Gaat Enzo Knol Boek Schrijven?

Nieuws

Plotseling was daar een opmerkelijke tweet: “Al een hele tijd stiekem bezig met een groot project,” twittert Enzo.

Dat blijkt het startsein tot nog meer tweets waarin de stiekeme Enzo ons verrast met een oproep: neem een selfie en stuur die naar mij op. Het liefst van je gezicht, in HD- kwaliteit. Mag iets met Knolpower zijn, maar hoeft niet.

Ik zeg het even in mijn eigen woorden, maar daar komt het op neer. Wil je hier aan meedoen? Lees ook dit bericht: Enzo zoekt selfie fan.

De reden waarom hij die foto van jouw zelf graag wil gebruiken legt hij in de volgende tweets uit. Ze kunnen worden gebruikt voor zijn webshop en voor een tijdschrift of boek!

Schrijver Enzo Knol

Wat? Gaat Enzo schijven? Die jongen kan alles! Verder vertelt hij nog niets, maar de vlogger zal ongetwijfeld niet voor niets het woord boek in de mond hebben genomen.

Ik vroeg me al af wanneer de eerste uitgever zich zou aandienen om een boek over de populairste Nederlandstalige YouTuber uit te geven. Met op dit moment meer dan 860.000 abonnees op zijn YouTube-kanaal en honderdduizenden kijkers voor zijn vlogs moet het eerste boek over Enzo verkopen als een tierelier.

Of hij kan het ook gewoon zelf uitbrengen en via zijn eigen website Knolpower.nl aanbieden. Dan is alle winst voor Bassie. En Enzo.

Meedoen: Enzo zoekt selfie fan

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …

Alle YouTubers
Waarom Komen YouTubers Niet Meer Naar de DYTG?

Rutger Vink (Furtjuh) had al aangekondigd niet naar de DYTG te komen. Ook Wouter van der Vaart (Dodo) had getwitterd niet meer aanwezig te zijn bij het jaarlijkse YouTube-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) twitterde geen zin meer te hebben om de hele dag alleen …