Chahid Charrak De Meest Verrassende Ster Op YouTube – Geeft BMW Weg!

dutchperformante

Chahid Charrak (Youtube: DutchPerformante) heeft 6 bedrijven, een hoop onroerend goed en een omzet van 40 miljoen per jaar. En dan te bedenken dat de man met de gouden Lamborghini nog slechts 30 jaar is. In de podcast van Kaj Gorgels kom je meer te weet wie nu deze succesvolle ondernemer en inmiddels YouTuber is.

Daarin leren wij dat hij via Boaz vlogger Don de Jong leerde kennen. Don vroeg toen aan Chahid of hij hem een badkamer kon leveren die hij aan zijn ouders cadeau wilde geven.

De ondernemer twijfelde nog of het hem wel genoeg publiciteit zou kunnen opleveren, maar nu heeft hij er geen spijt van. De vlog die Don ervan maakte is meer dan een miljoen keer bekeken en sindsdien is de bekendheid van Chahid als een raket omhoog geschoten.

En ondertussen scoren zijn eigen challenge video’s als een tierelier en komen ook uit op meer dan een miljoen views. Chahid pakte deze video’s ook next level aan. In de video van a.s. zaterdag kan iemand een Rolex winnen en binnenkort gaat de ondernemer/instagrammer een heuse BMW cadeau geven aan iemand die zijn volgende challenge wint.

Daarmee trekt de goedlachse miljonair (eigenaar van Tegeldepot) dit soort video’s naar een volgende level. Tot nog toe zijn we gewend dat in deze challenge video’s de kijker 100 euro in het vooruitzicht wordt gesteld, zoiets, maar Chahid geeft een Rolex van 10.000 euro weg en verklapte alvast in de podcast van Kaj dat dit slechts het begin is van nog veel grotere dingen. Naast YouTube is Chahid ook nog eens heel erg actief op Instagram.

dutchperformante
Chahid Charrak Is Rijbewijs 3 Keer Kwijtgeraakt! (En Niet Wegens te Langzaam Rijden)

De buitengewoon energieke Chahid Charrak van het YouTubekanaal DutchPerformante is tot 3 keer toe zijn rijbewijs kwijtgeraakt door snelheidsovertredingen. Dat onthult de ondernemer uit Zeewolde in een nieuwe YouTube-aflevering van Andy van der Meijde. Het gaat dan om 50 kilometer of meer te hard rijden. Chahid die een Marokkaanse vader …

dutchperformante
Chahid Charrak Geeft Rolex Horloge Weg!

Chahid Charrak van het YouTube-kanaal DutchPerformante weet hoe je topscorende video’s maakt: door geld weg te geven, of een Rolex! Op Instastories laat hij een (waarschijnlijk) tweedehands Rolex zien die je kan winnen in zijn aanstaande Challenge video. Je moet wel eerst iets in zijn webshop hebben gekocht. Daarna heb …

dutchperformante
Chahid Charrak – Dutch Permormante – Behaalt 1 Miljoen Views Met ‘Winvlog’ – Familie Klaar Voor Reality-Serie?!

De mede-eigenaar van Tegeldepot.nl Chahid Charrak maakt een bliksemcarri√®re op YouTube! Hoewel miljonair Chahid slechts een half jaar actief is op zijn YouTube-kanaal Dutch Performante heeft hij al een miljoen views behaalt op zijn vlog ‘Laatste die de badkuip verlaat, wint 5000 euro.’ Daarin zien we dat degene die als …