Blaf Als Je 22.000 Volgers Wilt!

Nieuws

Op dit moment staat de teller op 22.000 volgers voor Pip. Haar Instagram account is 7 dagen geleden geopend. Pip is geen YouTuber-ster of bekende zanger. Het heeft wel vier pootjes en ze kan erg goed kwijlen.

Duidelijker gezegd het is een Mopshondje. Geen grap: binnen een paar uur nadat het teefje geboren was had de viervoeter al 10.000 volgers.

Pip

Wat natuurlijk helemaal de populariteit van dit op 10 oktober geboren schattige hondje verklaard is dat het 2 bekende YouTubers als “ouders” heeft.

Jill van Dooren is de mamma en Milan Knol de vader. De puppy is nog bij de fokker die Jill met foto’s op de hoogte houdt van de laatste ontwikkelingen omtrent het net geboren hondje.

Het is nog zo nieuw in deze wereld dat zijn oogjes nog niet open zijn. Volgens zijn eigen account mag hij pas over 8 weken naar zijn nieuwe eigenaren.

Coco

Coco is dan allang weg, het lieve hondje van de moeder van Jill. In het begin vond ik dat witte, pluizige hondje maar niks.

coco

Ik was wel een fan van Bumper, maar ondertussen vind ik haar ontzettend lief. Die twee donkere kraaloogjes die dwars door haar witte haartjes de kijker aanstaren. En lekker speels ook!

Helaas zal Coco zondag feestelijk, met tapijt en al, het huis uit worden gezet en gaat dan mee met Jill’s moeder. Jammer. Het zal wel een tijdje duren voordat Pip net zo speels zal worden als Coco. Misschien heeft ze dan al wel de 100.000ste volger gehaald op Instagram. Haar Instagram-account : Itspipthepug. Foto’s Instagram.

Lees ook: Gekke Marky Neemt Waakhond.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws
7
Harm Met De Dood Bedreigd Door Buren? YouTuber Stopt Tijdelijk Met Uploaden

Harm de Vries van het YouTubekanaal HetGames is door zijn buren afgelopen zondag ernstig bedreigd. Een aangeslagen Harm vertelt: ‘Ik ben voor alles uitgemaakt, letterlijk ben ik vernederd en vooral ben ik bedreigd. Nog net niet met de dood.’ Hij voelt zich daardoor zo onveilig in zijn eigen appartement dat …

Nieuws
5
Quin Laat Zich Kaal Scheren

Quin van der Zeeuw laat in een Instagramfilmpje weten dat hij zich kaal laat scheren. Waarom hij dat wil doen is niet duidelijk, maar op dit moment weet nog niemand van zijn plan. Quin vertelt: ‘Ik ga naar de kapper iets speciaals doen. ik ga namelijk kaal. ‘Fluisterend voegt hij …

Alle YouTubers
Waarom Komen YouTubers Niet Meer Naar de DYTG?

Rutger Vink (Furtjuh) had al aangekondigd niet naar de DYTG te komen. Ook Wouter van der Vaart (Dodo) had getwitterd niet meer aanwezig te zijn bij het jaarlijkse YouTube-evenement in de Jaarbeurs in Utrecht. De grootste Belgische YouTuber Acid (Nathan Vandergunst) twitterde geen zin meer te hebben om de hele dag alleen …