Rutger Komt Helemaal Niet Naar Belgian Tube Days

Rutger Vink op de site van Belgian Tube Days
Alle YouTubers

Rutger Vink op de site van Belgian Tube DAys

Op de site van Belgian Tube Days staat per ongeluk (?) de naam van Rutger Vink. Maar Rutger laat via Twitter weten dat hij helemaal niet naar dit Belgische event komt! Ook linkt de site naar het tweede kanaal van Furtjuh in plaats van zijn hoofdkanaal.

Een fan twittert onthutst naar Rutger: ‘Hoe kunnen ze zo gemeen zijn??? Ik heb tickets gekocht om jou te zien.’

Rutger raad haar aan: ‘Neem contact op met de organisatie, want dit is een fout van hen.’

De Nederlandse YouTuber noemt het nog een ‘fout’. Maar de organisatie weet toch welke namen ze op hun site zetten?

En de vraag is of de organisatie achter dit event wel enig verstand heeft van YouTube. Niet alleen linken ze naar de verkeerde YouTube-kanaal van Rutger, ook wordt 2 keer Paul Goudsmit aangekondigd als 1 van de deelnemers.

Komt KingAlert ook?

Paul staat bovenaan met zijn TheKing77nl maar ook met KingAlert. Alsof het 2 verschillende YouTubers zijn. Maar komt hij ook?

Wat ook opvalt is dat de namen ontbreken van de grootste Belgische YouTubers als Acid en UnaGize.

Op de site kan je verder nergens achterhalen wie nu achter dit event zitten. Je koopt een ticket van € 16,50 maar wie je geld ontvangt weet je dus niet.

YouTube België lijkt maar niet van de grond te willen komen. Van een andere organisatie Belgische YouTube Gathering is sinds begin van dit jaar niks meer vernomen. Hun site is op de homegepage na volkomen leeg en op hun Facebookpagina gebeurt er al maanden niks meer.

De Belgian Tube Days is op 25 augustus en vindt plaats in Antwerpen vanaf 10.00. Foto: Twitter.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Alle YouTubers
Thijs (Bennie) Begint Verkoop Eigen Kleding : Ticetrip – Overdondert Door Succes

Thijs die door zijn goede vriend Enzo Knol ook wel Bennie wordt genoemd, verkoopt vanaf hedenzijn eigen kledingmerk genaamd Tricetrip. Nadat de webshop vandaag online is gekomen wordt Thijs overdondert door het succes ervan. Op Instagram laat een blije Thijs weten (vertaald uit het Engels): “Bedankt iedereen voor het bestellen. …

Alle YouTubers
Joel Beukers Ruilt Zijn Lambo In Voor Slome Auto: De Mercedes G63 AMG 6×6

De man die zegt voor goud te gaan heeft een nieuwe auto gekocht: een Mercedes G63 AMG 6×6. Waarschijnlijk tweedehands maar toch een waarde vertegenwoordigend van tegen een miljoen euro volgens insiders. En hij zou ook steeds meer waard worden, aldus Joel in de video “Joel Beukers Koopt Mercedes G63 …

Alle YouTubers
Kalvijn Op TV Krijgt Flinke Kritiek – Kijkers Willen Geen YouTubers

YouTuber Kalvijn heeft niet bepaald een positieve indruk achtergelaten bij de tv-kijkers. Hij was uitgenodigd bij NOS Sport samen met o.a. Rafael van der Vaart. Daar zou Kalvijn dan zijn eigen kijk op het EK voetbal moeten geven, maar de kijkers van het voetbalprogramma moeten hem niet. “Wtf wie dacht …