Breuk Tussen Enzo En Dee Was Onvermijdelijk. Alle Feiten Op Een Rijtje

Enzo Knol
15

Uit alles blijkt dat de relatiebreuk tussen Enzo en Dee al lange tijd in de lucht hing. Maar wilde Dee de breuk op het laatst wel doorzetten? Waarom was ze zo vrolijk de laatste vlogs terwijl ze wist dat hun verhouding ten einde was? Hier nog 1 keer alles op een rijtje gezet van wat we weten over het einde van hun relatie.

Relatieproblemen

Een half jaar geleden waren er al ernstige problemen. Dee verscheen dagenlang niet in Enzo’s vlogs. Kijkers vroegen zich verbaasd af wat er was gebeurd. Enzo had nog gereageerd door te beweren dat hij Dee met rust liet omdat ze aan het studeren was. Dat is natuurlijk niet waar. Ook toen al hing hun relatie aan een zijden draadje.

Ze besloten het toch weer samen te proberen, maar de ruzies bleven komen. In de afscheidsvideo ‘Het is voorbij’ vertelt ze de kijkers dat er ’te vaak gedoe’ was. Te veel ruzies. En Enzo bevestigt daar ook in dat ze hiermee al lange tijd zaten.

Moesten ze wel samen doorgaan? Had het nog wel zin? Wellicht tegen beter in hebben ze nog lange tijd het met elkaar uitgehouden. Maar afgelopen september moet er iets zijn gebeurd waardoor de conclusie onvermijdelijk werd. Dit ging zo niet langer. Te vaak was er geen sprankeling meer in hun relatie. Dee: ‘Het is gewoon even op.’ Let op het woord ‘even’. Het lijkt wel alsof ze toch geen afscheid kan nemen.

Ook heeft Dee het erover dat ‘niet lang geleden’ is besloten om de relatie te beëindigen. Maar wanneer is dat dan? Je zou zeggen dat ze niet lang hebben gewacht met deze video op te nemen.

Verjaardag Dee

Op 5 september krijgt Dee van haar familie voor haar verjaardag glazen potten. Voor ‘onze nieuwe keuken‘ vertelt ze de kijker. Natuurlijk was het voor hen beiden wel duidelijk dat hun relatie moeilijk was, maar toen hadden ze nog niets besloten hoe het verder moest. Ook haar familie had haar niet die spullen gegeven als ze wisten dat ze toch niet meer de nieuwe keuken zou gaan gebruiken.

Op 14 september vierden ze dat ze 4 jaar een relatie hadden. Dee vertelt met een stralende lach aan de kijkers dat ze in vlog 37 voor het eerst voorkwam. Uit niets blijkt dat een breuk aanstaande is. Ze wisselen cadeautjes met elkaar uit en het weekend daarop hebben ze zichzelf nog een cadeautje gegund. Ze brengen 2 dagen op Texel door. Tot daar aan toe hebben ze tegen beter in
willen vasthouden aan hun relatie. Vlak daarna is echter het onvermijdelijke gebeurd.

Breuk definitief

Ik ga er vanuit dat dit op woensdag 20 september is gebeurd. Die dag is de video van Enzo weer eens te laat online. Dat gebeurde de laatste tijd wel vaker. Hij twittert: “Mijn dag is wat anders gelopen dan gepland. De vlog komt wat later’.

Op zich geen bijzonder bericht, maar toch wordt het geliked door Quin van der Zeeuw. Die weet wat er die woensdag is gebeurd. Dee en Enzo hebben elkaar nog eens diep in de ogen gekeken. Misschien hadden ze niet eens ruzie, maar het afgelopen weekend had hen duidelijk gemaakt dat na 4 jaar relatie de koek op was.

Die dag zullen ze ook het pijnlijke nieuws van de definitieve breuk met hun familie delen. En dan moeten ze nog de laatste obstakel nemen. De breuk aan je kijkers vertellen die tot nog toe hadden gedacht dat de twee een droomrelatie hadden.

De vlog van die dag dat ze het uitmaken laat overigens ook niets bijzonders zien. Enzo gaat met Dee luiers kopen voor een trucje thuis.

Het komende weekeinde voorgaande aan de breakup-video gaat Enzo nog alleen naar Assen. Daar brengt hij het weekend door met zijn moeder, Milan en broertje Sjen.  Zoekt hij troost bij zijn familie in afwachting van de breakup-video die Enzo en Dee nog moeten opnemen?

Op zondag merken de kijkers dat er weer iets aan de hand is. De vlog die hij die zonnige dag opneemt en 2 dagen later online komt is korter dan anders. Na nauwelijks 7 minuten breekt de video af. De vlog is niet alleen ongewoon kort, maar de vlogger vergeet ook de overbekende autro. In de video zelf weet hij tot 2 keer toe niet goed uit zijn woorden te komen als hij wat aan zijn kijkers wil vertellen. Ook zijn vlog voor zondag gepland komt weer te laat online.

Aan Dee is tot op het laatst niets te merken dat ze weet heeft over de breuk, bij Enzo zit dat anders.

Heeft Enzo last van liefdesverdriet? Of maakt hij zich ernstige zorgen over de explosie van reacties die zouden gaan komen zodra iedereen wist dat hun realtie ten einde was?

Daarna komen er nog 2 vlogs online met Dee erin. Die zijn maandag en dinsdag opgenomen. Het valt op hoe vrolijk Dee is, terwijl Enzo nogal vermoeid overkomt. De maandag dat ze een bezoekje aan Bumper in het ouderlijke huis van Dee brengen, valt Enzo in slaap op het matras van de zieke Bumper! Is Enzo oververmoeid? Dee filmt dat nog en maakt er grappige opmerkingen over.

Ook de problemen met zijn uploadschema doen vermoeden dat hij niet helemaal lekker in zijn vel zit.

Vrolijke Dee

Maar waarom is Dee vrolijk? In de laatste video van dinsdag, 2 dagen voordat ze de ‘Het is voorbij’ video opnemen, is er geen spoortje van verdriet of somberheid bij haar te bespeuren. Ze toont zelfs de nieuwe keuken bereidwillig aan de kijkers, terwijl ze weet dat ze geen gebruik meer hiervan zal maken.

Is Dee niet zozeer blij dat het over is, maar opgelucht? De breuk was al maanden voelbaar in hun relatie en eindelijk hadden ze gedaan wat voor beiden onvermijdelijk was geworden. Een punt zetten achter hun relatie na 4 jaar lief en leed te hebben gedeeld.

Hoewel haar gedrag op social media nog steeds raar is als ze dan al wist dat de breuk definitief was. Op 24 september liked Dee een tweet die luidt als volgt: ‘Een relatie is hetzelfde als je huis. Als een lamp stopt met branden dan koop je geen nieuw huis. Nee, dan maak je die lamp.’ Vertaling: als je een ruzietje hebt in je relatie dan doe je daar wat aan. Je maakt het niet meteen uit.

En vlak voordat de dramatische video nog online komt plaats ze een foto op Instagram waarop ze op de rug van Enzo is geklommen. De foto is op het strand op Texel genomen. Vrolijk kijken ze naar de camera. Dee zet eronder: ‘Soms zegt de foto alleen al genoeg.’ Was Dee toch weer aan het twijfelen geslagen? Heeft Enzo haar moeten overtuigen nu toch echt door te zetten met de laatste stap?

Enzo verdrietig?

Enzo lijkt er meer moeite te hebben met wat er komen gaat. Ze hebben dan al besloten dat donderdag 28 september de video wordt opgenomen. Vrijdag moest Dee weer naar school en daarvoor hebben ze nog gasten over de vloer. Maar Enzo had nog een andere zorg dat zijn gedrag verklaard: Hoe zouden zijn kijkers hierop reageren? Enzo en Dee hebben nooit aan hun volgers laten weten dat er problemen waren.

In tegenstelling tot de dagen ervoor kan Dee het tijdens de opnames van het afscheidsvideo niet droog houden. We zien een totaal andere Dee dan in de vlogs tot nog toe. Ze begint al snotterend de video. Ze is niet alleen emotioneel omdat ze nu aan de kijkers moet vertellen dat hun relatie over is, maar het is tevens voor Dee het einde van haar verschijnen in de vlogs van Enzo. Ze neemt daarom ook van de kijkers afscheid en huilend vertelt ze dat ze ons zal missen.

Enzo bedankt kijkers

Die dag dat ‘Het is voorbij’ wordt opgenomen vlogt Enzo ook niet. Vrijdag pikt hij de draad weer op. In de auto gezeten bedankt hij de kijkers voor de lieve berichten. Zijn ogen zijn nog wel vochtig en hij slikt even. Zijn laatste vlog die hij zondag, 3 dagen na de breakup-video opneemt, bruist weer van vrolijkheid. Zijn broer Milan trekt voor 2 maanden in bij Enzo en ze maken voortdurend grapjes. Enzo is weer helemaal terug.

Ook de vlogger heeft nu de bladzijde omgeslagen en is klaar voor een nieuw avontuur en een nieuw begin zonder Dee. En Dee laat 2 dagen na de breuk haar nieuwe kamer zien in het ouderlijke huis. Ze is weer thuis. De lamp maken was niet genoeg. Foto: Instagram. Zie ook: Het is uit tussen Enzo en Dee – geschokte reacties!

Enzo “scoorde” zaterdag 7 oktober de laagste subscribers per dag sinds 4 jaar. Teken aan de wand? Het “gat” met StukTV bedroeg over de afgelopen periode 120.000 daalde vervolgens tot 98.000 om weer te groeien naar boven de 120.000. Nu loopt StukTV rap in en is op weg om het grootste Nederlandstalige YouTube te worden. Krijgt Gieltje toch zijn zin.

@dion. Heb nu al zovaak gehad dat mijn reacties dus niet geplaatst werden? (Of verwijderd kan natuurlijk ook!)

Heb t trouwens over het artikel hè. Niet over jouwn reactie of die van RH.

15 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enzo Knol
Enzo Knol Geraakt Door Kritiek Op Laatste Vlog – ´Zware Dagen´ – ‘Werd Afgelopen Dagen Even Teveel`

Het zit de vlogger Enzo Knol even niet mee. Geteisterd door rugpijn en de grote drukte rondom de verhuizing krijgt hij nu ook flink wat negatieve reacties op zijn laatste vlog ‘De mannen van Oranje krijgen training van Josef’. Hij geeft zogenaamd les aan Rutger en Akkamist. Het typetje dat …

Enzo Knol
Succes Voor Enzo Knol Na Rampweek

Het geluk lacht Enzo Knol weer toe, knolpower is nog lang niet uitgewerkt. Ondanks dat de media flink los ging op Enzo vanwege zijn reactie op een politieagent die hem staande hield, heeft de vlogger weer een mijlpaal in zijn carrière bereikt. De podcast De Bennies die Enzo samen met …

Enzo Knol
Media Valt Massaal Over Enzo Knol – Trending op Twitter

Enzo Knol en zijn vriendin Myron Koops zijn flink bekritiseerd door de media. Van het AD tot aan RTL Nieuws geven alle ruimte om de vlogger volledig af te branden. En vanavond zit Enzo bij talkshow van Beau. Het is niet alleen dat hij gepakt is met een snelheid van …