BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

KingAlert
KingAlert
30

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views.

Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul wie hij bedoelt. Op Twitter vraagt Tim: “huh, welke influencers bagatelliseren de situatie? namen en rugnummers, ik heb ze niet gezien.”

De senior YouTuber reageert nog met Boaz en verwijst verder naar zijn aflevering van KingAlert. Daarin geeft hij ruimschoots aandacht aan Enzo Knol die in quarantaine is gegaan.

Tim is dat blijkbaar niet van plan en concludeert dan: “geef eens namen en rugnummers dan. Leest nu weg als een leeg lulstuk.”

Enzo is in zelf isolatie gegaan omdat hij uit het risicogebied Oostenrijk komt. Boaz is daar ook geweest. Omdat deze YouTubers toch af en toe naar buiten gaan suggereert Paul dat ze dit dus voor de views doen.

Opmerkelijk: in het opiniestuk noemt hij mensen die het niet met deze stelling over misleidende YouTubers eens zijn als kinderen die zijn “gehersenspoeld” door hun idolen. Zijn Tim Hofman en Giel Beelen dat ook?

Want eerder had Paul de aanval geopend op Giel Beelen die het waagde kritiek op hem te hebben vanwege zijn ongepaste tweet over de relatie tussen Enzo en Myron. Op Tim heeft hij nog niet gereageerd.

Update: Inmiddels heeft Enzo Knol via Shownieuws op de beschuldigingen van Paul gereageerd. De vlogger benadrukt dat hij zich aan alle voorschriften over het coronavirus houdt en en vraagt zich af of KingAlert wel zijn vlogs heeft bekeken.

Paul heeft snel geld nodig en hij wil zelfs nu donaties ontvangen in de nachtstreams.

Schijnbaar komt Paul toch terug op eerdere uitspraken!

Paul noemt ook verschillende redenen waarom zijn views met de snelheid van Ursain Bolt achteruit sprint.
De aanvallen van Egbert c.s.
Geen vermeldingen in de boxen bij abonnees.
Niet in aanbevolen komen.
Paul vergeet 1 ding te vermelden…….. de kwaliteit van het gebodene.
Ik word altijd een beetje bang van Paul als hij raaskalt in zijn streams.
Hij gelooft het n.l. zelf.
Normale mensen zoeken het eerst de fout bij zich zelf.
Paul verwerpt die mogelijk onmiddellijk en geeft een ander de schuld.

Het lijkt wel een complot tegen Paul, iedereen ziet hem als een oudere man die een onzin show heeft over jongeren die zijn kinderen hadden kunnen zijn. En die de rest van zijn tijd besteed aan het streamen van schietspelletjes.
Maar hij kan zoveel meer, kijk naar zijn geweldige muziek en presentatie talent. Raar dat de mensen dat niet zien.

Egbert heeft Paul met zijn content zo aan het wankelen gebracht dat Paultje snel het land verliet en een potje ging huilen in het buitenland.

Als je een tweet rondstuurt met de tekst,
100 % dat KingAlert een VEEDaward moet krijgen. TOPSHOW.
En je daar 16 likes op krijgt, ja dan moet je jezelf toch ook realiseren waar je staat.
Nog een voorbeeld van zijn beleving in de wereld. Paul zegt dat zijn tweets door 30000 man worden bekeken.
Het is alleen zo jammer dat op tweets waarbij een filmpje of iets dergelijks zit je kan zien dat die maar door een kleine 600 wordt gezien.

Paul had het ook over dat er grote dingen zouden gebeuren in 2020.
En die tweet heeft hij 5 maanden vastgepind op zijn twitter en plots was de tweet verwijderd.

Paul kan alleen mensen die hem altijd gelijk geven paaien met zijn mooie verhalen maar de echte wereld is het net even wat lastiger voor Paultje.
En soms gebruikt de media Paul en mag hij even langskomen en dan is Paultje als een kind zo blij.

Jullie moeten je schamen, kijk nu eens goed en zie hoe superieur Paul is t.o.v. gewone mensen.
Kniel en bid net als ik tot deze grootheid.

Of je hebt een betonplaat voor je kop of je ogen zitten permanent dicht. Jij knielt voor een orientaalse borrelnootje wat geen IQ bevat. Dit borrelnootje draagt ook nog eens rode laarsjes met een schepje en een harkje in de hand. En in een ander hoedanigheid schuift hij met zijn snuit in het bos over de grond opzoek naar voedsel. Daarachter dribbelen zijn onderdanige wolfjes.

Ik ben het zat.
Zogauw de Corona crisis voorbij is mag hij kiezen;
Of hij neemt een normale baan,(waarbij leraar afvalt ,want ff een linkje naar de video van Egbert,of een willekeurige stream en ieder schoolbestuur spreekt zijn veto uit.)

Of ik ben weg.

Ben het zat dat ik 36 u per week moet werken en hij 40 uur per week streamt voor anderhalve man en een paardenkop (zo luidt het spreekwoord, dus niet persoonlijk bedoeld,Elmar.)

Ik wilde het verhaal vertellen van die muis en de olifant. Maar dan kloppen de verhoudingen niet echt.
Dan maar de vlo (paul) op de muis riep naar de naast hem lopende olifant (enzo)
He wat stampen we hard he.

Hoor ik het goed dat jullie de grote Paul hier met een zwijn of een vlo vergelijken ? Jullie zijn niet te redden.
En Wendy het is niet meer dan redelijk dat jij de kost verdient, Paul kan op die manier doen waar hij echt goed in is.

30 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert Paul Goudsmit
KingAlert
11
KingAlert Haalt Keihard Uit Naar Vloggers (Enzo Knol!) En Jongeren Die Het Niet Met Hem Eens Zijn

Paul Goudsmit aka KingAlert beweert dat YouTubers misbruik maken van de coronacrisis. Dat doet hij in een column in De Telegraaf. Paul vertelt over zijn laatste KingAlert waarin hij hierop inging. “Ik ging in op het feit dat er YouTubers tussen zitten die misbruik maken van de coronacrisis en doen …