Rutger Komt Helemaal Niet Naar Belgian Tube Days

Rutger Vink op de site van Belgian Tube Days
Alle YouTubers

Rutger Vink op de site van Belgian Tube DAys

Op de site van Belgian Tube Days staat per ongeluk (?) de naam van Rutger Vink. Maar Rutger laat via Twitter weten dat hij helemaal niet naar dit Belgische event komt! Ook linkt de site naar het tweede kanaal van Furtjuh in plaats van zijn hoofdkanaal.

Een fan twittert onthutst naar Rutger: ‘Hoe kunnen ze zo gemeen zijn??? Ik heb tickets gekocht om jou te zien.’

Rutger raad haar aan: ‘Neem contact op met de organisatie, want dit is een fout van hen.’

De Nederlandse YouTuber noemt het nog een ‘fout’. Maar de organisatie weet toch welke namen ze op hun site zetten?

En de vraag is of de organisatie achter dit event wel enig verstand heeft van YouTube. Niet alleen linken ze naar de verkeerde YouTube-kanaal van Rutger, ook wordt 2 keer Paul Goudsmit aangekondigd als 1 van de deelnemers.

Komt KingAlert ook?

Paul staat bovenaan met zijn TheKing77nl maar ook met KingAlert. Alsof het 2 verschillende YouTubers zijn. Maar komt hij ook?

Wat ook opvalt is dat de namen ontbreken van de grootste Belgische YouTubers als Acid en UnaGize.

Op de site kan je verder nergens achterhalen wie nu achter dit event zitten. Je koopt een ticket van € 16,50 maar wie je geld ontvangt weet je dus niet.

YouTube België lijkt maar niet van de grond te willen komen. Van een andere organisatie Belgische YouTube Gathering is sinds begin van dit jaar niks meer vernomen. Hun site is op de homegepage na volkomen leeg en op hun Facebookpagina gebeurt er al maanden niks meer.

De Belgian Tube Days is op 25 augustus en vindt plaats in Antwerpen vanaf 10.00. Foto: Twitter.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Gio Swikker Uitgelachen Door Gio Latooy

Zanger Gio Swikker deelt op zijn Instagram trots een clip uit de laatste vlog van YouTuber Gio Latooy. Hij schrijft erbij:”Hahaha te gek, Laat je gaan in de laatste vlog van Gio Latooy.” Daarin zien we hoe hij en zijn vrienden moeten lachen om het liedje van Swikker en dat …

Alle YouTubers
Kalvijn Bedolven Onder Complimenten Na Optreden Met Nick & Simon

Kalvijn mocht een nummer zingen in het tv-programma van Nick & Simon: De 3 sterrencamping! Het filmpje dat hij van zijn zangprestatie op Instagram zet leidt tot een stortvloed aan complimenten. Zichzelf begeleidend op een gitaar zingt de YouTuber een nummer van Thomas Acda. Enzo Knol reageert met: “Superknap man!” …

kastiop
Alle YouTubers
Lichaam YouTuber Kastiop Teruggevonden In Nederland

Het lichaam van de Belgische YouTuber Kastiop ( Echte naam: Kacper Przybylski) is vandaag teruggevonden in het Nederlandse plaatsje Stein. Nieuwsblad.be: Vermiste YouTuber dood teruggevonden. Eerder was de politie aldaar aanwezig om hem te zoeken omdat zijn Mercedes een dag eerder in Stein was gevonden. Vissers hebben zaterdag een lichaam …