Bumper’s Moeder Heet Mindy

Bumper hond van Dee
Dee
1

Bumper hond van Dee

Dit lijkt wel 1 van de best bewaarde geheimen voor volgers van de lieve hond van Dee. Bumper heeft een eigen Instagram account!

Op zijn account – Bumper houdt hem zelf bij – zie je nu nog foto’s van een piepjonge Bumper. Op de foto boven is hij 4 weekjes oud. Ook zie je plaatjes van het nest waar hij uit is voortgekomen. Zijn vader en moeder worden ook voorgesteld. Zijn moeder heet Mindy (foto beneden) en zijn vader Rico.

moeder Bumper

Moeder Bumper op visite

Enige tijd geleden had Enzo erover dat de moeder van Bumper op visite zou komen bij haar kwispelende zoon en in zijn vlog! Helaas ging het niet door vanwege de ziekte van de eigenaar van moeder Bumper.

Eerder had Vayne, de hond van Mark en zijn vrienden, en Pip (de hond van Jill van Dooren) al hun eigen Instagram gekregen. Die van Pip heeft al ruim 100.000 volgers.

Bumper heeft nog wat te doen wat dat betreft, maar voor zo’n lieve hond moet het geen probleem zijn om minstens zo populair te worden als zijn YouTube-vrienden.

Zie ook: Dee met ex-vriend – Gay is oke.
Alle berichten over Dee.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Dee
Dee Eerste ‘Ontmoeting’ Met Myron Koops, de nieuwe Vriendin Van Enzo Knol

“O, ze staan naast elkaar”, zegt Dee van der Zeeuw zeurderig tegen de kijkers als ze zich opmaakt om op de motorkap van Quin te tekenen. Dee (de ex van Enzo Knol) voelt al meteen aan dat de situatie ietwat ongemakkelijk is. In de vlog van Quin wordt ze gevraagd …

Dee
9
Enzo Was Woedend Op Dennis Schouten Over Date Met Dee

Dennis Schouten doet een opmerkelijke onthulling over zijn ‘relatie’ met Dee in zijn YouTube-serie Roddelpraat. Als zijn collega Jan Roos een sexy foto van Dee bekritiseert vertelt Dennis spontaan dat hij een afspraak had met Dee, terwijl Dee nog een relatie had met Enzo! Hun relatie was toen al behoorlijk …

Dee
1
Enzo Knol en Dee Nog 1 Keer Samen Op TV?

Kans bestaat dat het jaareinde wordt afgesloten met Enzo Knol en Dee samen in een tv-programma! En jij kan dat beslissen! Voor zijn eindejaarsprogramma wil Illusionist Victor Mids van het tv-programma MindF*ck de populairste fragmenten uit zijn tv-serie gebruiken. Kijkers kunnen die kiezen uit 50 fragmenten. Daar staan ook Enzo …