Chahid Charrak – Dutch Permormante – Behaalt 1 Miljoen Views Met ‘Winvlog’ – Familie Klaar Voor Reality-Serie?!

dutchperformante

De mede-eigenaar van Tegeldepot.nl Chahid Charrak maakt een bliksemcarrière op YouTube! Hoewel miljonair Chahid slechts een half jaar actief is op zijn YouTube-kanaal Dutch Performante heeft hij al een miljoen views behaalt op zijn vlog ‘Laatste die de badkuip verlaat, wint 5000 euro.’

Daarin zien we dat degene die als laatste de badkuip verlaat…nou ja, je begrijpt het wel. Maar hoe lukt het de vruchtbare vader van volgens de laatste telling 4 kinderen om zo snel door te breken in YouTube Nederland?

Het is niet alleen te verklaren door hulp achter de schermen van ideeënman ‘Woeiman’ en filmer Jurrien Hendrikx. Samenwerken met de grootste YouTubers als Don de Jong, Boaz van Boggelen en Enzo Knol zal je zonder meer een vliegende start geven. Maar dan ben je er nog niet.

Ook de spectaculaire acties als een zwembad maken in de Lamborghini Performante en de weggeefacties leveren een hoop views op. En daarnaast natuurlijk de persoonlijkheid van de goedlachse Chahid zelf die nog actiever is op Instastories.

En vergeet vooral niet de (vrijwillige) bijdrage van zijn kinderen. De vlog van Enzo waarin hij als oppas fungeert voor het kroost van Chahid en zijn vrouw is op zijn kanaal al meer dan een miljoen keer bekeken!

Het lijkt wel alsof het succes in hun DNA zit. Je zou zomaar denken dat deze familie geschikt is voor een reality-tv serie op SBS, zodra de familie Meiland is uitgeblust.

Het succes van de dertiger moet ook een geruststelling zijn voor zijn collega YouTubers die een paar jaar jonger zijn en zich afvragen hoe lang je je populariteit kunt vasthouden. Mijn inschatting: het heeft niks met leeftijd te maken, maar alles met enthousiasme. En het bezit een gouden Lamborghini. Dat is eigenlijk het belangrijkste.

dutchperformante
EnzoLympics Groot Succes – Mede-Presentator Chahid Charrak Na Show Lamborghini Kwijt

Tot op het laatst heeft Enzo Knol nog reclame gemaakt voor de liveshow in Groningen, maar de beelden van de aanwezigen laten zien dat de zaal vrijwel geheel was uitverkocht. En zo te lezen op Insta waren de fans enthousiast over de eerste live EnzoLympics. Pim, de personal trainer van …

dutchperformante
Waar Blijft Het Nummer Van Chahid Charrak? Eindelijk Antwoord!

Al maanden geleden werden de volgers van Chahid Charrak warm gemaakt voor een track die eraan zou komen. Maarhij kwam maar niet. In een interview met radio 538 geeft hij eindelijk uitleg wat daar de reden van is. Chahid, ook wel bekend als DutchPerformante, wilde wachten tot de zomer. Het …

dutchperformante
Vriend Chahid Charrak Raakt Rijbewijs Kwijt

Eelco Kalsbeek, de vriend van DutchPerformante (Cahid), is gepakt door de politie op de snelweg. Hij reed volgens Chahid op zijn Instastories 56 kilometer te hard! Gevolg: zijn rijbewijs is per direct afgepakt! Chahid zat samen met zijn zakenpartner in zijn witte Porsche van Eelco op weg naar Zandvoort. De …