verborgen ruzie nog een keer op te rakelen is het wel bijzonder dat Davis Harms en Colin beiden nu een aflevering opnemen. Zowel Colin als David zijn niet ‘on speaking terms’ met Enzo.

Beter gezegd: Enzo wil niet meer met Colin opnemen vanwege zijn gedrag naar fans toe en David…? Heeft het nog steeds met de Disney trip naar Parijs te maken? Zie knallende ruzie tussen Enzo en David begon in Disneyland.

De naam Milan Knol valt meerdere keren tijdens de aflevering. David neemt wel vaker met de broer van Enzo video’s op. Zou die niet als vredesstichter kunnen dienen? Dat zal niet lukken zo heeft David al kenbaar gemaakt.

De eigenaar van DusDavidGames heeft in een aparte video verteld dat hij het niet hoeft te proberen om Milan in te schakelen om de breuk tussen hem en Enzo te lijmen. Daarvoor leent Milan zich niet.

Of komt het toch een keertje goed tussen David, Colin en Enzo? Reken er in ieder geval niet op dat dit binnenkort gaat gebeuren.

Enzo neemt gewoon afstand van vele youtubers maar dat komt puur omdat hij ouder word en voorzichteriger maar dat was zo sinds dat hele disney gebeuren daarom heeft hij de meeste contact verbroken, behalve Ronald,Dylan(peys),Wouter,Jeremy,Link. natuurlijk is dit geval al eerder gebeurt maar dan bij de eerdere groep seizoen 1: Vincent(TDT),Ronald,matthijs(tvg),daniel(TVG),Marijn,dylan,kaj en colin en waarschijnlijk ben ik er paar vergeten maar bij matthijs die rare berichtjes stuurde naar Dee waardoor het een einde was tussen Enzo en TVG (matthijs) uiteindelijk.

Kapapowerknolsouker, dan hoor jij blijkbaar bij de jongste kijkers! Wat jij schrijft is onzin, heeft niets met ouder te maken. Enzo is ondanks zijn leeftijd nog vaak “kind(s)” genoeg. De strekking van mijn opmerking i.c.m. Colin (en anderen) heeft niets met Disney Parijs te maken.

Enzo heeft met name aan zijn schoonouders (ouders van Dee) veel te danken hoe om te gaan en te handelen in (lastige) situaties over de afgelopen 3 jaar. Een adviserende “PR team” op de achtergrond. Enzo heeft veel kneepjes van hun geleerd. Overigens niets ten nadele van Irma Knol. Het stond in die tijd zonder meer vast dat de combinatie Enzo en Colin voor de Minicraft afleveringen een goed duo was welke hoge ogen scoorde. Als je op social media, in dit geval met name YouTube erg bekend bent en het geld begint binnen te stromen kon en kan Enzo de giga uitglijder van Colin, welke persoonlijk en in prive sfeer plaats vond, niet gebruiken om imago schade te voorkomen. Immers een hype (Enzo Knol) kan ook hierdoor zomaar over zijn. Enzo heeft namelijk een doel voor ogen. Zoals ik al eerder schreef, alles heeft een beperkte houdbaarheidsdatum. Terecht dat Enzo (op advies) grote afstand neemt van Colin en een aantal andere YouTubers. Dit tot grote frustraties bij de jongste fans, die dit nog niet kunnen begrijpen. Immers, spreken is zilver en zwijgen is goud. Dit laatste doet Enzo bijzonder goed, met dank aan zijn adviserende “PR team”.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Koolein
Is Kanaal Enzo’s Vriend Koolein Aan Het Uitsterven?

Armoowasright heeft weer eens flink uitgehaald naar een mede-YouTuber. Dit keer Koolein, de voormalige (?) vriend van Enzo Knol. Armoo vraagt aan Koolein via Twitter of de Britse popgroep Coldplay in Nederland optreed. Daarop twittert Koolein grappend terug met: “Nee, in Zimbabwe.” In plaats van dat Armoo hierom kan lachen retweet hij …

Kingalert
Enzo Knol
4
Waarom Nemen Colin en Enzo Niet Meer Op? KingAlert Zwijgt, Maar Voor Hoe Lang?

KingAlert (TheKing77nl) weet WAAROM Enzo en Colin niet meer met elkaar opnemen. Maar hij wil het niet vertellen. Waarom niet? Hiermee wakkert hij onnodig allerlei geruchten aan in de social media. Zelfs onder zijn video kan je zo’n gerucht lezen. KingAlert geeft wel duidelijke aanwijzingen aan de kijker dat het niet …

Enzo Knol
5
Colin Is Het Zat Vragen Over Enzo Te Beantwoorden

In zijn laatste vlog gaat Colin in op de vraag van een kijker:” Waarom neem je niet meer met Enzo op?” Colin moet diep zuchten Voordat hij die beantwoord slaakt hij een heel diepe zucht. Net zoals bij vorige keren herhaalt Colin dat het door tijdgebrek komt. Hij heeft het …