BOOS-presentator Tim Hofman: ‘KingAlert Schreef Leeg Lulstuk’

KingAlert
KingAlert
30

Het opiniestuk van Paul Goudsmit in De Telegraaf is ook Tim Hofman opgevallen. In dit stuk schrijft Paul Goudsmit dat sommige grote YouTubers het coronavirus misbruiken voor views.

Maar namen noemt hij niet. BN’er en man achter de BOOS-serie van BNN/VARA probeert hier achter te komen en vraagt aan Paul wie hij bedoelt. Op Twitter vraagt Tim: “huh, welke influencers bagatelliseren de situatie? namen en rugnummers, ik heb ze niet gezien.”

De senior YouTuber reageert nog met Boaz en verwijst verder naar zijn aflevering van KingAlert. Daarin geeft hij ruimschoots aandacht aan Enzo Knol die in quarantaine is gegaan.

Tim is dat blijkbaar niet van plan en concludeert dan: “geef eens namen en rugnummers dan. Leest nu weg als een leeg lulstuk.”

Enzo is in zelf isolatie gegaan omdat hij uit het risicogebied Oostenrijk komt. Boaz is daar ook geweest. Omdat deze YouTubers toch af en toe naar buiten gaan suggereert Paul dat ze dit dus voor de views doen.

Opmerkelijk: in het opiniestuk noemt hij mensen die het niet met deze stelling over misleidende YouTubers eens zijn als kinderen die zijn “gehersenspoeld” door hun idolen. Zijn Tim Hofman en Giel Beelen dat ook?

Want eerder had Paul de aanval geopend op Giel Beelen die het waagde kritiek op hem te hebben vanwege zijn ongepaste tweet over de relatie tussen Enzo en Myron. Op Tim heeft hij nog niet gereageerd.

Update: Inmiddels heeft Enzo Knol via Shownieuws op de beschuldigingen van Paul gereageerd. De vlogger benadrukt dat hij zich aan alle voorschriften over het coronavirus houdt en en vraagt zich af of KingAlert wel zijn vlogs heeft bekeken.

Dit is de 29ste comment onder dit artikel! Mijn hemel, waar gaat dit heen? Dat kleine kleutertje met de rode laarsjes met in zijn linkerhandje een plastic harkje en in zijn rechterhandje een plastic schepje, speelt nog steeds moederziel alleen in de zandbak. Hij denkt dat hij zijn 43ste verjaardag “GROOTS” viert. Verder dan een paar koekjes van de Lidl komt hij niet. Zijn onderdanige wolfjes behorende bij zijn roedel hebben geen leven. De meeste mensen slapen in de nacht en tussen 6.00 en 7.00 uur gaat de wekker omdat hun werk ‘lonkt’. Als je een uitzichtloos bestaan hebt, wordt het ritme van de dag vaak verlegd. Voer voor de experts, in welke status Alpha wolf met zijn roedel bevindt! Dat er iets groots stond te gebeuren in 2020 blijkt achteraf wel duidelijk maar om een andere trieste reden “corona”. Dat zag het peutertje in september 2019 ook niet aankomen. Blijkbaar doet Paulje nog steeds hetzelfde en spuugt en kotst over iedereen heen. Een mondkapje over zijn schuimende mond biedt uitkomst. Alhoewel deze op dit moment schaars zijn. Misschien kan hij zelf wel eentje ‘naaien’, dan heeft hij meteen wat te doen. Als hij er meer naait, kan hij deze verkopen. Dit brengt vast meer op dan zijn oude boekjes. Aangezien hij geen DJ is, valt er niets te draaien. Wellicht toch wel in deze tijden, maar dan zonder publiek. Het verschil van nu en ervoor maakt niet uit, want hij had nooit volle zalen met publiek.

De enige echte RH

Lol, zeker wat betreft dat DJ zijn heb je zeker gelijk, zie zijn ‘optreden’ bij zijn boek presentatie. Deze man blijft lachen.

Paul geeft altijd andere mensen de schuld van zo beetje alles, en zelf zegt hij dat mensen zelfspot moeten hebben.

Terwijl als je Paulus zelf een keer op zijn plek zet met (humor) dan word je als stront behandeld in zijn heilige streams met alleen maar mensen die het met hem eens zijn.

Gisteren ben ik ook met de grond gelijk gemaakt en al zijn trouwe wolfjes in de chat waren het natuurlijk met Paulus eens en moesten weer kostelijk lachen.

Terwijl Paul denk ik als ik naar zijn vieuws kijk super ongelukkig is en dat de enige persoon die geld opbrengt in huize Goudsmit zijn vrouw Wendy is.

Zonder Enzo heeft Paul niks om over te vertellen.
En elke dag rukt Paul zich suf wat Enzo heeft.

Terwijl zijn vrouw aan het werk is speelt meneer Paul Goudsmit gewoon schietspelletjes in dezelfde ruimte.

Kan Gio Latooy niet opzouten met zijn minderjarige 1 april grap. Hoe verdien je veel geld? Zet een minderjarige naast je op de stoel en doe alsof je een relatie hebt. Het geld stroomt letterlijk binnen. Ik Peter Rudolf de Vries zal een onderzoek instellen en zijn gedrag aan de kaak stellen. Pak ik dit moment mooi af van Alberto Stegeman.

Als ik aan Paul denkvraag ik me af waarom de NASA en ESA het ISS gebruiken voor wetenschappelijke proeven in vacuüm. We hebben hier op aarde genoeg schedels waar geen molecuul of atoom te vinden is…

30 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

KingAlert
KingAlert Geraakt Door Tim Hofman – BOOS-Presentator Wil Hem ‘Cancelen’

Paul Goudsmit is flink te grazen genomen door Tim Hofman. In zijn laatste BOOS-aflevering laat hij een stukje uit de livestream van Paul zien. In kennelijke staat van dronkenschap doet hij stevige uitspraken over mensen die verkracht zijn of zelfmoord willen plegen. Pijnlijk natuurlijk: Paul leest als KingAlert altijd andere …

KingAlert
81
KingAlert (‘Beste YouTuber Ooit’)’ Stopt Er Niet Mee

KingAlert stopt ermee. Dat kondigt de YouTuber in zijn laatste aflevering aan, getiteld:”De allerlaatste aflevering…en hoe gaat het nu verder?” Nou ja, hij stopt niet echt, wordt het vervolgens duidelijk. Hij stopt wel met de van tevoren opgenomen ‘nieuwsshows’ die we toe nog toe van hem kennen. Paul gaat nu …

KingAlert Paul Goudsmit
KingAlert
11
KingAlert Haalt Keihard Uit Naar Vloggers (Enzo Knol!) En Jongeren Die Het Niet Met Hem Eens Zijn

Paul Goudsmit aka KingAlert beweert dat YouTubers misbruik maken van de coronacrisis. Dat doet hij in een column in De Telegraaf. Paul vertelt over zijn laatste KingAlert waarin hij hierop inging. “Ik ging in op het feit dat er YouTubers tussen zitten die misbruik maken van de coronacrisis en doen …