Boaz van Boggelen Werkt 16 Uur Per Dag

Boaz van Boggelen

Boaz van Boggelen heeft zijn populariteit flink zien stijgen de laatste tijd. Zijn stunt om zijn Ford Ka om te bouwen tot een rijdend zwembad leidt tot media-aandacht van het AD en SBS. De politie hield hem staande toen hij er rondjes mee ging rijden in Amersfoort.

De 20-jarige YouTuber deed de opleiding Mediavormgeving aan de mbo in zijn woonplaats. Ondertussen bleek zijn YouTube-hobby dusdanig uit de klauwen te lopen dat hij er 16 uur per dag aan werkte, zo vertelt de succesvolle YouTuber in een interview aan het AD .

Zijn YouTuber-leven kon hij op een gegeven moment niet meer combineren met school. Ook werd hij op het schoolplein opgehouden door scholieren die met hem op de foto wilden. Een belangrijke bijdrage aan zijn stijgende succes heeft ongetwijfeld Enzo Knol gehad.

Een tijdlang heeft de Amersfoorder stage gelopen bij de bekende vlogger en was bijna dagelijks in zijn vlogs te zien. Maar in het interview wordt hij niet met name genoemd.

Boaz: “,,Ik liep stage bij een youtuber, twee keer een halfjaar. In de tussentijd had ik honderdduizend abonnees gekregen en toen ik na dat jaar weer naar school moest, gaf ik daar aan dat het voor mij niet meer haalbaar was om fulltime in de schoolbanken te zitten.”