Break Up Milan Knol En Brigitte

Milan Knol
15

De relatie tussen Milan Knol en zijn vriendin Brigitte is ten einde. Dit maakten beiden tegelijkertijd bekend op hun Instagram.

Milan: ‘Helaas zijn Brigitte en ik niet meer samen. We hebben bijna 2 jaar een ongelooflijke tijd gehad met ups & downs en veel leuke reisjes overal heen. We geven nog steeds om elkaar en hebben geen ruzie. Ik hoop dat jullie dit respecteren. Bedankt.’

Afgelopen september waren beiden nog op vakantie gegaan naar Italië, het geboorteland van Brigette. Milan heeft daar een aantal vlogs van gemaakt. Onlangs vertelde Milan Knol nog dat zijn vriendin op vakantie was, maar nu lijkt het dat ze voorgoed niet meer terugkeert in zijn leven.

Daarvoor had de YouTuber een jarenlange relatie met Jill van Dooren. Die break up moet wat minder goed zijn verlopen: alle foto’s van Jill zijn van zijn Instagram verwijderd. Deze ex-vriendin lijkt inmiddels in armoede te leven.

Hahaha! Het artikel gaat over Milan en Brigitte. Maar de reacties gaan uiteraard weer over meneer Paultje. Geweldige site.

Ik heb eens de haarinplant van de zonen van KingAlert vergeleken met andere youtubers zoals David, Giel en Fishanator. Ik ben hierbij door mijn expertise op dit gebied tot een conclusie gekomen die u zal verbazen. Ik weet nog niet of ik publiceer, maar dat het een haarscherpe analyse dat ik U wel zeggen.

Volledig met je eens WLS. Een ytuber met een gemiddelde kijkers van rondom de 40000 wat neer komt op de 426e plaats in het Nederlandse landschap is het niet waard om relevant te noemen en verdiend op deze site geen aandacht.
Hoogstens op de site Internetgekkies.

Met andere woorden, 3% van onze bevolking is, moordenaar, straatrover, crimineel, fraudeur, wegmisbruiker, fikkie stoker, geld graaier of wat dan ook en verpest het voor de rest (97%) en dan vooral niets benoemen en wegkijken. Jij bent lekker bezig hoor.

Het peutertje met de rode laarsjes staat ingedeeld bij deze 3%.

De enige echte RH

Zou ik heb vannacht weer een view botje losgelaten. Merkt toch niemand. Wel. jammer van de likes en dislikes. Maarja je kan niet alles hebben. Mijn haarlijn is toch niet zichtbaar

Oud nieuws author!! Vlak voor de video, waar Milan 24 uur buiten in een tentje zou slapen achter zijn huis, waar Enzo en Daniël op bezoek kwamen en hilarische fikkie stookte was het al uit tussen Milan en Brigitte. Het verbaasde mij dat bijna nergens werd genoemd de afgelopen 3 maanden.

De enige echte
RH

Ja sinds dat de redactie door een of andere kinderhater wordt gedaan bij de in staat ontbinding verkerende King Alert worden dit soort nieuwtjes voortdurend gemist. Het is de vraag of het kanaal euthanasie pleegt of wacht tot alleen sekteleden nog kijken. De Nederlandse MCN ‘s hebben hem al uitgekotst,zodat hij nu toevlucht heeft gezocht tot een noodlijdende Belgische. De DJ carrière is abrupt tot een einde gekomen met als dieptepunt het 23e keer hetzelfde riedeltje te spelen naast een drummer die uit pure medelijden een positie wordt gegund bij een voetbalshowtje.
Deze man die naar eigen zeggen een iq heeft van 150(de helft is gelogen en de andere helft neemt een loopje met de waarheid) zal zich moeten beroepen op een carrière switch. Ik stel voor opendeur intrapper bij een varkensfokkerij.

Ik kom niet meer bij. 150 en de helft is gelogen en de andere helft neemt een loopje met de waarheid. Het peutertje met de rode laarsjes ziet zijn geabonneerde fanbase teruglopen. Hij keldert momenteel 1 K per maand naar beneden. Zijn privé zandbakkanaaltje daalt evenzo hard. Krabbelt hij op of komt er meer water in de glijbaan zodat hij nog harder omlaag gaat? Er moet wel meer water in, anders blijft hij in de glijbaan “hangen”.

RH

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Irma Knol Schrijft Boek Over o.a. Enzo Knol

“Ik had niet gedacht dat ik in bikini achter mijn laptop een boek zou schrijven, maar het is wel zo.” Zomaar uit het niets doet Irma Knol, moeder van Enzo en Milan) de onthulling op Instastories dat ze met een boek bezig is. Ze wil nog niet zeggen waar het …

Milan Knol
Heeft Milan Knol Nieuwe Vriendin?

Een onbekend persoon duikt ineens op in de vlog van Enzo Knol. In vlog 2536 ‘Ik zet een KP tattoo’ zie je niet alleen de bekende vrienden van Enzo, maar ook. naast zijn broer Milan, een vrouw met donker lang haar op de achtergrond. Ze zijn in een tattoo-shop waar …

Milan Knol
Malino De Hond Weer Verenigt met Baasje Milan Knol

Iedereen die een hond heeft weet hoe pijnlijk het is om het beestje een tijd achter te moeten laten omdat je met vakantie gaat. Milan Knol ging een week naar Italië en zijn puppy hondje Milano (5 maanden oud) moest hij bij een vriend achterlaten. Gisteravond kon hij Milano weer …