Colin over Enzo: Beste Vriend Ooit!

Dat Colin Wijnholds en Enzo Knol goed met elkaar kunnen opschieten is wel duidelijk. Colin is 1 van de weinige mede-YouTubers die geregeld een tweet krijgen van Enzo. Dat zegt heel wat. Ook skypen ze vaak met elkaar.

Enzo en Colin. Foto: Twitter.
Enzo  (rechts) en Colin. Foto: Twitter.

De vlogger moet ook erg lachen om de gortdroge grappen van Colin in de Minecraft afleveringen die ze geregeld samen opnemen.  Wat dat betreft zouden ze een uitstekend radio-duo kunnen vormen. Enzo is ook altijd dankbaar publiek voor de Limburger.

Colin heeft een grote algemene kennis en moet zijn vriend wel eens corrigeren. Als Enzo bijvoorbeeld tijdens de Minecraft aflevering het woord  “duurzaam” gebruikt, vraagt Colin verbaast wat hij denkt dat dit woord betekent. “ Nou,” zegt Enzo al met twijfel in zijn stem. “ Dat betekent dat het duur is.”

Colin probeert zijn lachen in te houden en legt zijn vriend uit dat duurzaam betekent dat iets lang meegaat.

Foto Colin en Enzo

En nu heeft de in Sittard woonachtige Colin een foto van hem en Enzo op zijn Twitterpagina geplaatst met de volgende tekst: Je bent oprecht een van de beste vrienden die ik ooit heb gehad.

De foto is in Hilversum gemaakt tijdens het feestje van Divimove, het bedrijf dat Enzo en Colin zakelijk vertegenwoordigt. In tegenstelling tot de meeste andere tweets over Enzo zit hier geen greintje ironie in. Hij meent het echt.

Ik zou ook niet zo iemand kennen waar Enzo zich zo op zijn gemak voelt als zijn Limburgse vriend.  En dan te bedenken dat bij de eerste Minecraft aflevering die ze ooit hebben opgenomen Colin eerst dacht dat Enzo niet goed bij zijn hoofd was.

Enzo zei in het begin heel weinig. Dat is inmiddels veranderd. Ze moeten elkaar de oren van het hoofd kletsen als een stel ouwe wijven. Laatst twitterde Colin nog dat ze tot 2 uur ’s nachts hadden geskyped.

Enzo heeft al een keertje gelogeerd bij Colin in Sittard. In vlog 534 zie je het vermakelijke verslag.

Lees ook: Colin is het zat vragen over Enzo te beantwoorden.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

YouTube Money van Fijne Vrienden
Youtube
YouTube Money Van Fijne Vrienden Trending Topic

Hebben Veraz Fawaz en de Oostblocker een hit te pakken? ‘Maak YouTubeMoney net als die Knol Enzo’. Dat is de eerste zin van een liedje over, jawel, YouTube Money. Die zin hoor je ook vele malen terugkeren in de video. Fijne Vrienden heeft de clip onlangs in de Bijlmer opgenomen. …

GameplayWorldXL
Schoolagenda Van Gio en TiesGames

Gio aka GameplayWordXL en de rest van de squad (o.a TiesGames, Sjaak en @Unagize) komem met hun eigen schoolagenda. Die zal voor het komende schoolseizoen 2016/2017 bedoelt zijn. Verwacht hem dus al in de aankomende zomer in de winkel te zien. De YouTubers waren naar Hilversum afgereisd voor een fotoshoot. …

Youtube
2
Concentrate Claimt Wel Erg Veel – Kaj Bij Linda de Mol?

Concentrate is eigendom van RTL Multi Channel Netwerk (MCN). Op die site worden onder andere Kaj, Zu5e, Dionne ( OnneDi), Tomas (Zomaer) en Monica Geuze gepromoot. Die zijn lid van deze Multi Channel Netwerk. Dat betekent dat hun zakelijke belangen worden behartigd door dit RTL netwerk. Hun doel is om meer adverteerders …