Chahid Charrak Geeft Rolex Horloge Weg!

dutchperformante

Chahid Charrak van het YouTube-kanaal DutchPerformante weet hoe je topscorende video’s maakt: door geld weg te geven, of een Rolex! Op Instastories laat hij een (waarschijnlijk) tweedehands Rolex zien die je kan winnen in zijn aanstaande Challenge video.

Je moet wel eerst iets in zijn webshop hebben gekocht. Daarna heb je kans op een uitnodiging voor de Challenge video die zaterdag wordt opgenomen.

Eerder konden bekende YouTubers duizenden euro’s winnen of een scooter. Chahid geeft op Instagram aan dat hij het geld voor de Rolex die met echtheidspapieren wordt geleverd aan de winnaar, heeft gekocht met al het geld dat hij met zijn webshop verdiend.

Het is niet te zien op de foto welke type Rolex het is, maar ook een tweedehands Rolex doet al gauw 10.000 euro! Voor de toekomstige eigenaar wel de vraag of je hiermee over straat moet gaan lopen.

Afgelopen tijd is in het nieuws geweest dat er blijkbaar rovers eropuit zijn om bezitters van deze dure horloges met geweld te beroven van hun kleinood. Veel BNers in Amsterdam hebben hun Rolex al opgeborgen ni de kluis omdat ze geen zin hebben hiervoor in elkaar te worden geslagen.

dutchperformante
Chahid Charrak Is Rijbewijs 3 Keer Kwijtgeraakt! (En Niet Wegens te Langzaam Rijden)

De buitengewoon energieke Chahid Charrak van het YouTubekanaal DutchPerformante is tot 3 keer toe zijn rijbewijs kwijtgeraakt door snelheidsovertredingen. Dat onthult de ondernemer uit Zeewolde in een nieuwe YouTube-aflevering van Andy van der Meijde. Het gaat dan om 50 kilometer of meer te hard rijden. Chahid die een Marokkaanse vader …

dutchperformante
Chahid Charrak De Meest Verrassende Ster Op YouTube – Geeft BMW Weg!

Chahid Charrak (Youtube: DutchPerformante) heeft 6 bedrijven, een hoop onroerend goed en een omzet van 40 miljoen per jaar. En dan te bedenken dat de man met de gouden Lamborghini nog slechts 30 jaar is. In de podcast van Kaj Gorgels kom je meer te weet wie nu deze succesvolle …

dutchperformante
Chahid Charrak – Dutch Permormante – Behaalt 1 Miljoen Views Met ‘Winvlog’ – Familie Klaar Voor Reality-Serie?!

De mede-eigenaar van Tegeldepot.nl Chahid Charrak maakt een bliksemcarri√®re op YouTube! Hoewel miljonair Chahid slechts een half jaar actief is op zijn YouTube-kanaal Dutch Performante heeft hij al een miljoen views behaalt op zijn vlog ‘Laatste die de badkuip verlaat, wint 5000 euro.’ Daarin zien we dat degene die als …