Chahid Charrak De Meest Verrassende Ster Op YouTube – Geeft BMW Weg!

dutchperformante

Chahid Charrak (Youtube: DutchPerformante) heeft 6 bedrijven, een hoop onroerend goed en een omzet van 40 miljoen per jaar. En dan te bedenken dat de man met de gouden Lamborghini nog slechts 30 jaar is. In de podcast van Kaj Gorgels kom je meer te weet wie nu deze succesvolle ondernemer en inmiddels YouTuber is.

Daarin leren wij dat hij via Boaz vlogger Don de Jong leerde kennen. Don vroeg toen aan Chahid of hij hem een badkamer kon leveren die hij aan zijn ouders cadeau wilde geven.

De ondernemer twijfelde nog of het hem wel genoeg publiciteit zou kunnen opleveren, maar nu heeft hij er geen spijt van. De vlog die Don ervan maakte is meer dan een miljoen keer bekeken en sindsdien is de bekendheid van Chahid als een raket omhoog geschoten.

En ondertussen scoren zijn eigen challenge video’s als een tierelier en komen ook uit op meer dan een miljoen views. Chahid pakte deze video’s ook next level aan. In de video van a.s. zaterdag kan iemand een Rolex winnen en binnenkort gaat de ondernemer/instagrammer een heuse BMW cadeau geven aan iemand die zijn volgende challenge wint.

Daarmee trekt de goedlachse miljonair (eigenaar van Tegeldepot) dit soort video’s naar een volgende level. Tot nog toe zijn we gewend dat in deze challenge video’s de kijker 100 euro in het vooruitzicht wordt gesteld, zoiets, maar Chahid geeft een Rolex van 10.000 euro weg en verklapte alvast in de podcast van Kaj dat dit slechts het begin is van nog veel grotere dingen. Naast YouTube is Chahid ook nog eens heel erg actief op Instagram.

dutchperformante
EnzoLympics Groot Succes – Mede-Presentator Chahid Charrak Na Show Lamborghini Kwijt

Tot op het laatst heeft Enzo Knol nog reclame gemaakt voor de liveshow in Groningen, maar de beelden van de aanwezigen laten zien dat de zaal vrijwel geheel was uitverkocht. En zo te lezen op Insta waren de fans enthousiast over de eerste live EnzoLympics. Pim, de personal trainer van …

dutchperformante
Waar Blijft Het Nummer Van Chahid Charrak? Eindelijk Antwoord!

Al maanden geleden werden de volgers van Chahid Charrak warm gemaakt voor een track die eraan zou komen. Maarhij kwam maar niet. In een interview met radio 538 geeft hij eindelijk uitleg wat daar de reden van is. Chahid, ook wel bekend als DutchPerformante, wilde wachten tot de zomer. Het …

dutchperformante
Vriend Chahid Charrak Raakt Rijbewijs Kwijt

Eelco Kalsbeek, de vriend van DutchPerformante (Cahid), is gepakt door de politie op de snelweg. Hij reed volgens Chahid op zijn Instastories 56 kilometer te hard! Gevolg: zijn rijbewijs is per direct afgepakt! Chahid zat samen met zijn zakenpartner in zijn witte Porsche van Eelco op weg naar Zandvoort. De …