Blind Date Isa Gelogen Over Enzo Knol?!

Enzo Knol
11

Isa, het meisje dat ineens opdook voor de deur van Enzo Knol voor een blind date, lijkt gelogen te hebben.

In een eerdere aflevering van YouTuber JustNicolas ontkende ze nog een keer dat ze van tevoren wist wie Enzo Knol was. Haar verhaal: ze zou door een vriendin naar Enzo’s adres zijn gestuurd voor een blind date. Ze vroeg nog aan de deur toen de vlogger opendeed of hij een vriendin had. Ze had geen idee wie de YouTuber was, zo beweerde ze.

Maar een foto van Isa op haar Instagram die JustNicolas in zijn laatste aflevering laat zien, lijkt het tegenovergestelde aan te tonen. Je ziet Isa op een oprijlaan poseren die als 2 druppels water lijkt op de oprijlaan van slot Zeist.

Die foto is vlakbij de plek genomen waar Enzo woont, op slechts een paar honderd meter ervandaan! Omdat er sneeuw op die foto ligt weten we meteen ook op welke dag die is genomen: dat was op een zondag, 4 dagen voordat het meisje uit Heemstede bij een verbaasde Enzo aanbelde.

Er werd door een aantal kijkers meteen na de blind date vlog van Enzo al getwijfeld aan haar bewering dat ze de vlogger helemaal niet kende. De foto van Isa zo dicht bij het appartement van Enzo, lijkt deze twijfel nu te versterken.

Dat deze date tot een vervolg zal leiden lijkt me sterk: de vlogger heeft tot nog toe nog geen 1 keer het gehad over zijn date. Ook in de video zelf zie je niet echt dat de vonken er vanaf vliegen.

Opmerkelijk is dat de blind date video van Enzo een dag te laat online kwam. Daarmee is er voor de eerste keer in zijn bestaan als vlogger een dag niet een vlog op zijn YouTube-kanaal gekomen. Enzo heeft niet verteld wat daar de reden van was. Begon hijzelf te twijfelen aan haar verhaal?

Beste redactie achter deze site Wikker.nl

Uit heel veel van uw teksten blijkt dat u een enorme hekel heeft aan Dhr. Goudsmit en het programma wat hij maakt (KingAlert.

(Overigens uit veel van uw topics blijkt dit uit)

Zoals de vorige KingAlert Wederom Afgetroefd Door JustNicolas of Blunder Kingalert.

En nu komt u met een genuanceerd verhaal Blind Date Isa Gelogen Over Enzo Knol?!

Als ik u was zou ik niet zulke grote krachttermen gebruiken zoals afgetroefd of geblunderd want of dit daadwerkelijk ook zo is is nog maar zeer de vraag!!

Dus zover u en uw redactie (als dat er al is) zich wat professioneler opstellen AUB

Beste Elmar Mol,
Allereerst vind ik het netjes dat je voor je grote voorbeeld opkomt. Wat ik een beetje mis in je verhaal is dat ook Dhr. Goudsmit aantoonbare fouten maakt. Wat er nu gebeurt dat Just Nicolas oproept tot maken van fotos van plaatsen of roddels door te geven is niet verschillend van de oproep van Dhr. Goudsmit om fotos van Dee met haar nieuwe vriend afgelopen door te sturen. Ook beweerde Dhr Goudsmit in zijn videos en in streams met Fishanator( waar u trouwens de moderator bent). dat het Enzo en Isa verhaal een campagne was. Ik ga trouwens a.s. zaterdag met veel belangstelling kijken naar Wie is de Mol want als ik me nog een stuk of vijf videos van dhr Goudsmit herinner Dee een kandidate is. Nou zag ik in de gids haar naam niet bij de kandidaten staan , maar dat zal wel een foutje zijn.
Zolang dhr Goudsmit nog altijd in 48% van zijn videos de naam Enzo in de titel zet zou ik u aanraden dit ook eens te bespreken met uw grote voorbeeld. JustNicolas zegt keihard in zijn video s dat doe ik speciaal voor de vieuws ,dat is wel eerlijk. Waarom doet Dhr Goudsmit het?

Of de foto wel of niet echt is doet niet terzake, want Isa heeft deze zelf geplaatst. Dus al zou ze zichzelf erin gezet hebben dan is ze nog onbetrouwbaarder dan wij al dachten. En kom op zeg welke persoon gaat direct met een onbekende een HELE dag op stap. Als Enzo even met haar praat thuis dan zou je het nog kunnen geloven. Maar haar gelijk heel de dag meenemen is echt ongeloofwaardig, of Enzo moet echt te geloofwaardig zijn. Maar dat zij hem niet kent dat lijkt mij echt complete onzin, En al helemaal niet dat ze dan heel de dag gefilmd wilt worden. Dus kan het niet anders dat Isa in ieder geval liegt en dat Enzo ook liegt of echt te goed van vertrouwen is. Jammer dat de mensen achter Wikker direct alles geloven terwijl het echt wel duidelijk is.

Is dat zo dat ze hem zelf geplaatst heeft? Zou kunnen dat je gelijk hebt hoor, maar ik herinner me niet dat gezegd is. Haar Insta was toch ook geblokkeerd?

Een voorbeeld van een pleonasme is witte sneeuw: de bepaling witte is veelal overbodig, omdat ‘wit’ in principe een inherente eigenschap van ‘sneeuw’ is
.azijn. de azijn zelfst.naamw. (m.) Uitspraak: [aˈzɛin] Verbuigingen: azijn|en (meerv.) vloeibare, zure smaakmaker.
Het verschil tussen het pleonasme en een tautologie is dat er bij het pleonasme iets wordt gezegd vóór het woord, wat het woord zelf al uitdrukt (denk aan de houten stam). Bij een tautologie wordt er hetzelfde gezegd met een ander woord.
Het gebruik van een pleonasme wordt bij middelbaar onderwijs niet fout gerekend. Wil je echter wat bereiken in je leven, moet je toch echt dit soort zinnen gaan vermijden.

Ik heb alle lantaarnpalen uit Heemstede bekeken, maar die staan daar niet, zoals op bovenstaande foto. Ik heb deze foto van Isa in de sneeuw bekeken, je kan toch duidelijk Enzo’s schoenafdruk in de sneeuw zien. Hahahaha. YouTube is net als televisie, je moet niet altijd alles geloven wat je ziet. Echter, bovenstaande foto is echt uit Zeist, is Isa erin geplakt of is het authentiek?) Waarom zou je vanuit Zeist via Amsterdam naar Groningen rijden, dat is nogal om, zie vlog 1973 🙂 (het is maar een hint).
Voor alle zure azijnpissers en zwarte schapen met zwarte voetjes, een gitzwart 2019 toegewenst en dat alle zwarte scenario’s voor jullie mogen uitkomen.

Feitengever,
Je praat over pleonasme maar dat is te hoog gegrepen voor de mensen van deze site.

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Enzo Knol
Balen Voor Belgische Fans – Enzo Knol Ziek

In de vlog van vandaag blijkt Enzo Knol ziek te zijn. De vlogger staat in de ochtend nog vol energie op,maar in de loop van de dag wordt hij steeds zieker. Dat is balen want gisteren en vandaag (30 april/1 mei) zouden honderden Belgische fans hun YouTub-held gaan ontmoeten. Ongetwijfeld …

Enzo Knol
Enzo Knol Organiseert Overal In Het Land Meet & Greets

Verrassing voor de fans van Enzo Knol: Voor dit jaar en tot in 2023 organiseert Enzo Knol Meet & Greets in Nederland en België. Dat heeft de vlogger op Instastories bekendgemaakt. De Meet & Greet van afgelopen weekend in attractiepark Drouwenerzand blijkt dus nu de aftrap van een hele reeks …

Enzo Knol
Hoe Enzo & Myron Elkaar Voor Het Eerst Hebben Ontmoet

Myron Koops heeft haar vriend Enzo Knol leren kennen op een kartbaan. Ze vertelt op haar Instagram: “Ik werkte destijds op de kartbaan en Enzo kwam daar een vlog opnemen. Eerst hadden we een vriendschappelijk contact en dat groeide uit naar meer” En ze sluit af met een hartje. Hoe …