Chahid Charrak Geeft Rolex Horloge Weg!

dutchperformante

Chahid Charrak van het YouTube-kanaal DutchPerformante weet hoe je topscorende video’s maakt: door geld weg te geven, of een Rolex! Op Instastories laat hij een (waarschijnlijk) tweedehands Rolex zien die je kan winnen in zijn aanstaande Challenge video.

Je moet wel eerst iets in zijn webshop hebben gekocht. Daarna heb je kans op een uitnodiging voor de Challenge video die zaterdag wordt opgenomen.

Eerder konden bekende YouTubers duizenden euro’s winnen of een scooter. Chahid geeft op Instagram aan dat hij het geld voor de Rolex die met echtheidspapieren wordt geleverd aan de winnaar, heeft gekocht met al het geld dat hij met zijn webshop verdiend.

Het is niet te zien op de foto welke type Rolex het is, maar ook een tweedehands Rolex doet al gauw 10.000 euro! Voor de toekomstige eigenaar wel de vraag of je hiermee over straat moet gaan lopen.

Afgelopen tijd is in het nieuws geweest dat er blijkbaar rovers eropuit zijn om bezitters van deze dure horloges met geweld te beroven van hun kleinood. Veel BNers in Amsterdam hebben hun Rolex al opgeborgen ni de kluis omdat ze geen zin hebben hiervoor in elkaar te worden geslagen.

dutchperformante
Chahid Charrak Maakt TV-Debuut

Voor een nieuw televisieprogramma Hart van Goud is Chahid Charrak op zoek naar mensen die dag en nacht klaar staan voor een ander, die zichzelf compleet wegcijferen en een indrukwekkend verhaal hebben. Dat kondigt Chahid op zijn Instagram aan. Met dit programma willen ze deze mensen die zoveel goeds doen …

dutchperformante
Chahid Charrak Verkoopt Exclusief Lamborghini Energy Drink

Chahid Charrak werkt samen met de Italiaanse familie Lamborghini om exclusief een nieuw energy drink op de markt te brengen met de welluidende naam Tonino Lamborghini Energy Drink. Via zijn webshop Dutchperformanteshop.nl kun je het blikje met de kenmerkende stier die de racewagens van Lamborghini versieren bestellen. Op Instastories vertelt …

dutchperformante
DutchPerformante Emotioneel Om Laatste Wens Van 13-jarige Nick Power

Chahid Charrak (YouTubekanaal: DutchPerformante) kreeg tranen op zijn wangen bij het aanhoren van het verhaal van Nick Power. De 13-jarige jongen heeft kanker en volgens Chahid nog maar een paar maanden te leven. Natuurlijk geeft hij de jongen de dag van zijn leven door hem in zijn gouden Lamborghini rond …