Rutger Komt Helemaal Niet Naar Belgian Tube Days

Rutger Vink op de site van Belgian Tube Days
Alle YouTubers

Rutger Vink op de site van Belgian Tube DAys

Op de site van Belgian Tube Days staat per ongeluk (?) de naam van Rutger Vink. Maar Rutger laat via Twitter weten dat hij helemaal niet naar dit Belgische event komt! Ook linkt de site naar het tweede kanaal van Furtjuh in plaats van zijn hoofdkanaal.

Een fan twittert onthutst naar Rutger: ‘Hoe kunnen ze zo gemeen zijn??? Ik heb tickets gekocht om jou te zien.’

Rutger raad haar aan: ‘Neem contact op met de organisatie, want dit is een fout van hen.’

De Nederlandse YouTuber noemt het nog een ‘fout’. Maar de organisatie weet toch welke namen ze op hun site zetten?

En de vraag is of de organisatie achter dit event wel enig verstand heeft van YouTube. Niet alleen linken ze naar de verkeerde YouTube-kanaal van Rutger, ook wordt 2 keer Paul Goudsmit aangekondigd als 1 van de deelnemers.

Komt KingAlert ook?

Paul staat bovenaan met zijn TheKing77nl maar ook met KingAlert. Alsof het 2 verschillende YouTubers zijn. Maar komt hij ook?

Wat ook opvalt is dat de namen ontbreken van de grootste Belgische YouTubers als Acid en UnaGize.

Op de site kan je verder nergens achterhalen wie nu achter dit event zitten. Je koopt een ticket van € 16,50 maar wie je geld ontvangt weet je dus niet.

YouTube België lijkt maar niet van de grond te willen komen. Van een andere organisatie Belgische YouTube Gathering is sinds begin van dit jaar niks meer vernomen. Hun site is op de homegepage na volkomen leeg en op hun Facebookpagina gebeurt er al maanden niks meer.

De Belgian Tube Days is op 25 augustus en vindt plaats in Antwerpen vanaf 10.00. Foto: Twitter.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Famke Louise Maakt Zichzelf Belachelijk op TV – Influencers Verwijderen #Ikdoenietmeermee Video!

Met een hoop lawaai hebben BN’ers als Famke Louise, Thomas Berge en Bizzey gezamenlijk de actie ontketent op Instagram met de hashtag #Ikdoenietmeermee. Daarin maken ze duidelijk dat ze zich niet meer houden aan de coronamaatregelen van de overheid en moedigen hun volgers aan hetzelfde te doen. Als ze echter …

Alle YouTubers
Rutger Alexander Is De Nieuwe Kaj Van Der Ree?!

Rutger Alexander heeft het kanaal overgenomen van Kaj van der Ree voor een onbekend bedrag en dat bevalt niet iedereen! Hij is de eigenaar van Jouwveilingen.nl en nu dus ook van het kanaal van Kaj die begin dit jaar in de problemen kwam door grensoverschrijdend gedrag. De 250.000 abonnees die …

Alle YouTubers
DutchPerformante Haalt De 100.000 Likes Voor Lamborghini Tattoo

Chahid Charrak (DutchPerformante) is het hem weer gelukt om een actie te verzinnen die viral gaat. Op Instagram had hij een foto geplaatst met de mededeling: “Oke jongens en meisjes! Als deze foto binnen 2 dagen en 2 uur 100K likes behaald ga ik een Lamborghini tattoo zetten op mijn …