Chahid Charrak – Dutch Permormante – Behaalt 1 Miljoen Views Met ‘Winvlog’ – Familie Klaar Voor Reality-Serie?!

dutchperformante

De mede-eigenaar van Tegeldepot.nl Chahid Charrak maakt een bliksemcarrière op YouTube! Hoewel miljonair Chahid slechts een half jaar actief is op zijn YouTube-kanaal Dutch Performante heeft hij al een miljoen views behaalt op zijn vlog ‘Laatste die de badkuip verlaat, wint 5000 euro.’

Daarin zien we dat degene die als laatste de badkuip verlaat…nou ja, je begrijpt het wel. Maar hoe lukt het de vruchtbare vader van volgens de laatste telling 4 kinderen om zo snel door te breken in YouTube Nederland?

Het is niet alleen te verklaren door hulp achter de schermen van ideeënman ‘Woeiman’ en filmer Jurrien Hendrikx. Samenwerken met de grootste YouTubers als Don de Jong, Boaz van Boggelen en Enzo Knol zal je zonder meer een vliegende start geven. Maar dan ben je er nog niet.

Ook de spectaculaire acties als een zwembad maken in de Lamborghini Performante en de weggeefacties leveren een hoop views op. En daarnaast natuurlijk de persoonlijkheid van de goedlachse Chahid zelf die nog actiever is op Instastories.

En vergeet vooral niet de (vrijwillige) bijdrage van zijn kinderen. De vlog van Enzo waarin hij als oppas fungeert voor het kroost van Chahid en zijn vrouw is op zijn kanaal al meer dan een miljoen keer bekeken!

Het lijkt wel alsof het succes in hun DNA zit. Je zou zomaar denken dat deze familie geschikt is voor een reality-tv serie op SBS, zodra de familie Meiland is uitgeblust.

Het succes van de dertiger moet ook een geruststelling zijn voor zijn collega YouTubers die een paar jaar jonger zijn en zich afvragen hoe lang je je populariteit kunt vasthouden. Mijn inschatting: het heeft niks met leeftijd te maken, maar alles met enthousiasme. En het bezit een gouden Lamborghini. Dat is eigenlijk het belangrijkste.

dutchperformante
Chahid Charrak Maakt TV-Debuut

Voor een nieuw televisieprogramma Hart van Goud is Chahid Charrak op zoek naar mensen die dag en nacht klaar staan voor een ander, die zichzelf compleet wegcijferen en een indrukwekkend verhaal hebben. Dat kondigt Chahid op zijn Instagram aan. Met dit programma willen ze deze mensen die zoveel goeds doen …

dutchperformante
Chahid Charrak Verkoopt Exclusief Lamborghini Energy Drink

Chahid Charrak werkt samen met de Italiaanse familie Lamborghini om exclusief een nieuw energy drink op de markt te brengen met de welluidende naam Tonino Lamborghini Energy Drink. Via zijn webshop Dutchperformanteshop.nl kun je het blikje met de kenmerkende stier die de racewagens van Lamborghini versieren bestellen. Op Instastories vertelt …

dutchperformante
DutchPerformante Emotioneel Om Laatste Wens Van 13-jarige Nick Power

Chahid Charrak (YouTubekanaal: DutchPerformante) kreeg tranen op zijn wangen bij het aanhoren van het verhaal van Nick Power. De 13-jarige jongen heeft kanker en volgens Chahid nog maar een paar maanden te leven. Natuurlijk geeft hij de jongen de dag van zijn leven door hem in zijn gouden Lamborghini rond …