Bestaat KingAlert Volgend Jaar Nog Wel?!

KingAlert
3

Paul Goudsmit aka KingAlert heeft al een paar keer alarm geslagen over de bugs van YouTube. Kijkers zijn ineens geen abonnee meer, de subboxen werken niet (kijkers krijgen geen bericht als er een nieuwe video online staat), de trendinglijst is op hol geslagen en het aantal views is gewoon dramatisch.

Meerdere YouTubers verdwijnen

KingAlert voorspelt al in een tweet dat in 2017 meerdere YouTubers zullen verdwijnen. Maar hoe staat Paul er zelf voor? Als je puur naar de cijfers kijkt dan staat hij er DRAMATISCH SLECHT voor.

De leraar uit Almere bezweert dat hij het nog goed kan redden, omdat hij naast YouTube-verdiensten ook zijn werk als parttime-leraar heeft. Toch zie je ook dat de daling van het aantal views voor KingAlert zorgelijk begint te worden.

Als je het aantal views op zijn beide kanalen bij elkaar optelt – KingAlert en TheKing77nl – dan kom je op minder dan 900.000 views de afgelopen 30 dagen. In april had hij alleen al op zijn KingAlert-kanaal meer dan 2,2 miljoen views! Nu zit het op 750.000 views. Een flink verlies, ook financieel.

Hoeveel hij daarmee verdient is niet precies te zeggen, omdat dit per maand verschilt.

Inkomsten voor Paul dalen

Maar Acid heeft onlangs zijn YouTube-inkomsten gepubliceerd voor 1 maand: 671 euro. Zijn kanaal had iets van 1 miljoen views die maand en omdat Acid weinig op heeft met sponsors zal dat ook zijn totale verdiensten zijn voor die maand met zijn YouTube-kanaal.

Laten we zeggen dat Paul iets van 1000 euro bruto eraan over houdt dan is dat niet erg veel. Een paar maanden geleden moet dat ruim het dubbele zijn geweest.

Paul geeft vooralsnog geen krimp. Wel geeft de YouTuber aan dat hij in 2017 de muziek in gaat. Zal dat de redding zijn van KingAlert of het begin van het einde? Wordt vervolgd. Lees ook dit: KingAlert komt met boek. Foto: socialblade.com

Komt omdat hij niet oprecht is. Waait met alle winden mee, spreekt zichzelf tegen, is hypocriet, creepy, lichtelijk narcistisch, te oud voor de doelgroep en is niet ethisch bezig. Gebruikt top-youtubers voor views, wil makkelijk scoren, had een grote bek, maar zingt nu een toontje lager, komt zijn woorden niet na, heeft zichzelf onterecht, een te grote rol toebedeelt op youtube, kan niet tegen kritiek, is niet neutraal, pakt alleen mensen aan die hij aandurft etc etc the list goes on and on…

Nee, eind 2017 doet Paul geen KingAlert meer. Zijn draadjes zijn totaal los in zijn hoofd en wordt langzaam aan vervangen door zaagsel. Hoe durft Paul het vorige week te zeggen en heel onbeschoft gebracht dat geen nieuwe YouTubers meer kans maken op een breed publiek. Tussenkomen is onmogelijk volgens Paul. Zijn onbeschoftheid i.c.m. zijn zaagsel zal uitdraaien in een drama. Wat zijn eigen kindertjes nog niet weten dat zij met Kerst konijn hebben gegeten. Paul gaat nu voor de vrouwtjes. Haar naam is Famke. Dat typeert zijn zaagsel in zijn hoofd. Wel sneu dat zijn kinderen dit zo mee moeten krijgen in hun opvoeding.

Logisch, zoals eerder gezegd, Paul heeft een betonblok voor zijn hoofd die groter en zwaarder is dan de betonblokken rondom de Deltawerken.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

KingAlert
3
Luuk Ikink Feliciteert KingAlert Met Grote Stap – MidLife Crises Leidt Tot YouTube Succes

Paul Goudsmit heeft een aantal hectische weken achter de rug. Maar de beslissing is eindelijk gevallen: de kleurrijke Almeerder achter YouTube-kanaal KingAlert zegt zijn baan op als leraar en gaat fulltime voor YouTuber en dj! Luuk Ikink, bekend van RTL Boulevard, feliciteert Paul via Twitter met deze keuze: ‘Geweldige stap …

KingAlert
3
Weinig Belangstelling Voor Boek KingAlert In Almere

Paul Goudsmit (KingAlert) presenteerde vol trots zaterdag 16 december zijn biografische boek in de bibliotheek in Almere. Hij was vergezeld door familie en vrienden. Het gaat over zijn leven van kinds af aan en geeft een inkijkje in wat het is om een bekende internetpersoon te zijn. De Almeerse YouTube-ster …

KingAlert
1
KingAlert Op TV! Naar RTL Boulevard?

Met Paul Goudsmit en zijn YouTube-kanaal KingAlert gaat wat groots gebeuren. Gaat Paul zijn KingAlert naar RTL brengen? Al maanden kondigt de leraar uit Almere aan dat er een KingAlert 2.0 aankomt. En dan heeft hij het niet over een nieuw YouTube-kanaal. Kingalert op tv Tot nog toe heeft de …