Boef Krijgt Er Bij RTL Late Night Flink Van Langs

Alle YouTubers
6

rapper-boef-rtl-late-night

Rapper Boef werd bij RTL Late Night stevig onder vuur genomen door de andere gasten. Onder andere Rick Nieman had het wel gehad met de rapper/vlogger. Nadat beelden uit zijn meest bekeken vlog werden getoond waarin hij agenten treitert probeert Boef zich nog te verdedigen. Hij zegt dat in zijn meeste vlogs hij wel goede dingen doet zoals naar zieke kinderen met kanker gaan.

Maar oud-nieuwslezer Nieman wuift dat weg. “Ik hoef je overige vlogs niet te zien om te weten dat wat je doet brutaal, beschamend en ontzettend ordinair is.”

Op een of ander manier wil het niet doordringen bij Boef dat wat hij doet slecht is. Een zwakke verdediging als “ Ik ben geen slecht mens” overtuigd niemand aan tafel van de talkshow.

De rapper die in Parijs is geboren doet het voorkomen alsof goede dingen doen de slechte zouden opheffen. In het universum van de treitervlogger kan je dus iemand in elkaar slaan en toch goed zijn zolang je daarna maar aardig doet naar een ziek kind.

Arrestatie Boef

De dag van de uitzending was hij net vrijgelaten. Hij was gearresteerd nadat hij mensen had opgeroepen mee te doen met een vechtpartij. Direct na zijn vrijlating plaatste hij alweer een video op social media waarbij hij zich uitdagend gedroeg: “Fuck de politie”. Zijn boodschap: ze kunnen mij toch niks maken.

Dat moet nog blijken. YouTube kan in ieder geval zijn inkomsten flink afknijpen door zijn video’s als gewelddadig te bestempelen. Adverteerders kunnen dan zelf kijken of ze nog hun reclame willen laten zien bij rapper Boef.

Pauls twitter:

2016-09-17

MEDEDELING:
Vanwege alle omstandigheden maakt @FishanatorNL geen deel meer uit van de #KingAlert redactie. Meer info volgt!

Ik blijf lachen!!!!!! Krijgen weer een extra video met uitleg en Paul gaat zich zelf weer vreselijk de hemel in prijzen! Wordt een EITJE voor de volgende bananenschil.

Zijn subscribers groeien op dit moment met +50 per dag. Gaat supergoed met King Alert !!!! hahaha…. Enzo groeit 20x per dag zo hard ! Paul zakt (moment opname) op dit moment af naar het D3 elftal!!! Paul speelt in de YouTube statistieken (NL) geen enkele rol.

Paul Goudsmit heeft daar ook last van “voorkomen alsof goede dingen doen de slechte zouden opheffen”

Fish in de pan hakken op prive zaken waar Paultje een oordeel overvelt! Dank je de koekoek, waar haalt Paul de hufterigheid vandaan om een mogelijke driehoeksrelatie van Fish op YouTube af te keuren. Als Fish daar gelukkig mee is laat hem. Dat zijn Fishs problemen. Het gaat erom of je beiden zakelijk inhoudelijk bij elkaar past. Maar nee, Paul geeft hem nog een trap na, maar prive blijft hij wellicht wel vrienden. Paul is bekrompen en leeft in oude kloosterstijl. Wat is Paul’s volgende bananenschil? En wanneer worden de jonge kijkertjes van Paul eens wakker, dat Paul oliedom zand in de ogen strooit bij kijkertjes omdat Paul zo inconsequent is en doet alsof hij roomser is dan de Paus.

Kingalert is gewoon een narcistische matennaaier en viewhoer. Zijn vriend Fish (misschien zwakbegaafd? gezien de dingen die hij doet en zijn immer durende loyaliteit aan Kingalert die hem het hardst naait) als content gebruiken en Fish zijn daden aan de kaak stellen. Alsof Kingalert niets fout doet. Alleen de ouderen zien dit in en, de jonge kijkers nemen alles voor zoete koek. Paul zal vrienden met Fish blijven zodat hij hem dankbaar als content kan gebruiken wanneer er weer niks bijzonders te melden is op internationaal en nationaal gebied.
Kingalert pakt altijd alleen maar de zwakkeren aan, aan een boef of ismail brandt ie zich niet. De laffe hypocriet.

Klopt, Paul is zeer hypocriet en vreselijk bang voor een grote groep YouTubers en behandelt ze daarom niet (of alleen in positieve zin) Paul vertoont zelf enge trekjes.
De media zien hem op dit moment wel zitten, daar zet ik vraagtekens bij, maar ook logisch, ook zij doen alles voor de views en is niets zeggende gebrabbel belangrijker dan correcte en goede inhoud en zo is de cirkel weer rond. Na ruim een half jaar King Alert krijg ik steeds meer de indruk dat Paul slim probeert te spelen door YouTubers te kiezen waarbij hij (natuurlijk) overwicht heeft, zodat hij ze heerlijk kan afbranden. Denk maar aan Job (Dutchtuber). In een recente video geeft hij Armoo op 1 puntje gelijk. Paul kwijlt daarbij en steekt veren in Robin’s kont. Wellicht dat Paul een driehoeksrelatie kan aangaan en de herenliefde samen met Wendy kan bedrijven. De z**dspuitende “alles kunner” Paul wil roomser zijn dan de Paus maar is dat totaal niet. (sarcastisch bedoelt, wie wil nu weten hoe ver Paul’s zaad in Wendy’s haren beland, zie een oude 18+ video van hem) Wij kunnen daar ook wel een video overmaken, waarbij wij hem totaal afbranden en grote afkeuring over uitspreken, net als hij dat met Fish doet.

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …

Alle YouTubers
Jia Ruan Aangepakt Door BOOS

Tim Hofman van BOOS heeft tot plezier van veel kijkers eindelijk Jia Ruan van het bedrijf Unstoppable flink aangepakt. Deze jongeman, verkoper van online ‘hoe wordt ik snel rijk’ cursussen is een bekendheid geworden onder YouTube kijkers. Dat komt doordat je dood wordt gegooid met zijn reclames waarin hij snelle …