Chahid Charrak De Meest Verrassende Ster Op YouTube – Geeft BMW Weg!

dutchperformante

Chahid Charrak (Youtube: DutchPerformante) heeft 6 bedrijven, een hoop onroerend goed en een omzet van 40 miljoen per jaar. En dan te bedenken dat de man met de gouden Lamborghini nog slechts 30 jaar is. In de podcast van Kaj Gorgels kom je meer te weet wie nu deze succesvolle ondernemer en inmiddels YouTuber is.

Daarin leren wij dat hij via Boaz vlogger Don de Jong leerde kennen. Don vroeg toen aan Chahid of hij hem een badkamer kon leveren die hij aan zijn ouders cadeau wilde geven.

De ondernemer twijfelde nog of het hem wel genoeg publiciteit zou kunnen opleveren, maar nu heeft hij er geen spijt van. De vlog die Don ervan maakte is meer dan een miljoen keer bekeken en sindsdien is de bekendheid van Chahid als een raket omhoog geschoten.

En ondertussen scoren zijn eigen challenge video’s als een tierelier en komen ook uit op meer dan een miljoen views. Chahid pakte deze video’s ook next level aan. In de video van a.s. zaterdag kan iemand een Rolex winnen en binnenkort gaat de ondernemer/instagrammer een heuse BMW cadeau geven aan iemand die zijn volgende challenge wint.

Daarmee trekt de goedlachse miljonair (eigenaar van Tegeldepot) dit soort video’s naar een volgende level. Tot nog toe zijn we gewend dat in deze challenge video’s de kijker 100 euro in het vooruitzicht wordt gesteld, zoiets, maar Chahid geeft een Rolex van 10.000 euro weg en verklapte alvast in de podcast van Kaj dat dit slechts het begin is van nog veel grotere dingen. Naast YouTube is Chahid ook nog eens heel erg actief op Instagram.

dutchperformante
Chahid Charrak Maakt TV-Debuut

Voor een nieuw televisieprogramma Hart van Goud is Chahid Charrak op zoek naar mensen die dag en nacht klaar staan voor een ander, die zichzelf compleet wegcijferen en een indrukwekkend verhaal hebben. Dat kondigt Chahid op zijn Instagram aan. Met dit programma willen ze deze mensen die zoveel goeds doen …

dutchperformante
Chahid Charrak Verkoopt Exclusief Lamborghini Energy Drink

Chahid Charrak werkt samen met de Italiaanse familie Lamborghini om exclusief een nieuw energy drink op de markt te brengen met de welluidende naam Tonino Lamborghini Energy Drink. Via zijn webshop Dutchperformanteshop.nl kun je het blikje met de kenmerkende stier die de racewagens van Lamborghini versieren bestellen. Op Instastories vertelt …

dutchperformante
DutchPerformante Emotioneel Om Laatste Wens Van 13-jarige Nick Power

Chahid Charrak (YouTubekanaal: DutchPerformante) kreeg tranen op zijn wangen bij het aanhoren van het verhaal van Nick Power. De 13-jarige jongen heeft kanker en volgens Chahid nog maar een paar maanden te leven. Natuurlijk geeft hij de jongen de dag van zijn leven door hem in zijn gouden Lamborghini rond …