Bumper Ernstig Ziek – Moet Worden Geopereerd!

UberQuinGames

“Het houd in dat Bumper gewoon kanker heeft.” Zo begint een verdrietige Quin van der Zeeuw zijn vlog ‘Bumper heeft een tumor’.

Het gaat niet goed met Bumper, de hond die vooral bekend werd uit de video’s van Enzo Knol. Woensdagavond reageerde Bumper ineens nergens mee op en leek heel veel pijn te hebben.

Gealarmeerd door het vreemde gedrag van Bumper is de familie Van der Zeeuw met spoed naar het dierenziekenhuis gereden. Daar hebben ze een stukje van zijn organen genomen. Daaruit bleek dat Bumper op zijn lever een tumor heeft. En dat niet alleen.

Er zijn ook meerdere plekken waar iets is waargenomen op de CT-scan die is gemaakt. Toch is er goed nieuws: de plek op zijn milt is goedaardig, maar de tumor op zijn lever moet echt weg. Komende dinsdag wordt Bumper geopereerd.

Quin belooft na dagen stilte iedere dag de voortgang met Bumper aan ons te vertellen. Overigens zit Quin samen met zijn vriendin Isa in quarantaine. Isa blijkt corona te hebben gekregen en moet samen met haar vriend Quin op hun kamer blijven. Opmerkelijk: Quin heeft geen corona.

UberQuinGames
Quin Heeft YouTube-kanaal Eindelijk Weer Terug – Einde Aan Nachtmerrie

Quin opgelucht: “We hebben het hele YouTube-kanaal weer terug, alles is weer van mij, alle video’s staan weer online. We zijn wel 12.000 abonnees verloren.” Dat was even schrikken. Quin van der Zeeuw’s YouTube-kanaal bleek gehackt. Quin begreep er niks van. Hij deed toch aan tweetrapsverificatie? Wat blijkt? Quin had …

UberQuinGames
Quin van der Zeeuw Aangevallen Door Dronken Fietser

Quin van der Zeeuw, het broertje van Dee, is afgelopen donderdagavond aangevallen door een ┬┤alcoholist┬┤. Hij was met de elektrische fiets van zijn moeder naar zijn vriendin Isa gegaan. Bij terugkeer had de Zeistenaar per ongeluk een slingerende fietser aangetikt. Die kwam woedend achter hem aan en wist de jongen …

UberQuinGames
Quin Laat Vriendin Zien Op Instagram

Er is zo vaak al aan Quin gevraagd of hij een vriendin heeft en nu kan de Zeister YouTuber volmondig JA daarop antwoorden. Het broertje van Dee heeft vandaag een foto geplaatst op Instagram waarop je hem samen met een meisje ziet. Haar naam is Isa en meer weten we …