Chahid Charrak Is 31 Jaar Geworden

dutchperformante

Mede- eigenaar van o.a. Tegeldepot Chahid Charrak viert vandaag zijn 31ste verjaardag en deelt dat ook ruimschoots op zijn succesvolle Instagram.

Nauwelijks een jaar geleden was Chahid nog een totaal onbekende op social media. In die jaar tijd heeft hij inmiddels ruim 400.000 volgers op Instagram bereikt. Van het begin af aan heeft de ondernemer uit Zeewolde dat heel serieus aangepakt. Geregeld duikt de naam van Woeiman op die blijkbaar is ingehuurd om dingetjes te verzinnen die viral kunnen gaan.

Zo heeft hij vorig jaar gesuggereerd dat de Lamborghini van Enzo Knol betrokken was bij een auto-ongeluk,
hopend hiermee de media om de tuin te leiden. Die trapte er echter niet in. Wat wel lukte is toen Chahid tijdens
een potje voetballen met Creators FC het fluitsignaal nadeed van de scheidsrechter, de tegenstander in totale
verbijstering achterlatend.

Op dit moment is Chahid bezig om het wereldrecord grootste popcorn bak maken te verbreken en zoekt daarvoor sponsoren. Het geld gaat naar een goed doel: @vriendenumcukwz. De populariteit van Chahid, eigenaar van o.a. een Lamborghini Performante (vandaar zijn Instagram naam) kan daarom de komende tijd alleen maar verder stijgen, iets waar hij prima mee kan leven, om het zomaar te formuleren.

Maar ook YouTuber Enzo Knol en Don de Jong profiteren daar ruimschoots van. Vooral zijn vier kinderen zijn een dankbaar onderwerp in de vlogs van Enzo. Zijn vlog: Paaseitjes zoeken met de kinderen heeft inmiddels 1,1 miljoen views gehaald. Vooral het zoontje Luciano van 2 jaar lijkt de harten te stelen van de kijkers.

Niet alleen op Instagram waar hij via Instastories dagelijks te zien is, heeft Chahid zijn voelsprieten uitstaan. Ook op YouTube upload hij geregeld een video, geholpen door een heuse cameraman die alles voor hem regelt. Verder kunnen hem tevens binnenkort op RTL zien waarin hij mensen die het zwaar heeft helpt met nieuw sanitair.

Zakelijk gezien lijkt hem geen windeieren te leggen, want geregeld komt de naam van Tegeldepot voor op
de socials van Bekende Nederlanders die gratis (?) bij hem een badkamer mogen bestellen in ruil voor reclame.
Wat de toekomst brengt? Het zou me niet verbazen als hij binnen afzienbare tijd een reality-tv show krijgt.
Een soort van Marokkaanse Chateau Meiland wellicht?

dutchperformante
EnzoLympics Groot Succes – Mede-Presentator Chahid Charrak Na Show Lamborghini Kwijt

Tot op het laatst heeft Enzo Knol nog reclame gemaakt voor de liveshow in Groningen, maar de beelden van de aanwezigen laten zien dat de zaal vrijwel geheel was uitverkocht. En zo te lezen op Insta waren de fans enthousiast over de eerste live EnzoLympics. Pim, de personal trainer van …

dutchperformante
Waar Blijft Het Nummer Van Chahid Charrak? Eindelijk Antwoord!

Al maanden geleden werden de volgers van Chahid Charrak warm gemaakt voor een track die eraan zou komen. Maarhij kwam maar niet. In een interview met radio 538 geeft hij eindelijk uitleg wat daar de reden van is. Chahid, ook wel bekend als DutchPerformante, wilde wachten tot de zomer. Het …

dutchperformante
Vriend Chahid Charrak Raakt Rijbewijs Kwijt

Eelco Kalsbeek, de vriend van DutchPerformante (Cahid), is gepakt door de politie op de snelweg. Hij reed volgens Chahid op zijn Instastories 56 kilometer te hard! Gevolg: zijn rijbewijs is per direct afgepakt! Chahid zat samen met zijn zakenpartner in zijn witte Porsche van Eelco op weg naar Zandvoort. De …