Rutger Komt Helemaal Niet Naar Belgian Tube Days

Rutger Vink op de site van Belgian Tube Days
Alle YouTubers

Rutger Vink op de site van Belgian Tube DAys

Op de site van Belgian Tube Days staat per ongeluk (?) de naam van Rutger Vink. Maar Rutger laat via Twitter weten dat hij helemaal niet naar dit Belgische event komt! Ook linkt de site naar het tweede kanaal van Furtjuh in plaats van zijn hoofdkanaal.

Een fan twittert onthutst naar Rutger: ‘Hoe kunnen ze zo gemeen zijn??? Ik heb tickets gekocht om jou te zien.’

Rutger raad haar aan: ‘Neem contact op met de organisatie, want dit is een fout van hen.’

De Nederlandse YouTuber noemt het nog een ‘fout’. Maar de organisatie weet toch welke namen ze op hun site zetten?

En de vraag is of de organisatie achter dit event wel enig verstand heeft van YouTube. Niet alleen linken ze naar de verkeerde YouTube-kanaal van Rutger, ook wordt 2 keer Paul Goudsmit aangekondigd als 1 van de deelnemers.

Komt KingAlert ook?

Paul staat bovenaan met zijn TheKing77nl maar ook met KingAlert. Alsof het 2 verschillende YouTubers zijn. Maar komt hij ook?

Wat ook opvalt is dat de namen ontbreken van de grootste Belgische YouTubers als Acid en UnaGize.

Op de site kan je verder nergens achterhalen wie nu achter dit event zitten. Je koopt een ticket van € 16,50 maar wie je geld ontvangt weet je dus niet.

YouTube België lijkt maar niet van de grond te willen komen. Van een andere organisatie Belgische YouTube Gathering is sinds begin van dit jaar niks meer vernomen. Hun site is op de homegepage na volkomen leeg en op hun Facebookpagina gebeurt er al maanden niks meer.

De Belgian Tube Days is op 25 augustus en vindt plaats in Antwerpen vanaf 10.00. Foto: Twitter.

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Alle YouTubers
Vriend Enzo Knol Biedt Excuses Aan

Chahid Charrak heeft via Instastories zijn excuses aangeboden voor het uitschelden van zijn kind. Het incident – door hemzelf gefilm en op Insta gezet – heeft 3 dagen geleden plaats gevonden. In het filmpje zie je dat Chahid zijn kinderen Gio en Luciano naar binnen roept. Het onweert en de …

Alle YouTubers
Enzo Knol Zal Bumper Missen

“Met heel erg veel verdriet hebben wij afscheid moeten nemen van onze allerliefste Bumper. Hij is vanmiddag om half twee overleden ” Op Insta verscheen plotseling het bericht dat Bumper, de lieve hond van de famile Van der Zeeuw, is overleden. Enzo reageert onder de foto van de hond met: …

Alle YouTubers
Familie Chahid Charrak Doet Ook Mee Met EnzoLympics

Het lijkt erop dat Enzo Knol er alles aan doet om van EnzoLympics een groot succes te maken. Via Instagram heeft Chahid Charrak bekend gemaakt dat hij de presentatie doet van dit spelletjesfestijn. Maar naast de eigenaar van de goudkleurige Lamborghini doen ook alle vier de kinderen mee van Chahid. …