Boaz Krijgt Boete Vanwege Kleur Auto?!

Boaz van Boggelen

Boaz van Boggelen (YouTuber en eigenaar van Jump XL in Ede) heeft op Instastories verteld dat hij is aangehouden door de politie en uiteindelijk een boete heeft gekregen van 250 euro. Maar het waarom is niet helemaal te begrijpen.

Boaz onthutst: “Ik ben niet staande gehouden omdat ik te hard reed, het is omdat mijn auto groen is in plaats van grijs op mijn kenteken.”

En dat de agenten zelf ook moeite hadden om het verhaal rond te krijgen blijkt wel uit de toevoeging van de YouTuber: “De politie is al 20 minuten een bon aan het schrijven, maar ze komen er niet uit.” Uiteindelijk dus wel met als resultaat een fikse rekening.

Boaz van Boggelen
Boaz Opent Eigen JumpXL Trampolinepark!

Boaz van Boggelen uit Amersfoort kondigt in zijn laatste vlog aan dat hij binnenkort zijn eigen trampolinepark opent: JumpXL Ede By Boaz. Ook viert de YouTuber dat dit meteen zijn 365ste vlog is. Hoewel hij dit niet zegt in zijn video neem ik aan dat de trampolinepark in Ede (Gelderland) …

Boaz van Boggelen
Boaz van Boggelen Werkt 16 Uur Per Dag

Boaz van Boggelen heeft zijn populariteit flink zien stijgen de laatste tijd. Zijn stunt om zijn Ford Ka om te bouwen tot een rijdend zwembad leidt tot media-aandacht van het AD en SBS. De politie hield hem staande toen hij er rondjes mee ging rijden in Amersfoort. De 20-jarige YouTuber …