BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

KingAlert
KingAlert
30

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views.

Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul wie hij bedoelt. Op Twitter vraagt Tim: “huh, welke influencers bagatelliseren de situatie? namen en rugnummers, ik heb ze niet gezien.”

De senior YouTuber reageert nog met Boaz en verwijst verder naar zijn aflevering van KingAlert. Daarin geeft hij ruimschoots aandacht aan Enzo Knol die in quarantaine is gegaan.

Tim is dat blijkbaar niet van plan en concludeert dan: “geef eens namen en rugnummers dan. Leest nu weg als een leeg lulstuk.”

Enzo is in zelf isolatie gegaan omdat hij uit het risicogebied Oostenrijk komt. Boaz is daar ook geweest. Omdat deze YouTubers toch af en toe naar buiten gaan suggereert Paul dat ze dit dus voor de views doen.

Opmerkelijk: in het opiniestuk noemt hij mensen die het niet met deze stelling over misleidende YouTubers eens zijn als kinderen die zijn “gehersenspoeld” door hun idolen. Zijn Tim Hofman en Giel Beelen dat ook?

Want eerder had Paul de aanval geopend op Giel Beelen die het waagde kritiek op hem te hebben vanwege zijn ongepaste tweet over de relatie tussen Enzo en Myron. Op Tim heeft hij nog niet gereageerd.

Update: Inmiddels heeft Enzo Knol via Shownieuws op de beschuldigingen van Paul gereageerd. De vlogger benadrukt dat hij zich aan alle voorschriften over het coronavirus houdt en en vraagt zich af of KingAlert wel zijn vlogs heeft bekeken.

Ik zal het nog sterker vertellen. Vanaf aankomende nacht droomt Paultje al tandenknarsend niet alleen van een Lamborghini Urus maar ook van een Yamaha Niken. Bij het ontwaken zal zijn pyjama broekje extra nat zijn. Als Paultje flink spaart kan hij begin van de zomer een Yamaha Balance Scooter kopen van € 140,00. (google even, dan kan je nog eens lachen).

En voor de kneuzige wolfjes die mij ziekelijk vinden, kijk maar eens goed naar jouw Alpha Wolf (leider) hoe ziek hij is. Die ziekte zit in jouw groep, waar jij onderdeel van uitmaakt. Ik voel mij sterk en goed! Tevens een extra duimpje omhoog voor Tim Hofman en de groetjes aan Marije en Roos.

De enige echte RH

RH, ik heb ook niks met Paul; knap trouwens dat je je oordelen al klaar hebt zonder ook maar iets van mij te weten.

Maar jij bent wel de grootste loser die er hier bestaat op dit forum.

Anders
U spreekt RH aan om iets wat ik zeg,das een beetje vreemd. Spijt me ook dat u zegt dat hij zich al een jaar bezighoud met andere en dat hij daardoor ziek in het hoofd is.
Mag ik u dan een vraag stellen?
Wat vindt u van een Youtuber die zich al 4 jaar bezighoud met anderen,en met 1 persoon in het bijzonder met als enig doel geldelijk gewin.
Ik stel deze vraag heel netjes en vertrouw erop dat u hierop een antwoord geeft zonder mij ook voor ziek uit te maken.
Want dan mag u van mij deze discussie winnen hoor

Paultje moet hoognodig aan een beademingsapparaat voor extra zuurstof om zo zijn walgelijke en enge kronkels in zijn hersens recht te zetten. Aangezien hij hier zeker de komende weken niet voor in aanmerking komt, omdat o.a. corona patiënten voorgaan, zullen wij moeten toe zien dat hij nog meer uit zijn mond gaat schuimen, onder het motto alles voor zijn views. Media berichten dat hij maar liefst 176.000 subscribers heeft op zijn King Alert kanaal(tje) , maar enig research leert dat hij op een week na 8.096 subscribers heeft ingeleverd in een jaar tijd. Hoe zou dat nou komen???? (en in een jaar tijd, 4,8 miljoen views). Daar doet Knolletje 5 dagen over. Niet gek dat Paultje elke nacht tandenknarsend droomt over een Lamborghini en met een natte pyamabroek elke dag wakker wordt. Gelukkig hebben leveranciers voor hem in een lagere prijsklasse en in een lager segment nog wel een trapautootje te leen voor hem.

Alle een goed virus vrij weekend toegewenst.

De enige echte RH

Is een gotspe dat iemand die in streams zegt Anders Breivik als voorbeeld te zien en zich hier Anders noemt de woorden psychiatrische inrichting te zien gebruiken.

Die vergelijking had ik nog niet eens gezocht, ik gebruik anders ondat ik een random naam moest hebben. Het lijkt me meer voor jou een reden om hulp te zoeken gezien jij hier mee komt.

RH gewoon een gefrustreerd jaloers mannetje, dat je je zo druk kan maken om iemand en zo met iemands leven bezig kan zijn en dat al dik een jaar, misschien nog wel langer. Dan ben je echt ziek in je hoofd.

Goede reactie van Tim.
In de kanaal omschrijving van Paul staat feiten, meningen en roddels.
In het onderscheid hiertussen gaat Paul telkenmale de fout in.
Meningen hebben staat iedereen vrij, maar geef je mening dan over feitelijke gebeurtenissen.
Als voorbeeld gaf hij gisteren als antwoord op het commentaar van Enzo bij Hart van Nederland dat hij alleen het stukje van het rijden van de Lamborghini heeft gezien. Hij mist dan het stukje waarin Enzo zegt, we hebben afstand bewaard Auto is ervoor en erna gereinigd etc.
Paul’s adagium is het is mijn mening en het is dus een feit hoort niet thuis bij iemand die zegt een I.Q te bezitten van 150.
Als teaser gaf Paul gisteren aan dat hij uitgebreid aandacht zal besteden aan het stukje van Enzo in een vlog easthij darts pijltjes gooit terwijl zijn vriend zijn vingers spreidt op het bord.
Hier zal weer de voorbeeld functie van Enzo ter sprake komen.
Jammer dat Paul zich nooit druk maakt over stunts van Stuktv waarin zij zonder te remmen door een woonwijk rijden of winkeliers lastig vallen door met scooter door een winkel te rijden.
Trouwens iedereen ongeacht zijn leeftijd die het waagt het met Paul oneens te zijn is een kind. En kan dan als bonus van zijn redactie de toevoeging op een tweet krijgen dat hij een bord voor zijn kop heeft.

30 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert Paul Goudsmit
KingAlert
11
KingAlert Haalt Keihard Uit Naar Vloggers (Enzo Knol!) En Jongeren Die Het Niet Met Hem Eens Zijn

Paul Goudsmit aka KingAlert beweert dat YouTubers misbruik maken van de coronacrisis. Dat doet hij in een column in De Telegraaf. Paul vertelt over zijn laatste KingAlert waarin hij hierop inging. “Ik ging in op het feit dat er YouTubers tussen zitten die misbruik maken van de coronacrisis en doen …