Blankenberge Is Kut Volgens Acid

Blankenberge en Acid
nathan vandergunst

Blankenberge en Acid

Nathan aka Acid woont in Blankenberge, een kustplaatsje in België. Omdat hem vaak wordt gevraagd waar hij woont heeft Acid er een speciale video over gemaakt.

Of de gemeente zijn filmpje ook als promotie voor de badplaats zal gebruiken is twijfelachtig. De grootste Belgische YouTuber vindt Blankenberge kut. Blankenberge is Nederlandstalig.

In zijn rondleiding neemt hij ons mee naar een verlaten huis, althans daar gaat de 16-jarige Nathan vanuit. Er ligt een roestige zaag op de grond. Er is een klein parkje te zien waar de honden hun behoefte doen en natuurlijk het strand dat volkomen leeg is . Vooral als het regent dan mag zijn woonplaats waar hij al zijn hele leven woont, van hem gestolen worden.

Promotie Blankenberge

Hoewel, aan het einde wordt hij even serieus. Eigenlijk is hij wel dankbaar dat hij in een saai plaatsje als Blankenberge is opgegroeid en niet in de grote stad. Ook heeft hij er veel vrienden lopen en oké, als de zon schijnt, is zijn plaats best wel te genieten.

Zijn video kan zo op tv worden uitgezonden als een niet gelikte promotie van zijn stadje. Behalve die pikvis dan. P.S. YouTubers vinden het niet leuk als je ze thuis komt opzoeken. Foto: YouTube.

Zie ook: Kingalert dreigt met rechtszaak tegen Acid

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Enzo Knol
Enzo En Nathan Gouden Duo – Was Bijna Niet Doorgegaan

De wintervlogs van Enzo Knol trekken zoal veel de aandacht maar dit keer nog meer vanwege een speciale gast: YouTuber Nathan Vandergunst, ook wel bekend als Acid. De Belgische YouTube ster is al jaren een groot bewonderaar van Enzo en mocht eerder de blonde vlogger de weg wijzen in Brugge. …

nathan vandergunst
10
YouTuber Acid Verdient Geen Geld Meer Met YouTube

Nathan Vandergunst (Acid) zou je wel de anti-Enzo Knol kunnen noemen. Hij heeft ook vaak spottende verwijzingen naar de Nederlandse vlogger. De Belgische YouTuber uit Blankenberge weigert commerciële ‘kindervriendelijke shit’ te maken om geld te verdienen. Daar lijkt hij wel trots op te zijn. Resultaat: nu verdient hij helemaal niets …

nathan vandergunst
Nathan Vandergunst Aangepakt Door Belgische Media: Steel Credit Card Van Je Ouders

Nathan Vandergunst, bekend als YouTuber Acid, heeft de Belgische media achter zich aan. In een recente video had hij kijkers opgeroepen om zijn merchandise te kopen en ‘je kan betalen met de gestolen credit card van je ouders’. Credit card Die laatste aanmoediging heeft de woede opgewekt van onderzoekster Valerie …