Chahid Charrak Geeft Rolex Horloge Weg!

dutchperformante

Chahid Charrak van het YouTube-kanaal DutchPerformante weet hoe je topscorende video’s maakt: door geld weg te geven, of een Rolex! Op Instastories laat hij een (waarschijnlijk) tweedehands Rolex zien die je kan winnen in zijn aanstaande Challenge video.

Je moet wel eerst iets in zijn webshop hebben gekocht. Daarna heb je kans op een uitnodiging voor de Challenge video die zaterdag wordt opgenomen.

Eerder konden bekende YouTubers duizenden euro’s winnen of een scooter. Chahid geeft op Instagram aan dat hij het geld voor de Rolex die met echtheidspapieren wordt geleverd aan de winnaar, heeft gekocht met al het geld dat hij met zijn webshop verdiend.

Het is niet te zien op de foto welke type Rolex het is, maar ook een tweedehands Rolex doet al gauw 10.000 euro! Voor de toekomstige eigenaar wel de vraag of je hiermee over straat moet gaan lopen.

Afgelopen tijd is in het nieuws geweest dat er blijkbaar rovers eropuit zijn om bezitters van deze dure horloges met geweld te beroven van hun kleinood. Veel BNers in Amsterdam hebben hun Rolex al opgeborgen ni de kluis omdat ze geen zin hebben hiervoor in elkaar te worden geslagen.

dutchperformante
EnzoLympics Groot Succes – Mede-Presentator Chahid Charrak Na Show Lamborghini Kwijt

Tot op het laatst heeft Enzo Knol nog reclame gemaakt voor de liveshow in Groningen, maar de beelden van de aanwezigen laten zien dat de zaal vrijwel geheel was uitverkocht. En zo te lezen op Insta waren de fans enthousiast over de eerste live EnzoLympics. Pim, de personal trainer van …

dutchperformante
Waar Blijft Het Nummer Van Chahid Charrak? Eindelijk Antwoord!

Al maanden geleden werden de volgers van Chahid Charrak warm gemaakt voor een track die eraan zou komen. Maarhij kwam maar niet. In een interview met radio 538 geeft hij eindelijk uitleg wat daar de reden van is. Chahid, ook wel bekend als DutchPerformante, wilde wachten tot de zomer. Het …

dutchperformante
Vriend Chahid Charrak Raakt Rijbewijs Kwijt

Eelco Kalsbeek, de vriend van DutchPerformante (Cahid), is gepakt door de politie op de snelweg. Hij reed volgens Chahid op zijn Instastories 56 kilometer te hard! Gevolg: zijn rijbewijs is per direct afgepakt! Chahid zat samen met zijn zakenpartner in zijn witte Porsche van Eelco op weg naar Zandvoort. De …