Blind Date Enzo Knol Wel Echt – KingAlert Wederom Afgetroefd Door JustNicolas

Enzo Knol
7

En weer heeft de Belgische YouTuber JustNicolas zijn collega KingAlert afgetroefd, dit keer met een nieuwtje over Enzo Knol’s veelbesproken blind date Isa. Lees ook: Ex-vriend: Isa loog over blind date!

Isa spreekt

In JustNicolas’ laatste aflevering spreekt de blind date van Enzo tegen dat ze nep zou zijn. In Enzo’s vlog die inmiddels 1.1 miljoen keer is bekeken had Isa bij Enzo Knol aangebeld voor een blind date waarvan de vlogger beweerde niets van te weten.

Laatste nieuws: Liegt Isa toch over blindate date?!

‘Dit is niet nep’, zei Enzo nog die ook zich totaal verrast voelde door dit onaangekondigde bezoek. Hij leek het zelf ook niet te kunnen geloven! En Isa vertelde nog dat ze helemaal niet Enzo Knol kende!

Vooral dat laatste vond een aantal kijkers niet geloofwaardig. En zou Enzo zomaar een vreemdeling zijn huis binnenlaten?

Blunder Kingalert

Kingalert deed daar nog een schepje bovenop: hij wist zeker dat dit nep was en onderdeel van een campagne. Dat zei hij zonder ook maar een greintje bewijs.

Paul vond alleen dat Enzo acteerde. Ook leek Isa een YouTube-kanaal te hebben (zo ontdekte JustNicolas) en al te zijn geabonneerd op Milan Knol. Zou je dan geen Enzo kennen?

Isa bevestigt nu in de video van JustNicolas dat ze echt niet Enzo kende. Het YouTube-kanaal met haar naam Isa Schoenmaker is niet van haar, zo bezweert ze.

Enzo Knol zelf is sindsdien ook niet meer hierop teruggekomen. Voor hem lijkt de date eenmalig te zijn geweest. In zijn video merk je ook niet dat die twee echt een klik hebben.

Wellicht dat 2019 voor de vrijgezel Enzo weer de liefde zal terugbrengen in zijn leven, maar nu nog even niet.

Als je naar de vlogs van Enzo kijkt en ook uit de buurt van Zeist komt, dan weet je dat die Isa gelogen heeft. Die foto in de sneeuw is 100% in Zeist genomen daarover bestaat geen enkele twijfel. Dus valt niet KingAlert maar juist Just Nicolas door de mand. Je zou verwachtendat de site ook even wat meer onderzoek doet dan gelijk achter Nicolas te gaan staan. Ook het filmpje van Isa daarin zie en hoor je duidelijk dat zij aan het liegen is. Wie dat niet ziet is heel erg jong of gewoon dom. Ik vind dit een leuke site maar ik vraag mij af hoe oud de owners zijn als ze zulke onzin die Nicolas verspreid direct geloven.

Wat mij vooral opvalt bij JustNicolas is dat hij nogal makkelijk “zeker” is van iets. Hij verandert 4x per week van standpunt als het moet. Een stukje kritischer zijn zal hem geen verkeerd doen.

Ik ben nog altijd lang niet overtuigd van het feit dat Isa de waarheid spreekt. Ik denk dat ze met een smoes naar Enzo toe is gegaan om hem te ontmoeten. Tevens herinner ik mij dat Enzo een tijdje geleden ook al een liefdesverklaring per post heeft gekregen in de vorm van een ballon en een brief. Wellicht was dit van dezelfde persoon.

Dat heb ik nog even na geluisterd op de Kop of Munt video. Die vrouw gaf aan uit Heemskerk te komen, Isa uit Heemstede

Geachte EP

Je gaat er vanuit ik ten minste , dat voordat je een studie begint je de elementaire dingen al onder de knie heb of ten minste weet wat de mogelijkheden zijn . Snap je de verwijzing nu? Anders ver wijs ik je graag naar het Leerboek Begrijpend lezen van JP van Meeghen uitgeverij Ditmarr

De vraag is hoelang deze geestelijk beperkte jongeman uit Belgie deze manier van video s zal kunnen uitoefenen op Internet. In een livestream kinderen oproepen om te gaan stemmen of een bepaalde foto wel of niet in Zeist genomen is grenst aan een laakbaar stalkingsgedrag. Wetten van privacy worden met voeten getreden. Deze jongeman heeft blijkbaar nog nooit van Paintshoppen gehoord terwijl hij toch een IT opleiding volgt.
Ben geen voorstander van KingAlert maar daar weet je van dat Enzo 60 procent van zijn inkomsten bepaald en je gunt het geen enkel kind dat hij zo weinig gaat verdienen en weer leraar zou moeten worden.
Artikel 13 kom alsjeblieft zo snel mogelijk en laat de creators overblijven en niet de filmpjes knippers
Bij deze wil ik van de mogelijkheid gebruik maken RH een geweldig nieuwjaar te wensen..

Wat volwassen Feitengever.
Je naam is eigenlijk al een grote grap (feiten?
En Paul heeft meer in zijn leven gewerkt dan jij in je korte bestaan.

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Enzo Knol Verdrietig – Webshop Nog Steeds Offline

De webshop Knolower.nl is nog steeds offline en dat kan nog wel een tijdje duren voordat hij weer bereikbaar is. Eerder had Enzo Knol groots aangekondigd dat zijn nieuwe webshop op 28 februari online zou zijn. Dat gebeurde wel, maar ging helemaal mis. De site was onbereikbaar! Nu zou het …

Enzo Knol
Enzo Knol Start Podcast De Bennies Op Spotify

Wat een verrassing! Samen met zijn vrienden Noël Dekkers en Thijs start Enzo de podcast De Bennies. Vanaf 3 maart kan je die elke vrijdag op Spotify beluisteren. Dat ze wat samen van plan waren was al eerder duidelijk. De drie jongemannen waren een paar keer samen gaan lunchen met …

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …