Bram Krikke Geeft ‘Vieze’ Kaj van der Ree Trap Na

Alle YouTubers
15

Dj en YouTuber Bram Krikke kon het niet laten om ex-dj Kaj van der Ree nog een keer te confronteren met zijn besmeurde verleden.

De voormalige YouTube-bekendheid Kaj werd afgelopen januari op staande voet ontslagen bij zijn werkgevers toen bleek dat hij zijn YouTube beroemdheid had ingezet om naaktfoto’s te verkrijgen van minderjarige meisjes. Zowel BNN/VARA als RTL wilde niets meer met hem te maken hebben.

Zelfs een tv-programma waarin hij te zien was werd per direct van de buis gehaald. Opmerkelijk: hoewel iedereen hem veroordeelde en bij het oud vuil zette, is hij niet veroordeelt door een rechter.

De talentvolle Bram vindt echter dat de pijnlijke zaak nog een keer opgerakeld moet worden. Verkleed als koning voor zijn nieuwe YouTube-serie zegt hij tegen de camera: ‘Ik heb een kinderdag verblijf geopend. Nu zoek ik nog begeleiders en docenten. (…) Nu denk ik dat ik iemand heb gevonden. Kaj!’

Na ruim 3 maanden verder zou Kaj weer werk gevonden hebben bij een ICT bedrijf. Dennis Schouten had dat nieuwtje van een vriend gehoord.

Schelden is not done. Dat je iemand bekritiseerd, op de hak neemt, beargumenteerd of er niet mee eens bent prima. Dus nogmaals Anders, wordt anders en scheld op deze site niet meer. Dat doe je maar ergens anders. (Ik weet wel een groepje op YouTube waarvan de leider niets anders doet dan schelden, wat ik zeer verwerpelijk vindt, maar ik mag zijn naam onder dit artikel niet noemen).

De enige echte RH

Dennis is geen waardevolle toevoeging aan Youtube, hij moet lekker Powned blijven doen; daar komt hij het best tot zijn recht.

Waarom Dennis geen waardevolle toevoeging is?; RoddelPraat = Nieuwspunt.
Kansenparels = Reageren op… (Milan Knol)
Onrecht (Powned) = #BOOS

Geen van de 3 is origineel.

Bram komt teminste nog met originele content.

Anders,
Dat jij als KA adept het woord origineel in de mond durft te nemen,is wel de grootste belediging van de Nederlandse taal sinds men in de natuur tot de ontdekking kwam dat er organismen zijn die leven en zich voeden dmv andere organismen.

Jij bent echt een dikke mongool, ik heb het niet over KA, dat jij het zo leuk vindf moet je zelf weten, waar het hart van vol zit stroomt de mond van over. Kansenpareltje

Anders,
Als jij mij begint uit te schelden, eindigd hier de discussie.
Zo laag als mens wil ik niet eindigen om daaraan mee te doen.

Geachte heer Anders,
Wij leven in een land dat bekend staat om zijn tolerantie.
Blijkbaar bent u van mening dat mensen die niet uw mening toegedaan zijn dikke mongolen zijn.
Juist in deze tijd waarin wij onze vrijheid herdenken verzoek ik u dan ook uw taal te matigen.
Indien uw naam Anders betekent dat u niet uit Nederland afkomstig bent, zou ik u willen aanraden een extra inburgeringscursus te volgen.
Ook een mogelijkheid zou zijn terug te keren naar uw oorspronkelijk land van herkomst.

Ben het volledig eens met Anders.
Ik zie liever een nieuwsprogramma waarin iemand filmpjes laat zien van creators en hen daar op wijst dat zij een voorbeeld functie hebben.

Dat is niet nieuwspunt, dat is een kansloos programma/aftreksel daarvan. Niet te veel van geloven wat er in die show gezegd wordt, alleen maar onzin on views te pakken.

Goeie zet van Dennis. In een paar weken het best bekeken YouTube NieuwsProgramma.

Maar ok de concurrentie is niet echt groot. Wat vooral heel verfrissend was geen geparasiteer op Enzo.

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Bram Krikke Wil Niets Meer Met Dennis Schouten Te Maken Hebben

Het is over en uit tussen dj en YouTuber Bram Krikke (foto boven) en Dennis Schouten. Was er eerder nog sprake van een deel twee van hun succesvolle tv-programma Onrecht, ondertussen is het Dennis duidelijk geworden dat Bram niet meer met hem verder wil. Oorzaak: Dennis heeft zich begin dit …

Alle YouTubers
Boaz Van De Weg Gehaald – Haalt Het Nieuws Met AutoStunt

Boaz van Boggelen heeft het nieuws gehaald! Hij had een afgedankte auto voorzien van een zwembad! Daarmee was hij samen met zijn vrienden de weg opgereden en dat mag natuurlijk niet. (Zijn vlog zie je onder dit bericht) Hij werd door een undercover agent gesnapt en had het geluk dat …

Alle YouTubers
Chahid Charrak aka Dutch Perfomante Racet Met Zijn Gouden Lambo YouTube Binnen – Hoe Doet Hij Dat?

Een opmerkelijke rijzende ster op YouTube: Chahid Charrak, een succesvolle zakenman, met een mooie villa, 4 schatten van kinderen en een gouden Lamborghini. Zijn eerste vlog waarin hij zichzelf voorstelt heeft al ruim 300.000 views bereikt en binnen 3 maanden al ruim 80 duizend abonnees op zijn YouTube-kanaal. Hoe lukt …