Colin En Enzo Zijn Terug

Koolein
3

Colin en Enzo zijn terug van heel langweggeweest! Ze hebben samen eindelijk weer een gamevideo opgenomen! En dat werd tijd. Wekenlang leken de beide echtelieden elkaar te mijden als de pest.

Update: Sinds dit artikel is geschreven is er het nodige gebeurd. Zie: Waarom nemen Enzo en Colin niet meer met elkaar op? Kingalert zwijgt.

Dat ze elkaar weer hebben gevonden blijkt namelijk uit de vlog van Koolein. In het begin zie je een onvermoeibare Enzo op het beeldscherm van Colin die in Sittard woont. Ze zijn ongeveer een half uur bezig met de opnamen.

Colin en Enzo

Eerder waren er hardnekkige geruchten al zou het onafscheidelijke duo ruzie hebben gekregen. Een ruzie zoals tussen Ilse de Lange en Waylon, maar dan nog veel groter.

Enzo bezwoor dat er echt geen ruzie was tussen hen beiden. Colin had het gewoon te druk met zijn eigen kanaal, was zijn verklaring.

Persoonlijke problemen

Maar Colin vertelde dat er nog meer speelde. Hij bleek persoonlijke problemen te hebben en het even niet meer te zien zitten.

Het was zelfs zo erg dat David Harms (DusDavidGames) op het punt stond zijn auto te pakken en helemaal van Utrecht naar Sittard te racen. Hij vreesde dat de goedgevulde Limburger iets doms zou doen. Zie: Waar doe ik het voor?

Gelukkig dat de liefde tussen de twee weer iets moois heeft opgeleverd. Kan niet wachten. Of eigenlijk wel.

De video is nog niet online, maar zal ongetwijfeld de komende dagen op Enzo’s kanaal komen.

Koolein: Geef Enzo niet de schuld

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …

Alle YouTubers
Waarom Komen YouTubers Niet Meer Naar de DYTG?

Rutger Vink (Furtjuh) had al aangekondigd niet naar de DYTG te komen. Ook Wouter van der Vaart (Dodo) had getwitterd niet meer aanwezig te zijn bij het jaarlijkse YouTube-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) twitterde geen zin meer te hebben om de hele dag alleen …