Boaz van Boggelen Werkt 16 Uur Per Dag

Boaz van Boggelen

Boaz van Boggelen heeft zijn populariteit flink zien stijgen de laatste tijd. Zijn stunt om zijn Ford Ka om te bouwen tot een rijdend zwembad leidt tot media-aandacht van het AD en SBS. De politie hield hem staande toen hij er rondjes mee ging rijden in Amersfoort.

De 20-jarige YouTuber deed de opleiding Mediavormgeving aan de mbo in zijn woonplaats. Ondertussen bleek zijn YouTube-hobby dusdanig uit de klauwen te lopen dat hij er 16 uur per dag aan werkte, zo vertelt de succesvolle YouTuber in een interview aan het AD .

Zijn YouTuber-leven kon hij op een gegeven moment niet meer combineren met school. Ook werd hij op het schoolplein opgehouden door scholieren die met hem op de foto wilden. Een belangrijke bijdrage aan zijn stijgende succes heeft ongetwijfeld Enzo Knol gehad.

Een tijdlang heeft de Amersfoorder stage gelopen bij de bekende vlogger en was bijna dagelijks in zijn vlogs te zien. Maar in het interview wordt hij niet met name genoemd.

Boaz: “,,Ik liep stage bij een youtuber, twee keer een halfjaar. In de tussentijd had ik honderdduizend abonnees gekregen en toen ik na dat jaar weer naar school moest, gaf ik daar aan dat het voor mij niet meer haalbaar was om fulltime in de schoolbanken te zitten.”

Boaz van Boggelen
Boaz Krijgt Boete Vanwege Kleur Auto?!

Boaz van Boggelen (YouTuber en eigenaar van Jump XL in Ede) heeft op Instastories verteld dat hij is aangehouden door de politie en uiteindelijk een boete heeft gekregen van 250 euro. Maar het waarom is niet helemaal te begrijpen. Boaz onthutst: “Ik ben niet staande gehouden omdat ik te hard …

Boaz van Boggelen
Boaz Opent Eigen JumpXL Trampolinepark!

Boaz van Boggelen uit Amersfoort kondigt in zijn laatste vlog aan dat hij binnenkort zijn eigen trampolinepark opent: JumpXL Ede By Boaz. Ook viert de YouTuber dat dit meteen zijn 365ste vlog is. Hoewel hij dit niet zegt in zijn video neem ik aan dat de trampolinepark in Ede (Gelderland) …