Boaz Opent Eigen JumpXL Trampolinepark!

Boaz van Boggelen

Boaz van Boggelen uit Amersfoort kondigt in zijn laatste vlog aan dat hij binnenkort zijn eigen trampolinepark opent: JumpXL Ede By Boaz. Ook viert de YouTuber dat dit meteen zijn 365ste vlog is.

Hoewel hij dit niet zegt in zijn video neem ik aan dat de trampolinepark in Ede (Gelderland) staat. Ergens in januari hoopt hij daadwerkelijk ook de eerste klanten te begroeten. De hal die hij in de video laat zien ziet er imposant uit, hoewel er nog het een en ander moet gebeuren.

Dat de vloggger hierbij al een heel stuk verder denkt in de toekomst is wel duidelijk. Mocht hij het vlogleven moe zijn dan kan hij meteen overstappen naar zijn eigen Jumpxl.

Boaz lijkt het wat dat betreft goed voor elkaar te hebben. Vraag is natuurlijk nog wel of het dagelijks vloggen te combineren is met het runnen van een heus trampolinepark! Je moet er toch iedere dag aanwezig zijn. Instagram van JumpXL Ede.

Boaz van Boggelen
Boaz Krijgt Boete Vanwege Kleur Auto?!

Boaz van Boggelen (YouTuber en eigenaar van Jump XL in Ede) heeft op Instastories verteld dat hij is aangehouden door de politie en uiteindelijk een boete heeft gekregen van 250 euro. Maar het waarom is niet helemaal te begrijpen. Boaz onthutst: “Ik ben niet staande gehouden omdat ik te hard …

Boaz van Boggelen
Boaz van Boggelen Werkt 16 Uur Per Dag

Boaz van Boggelen heeft zijn populariteit flink zien stijgen de laatste tijd. Zijn stunt om zijn Ford Ka om te bouwen tot een rijdend zwembad leidt tot media-aandacht van het AD en SBS. De politie hield hem staande toen hij er rondjes mee ging rijden in Amersfoort. De 20-jarige YouTuber …