Rutger Komt Helemaal Niet Naar Belgian Tube Days

Rutger Vink op de site van Belgian Tube Days
Alle YouTubers

Rutger Vink op de site van Belgian Tube DAys

Op de site van Belgian Tube Days staat per ongeluk (?) de naam van Rutger Vink. Maar Rutger laat via Twitter weten dat hij helemaal niet naar dit Belgische event komt! Ook linkt de site naar het tweede kanaal van Furtjuh in plaats van zijn hoofdkanaal.

Een fan twittert onthutst naar Rutger: ‘Hoe kunnen ze zo gemeen zijn??? Ik heb tickets gekocht om jou te zien.’

Rutger raad haar aan: ‘Neem contact op met de organisatie, want dit is een fout van hen.’

De Nederlandse YouTuber noemt het nog een ‘fout’. Maar de organisatie weet toch welke namen ze op hun site zetten?

En de vraag is of de organisatie achter dit event wel enig verstand heeft van YouTube. Niet alleen linken ze naar de verkeerde YouTube-kanaal van Rutger, ook wordt 2 keer Paul Goudsmit aangekondigd als 1 van de deelnemers.

Komt KingAlert ook?

Paul staat bovenaan met zijn TheKing77nl maar ook met KingAlert. Alsof het 2 verschillende YouTubers zijn. Maar komt hij ook?

Wat ook opvalt is dat de namen ontbreken van de grootste Belgische YouTubers als Acid en UnaGize.

Op de site kan je verder nergens achterhalen wie nu achter dit event zitten. Je koopt een ticket van € 16,50 maar wie je geld ontvangt weet je dus niet.

YouTube België lijkt maar niet van de grond te willen komen. Van een andere organisatie Belgische YouTube Gathering is sinds begin van dit jaar niks meer vernomen. Hun site is op de homegepage na volkomen leeg en op hun Facebookpagina gebeurt er al maanden niks meer.

De Belgian Tube Days is op 25 augustus en vindt plaats in Antwerpen vanaf 10.00. Foto: Twitter.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Kalvijn Krijgt Gemengde Reacties: ‘Slechtste Talshow Ooit’

Kalvijn (Kelvin Boerma) bedankt zijn kijkers op Instastories nadat zijn tv-programma De Kalvijnshow op NPO3 was uitgezonden. Toch kunnen ze niet allemaal positief zijn geweest. Tv-ster Maxime Hartman was keihard in zijn oordeel: “Kavijn, een soort Robert Jensen van 14 jaar oud met de slechtste talkshow in vele jaren.” De …

Alle YouTubers
Quin van der Zeeuw In Tranen! Kanaal UberQuinGames Gehackt! Alle Video’s Verwijderd!

Quin van der Zeeuw is zijn YouTube-kanaal kwijt! Op het moment van schrijven heeft een Engelstalig sprekend persoon zijn kanaal UberQuinGames gehackt en alle video’s van Quin verwijderd. Er staat nu een live video van iemand die zich Cardano noemt en over cryto valuta praat. Quin meldt dit op Instatories …

Alle YouTubers
Irma Knol Bedankt Ziekenhuis Assen Na Operatie

Wat een onschuldig sleetje rijden moest wezen is geëindigd in het ziekenhuis voor Irma Knol, de moeder van Enzo Knol (en Malino de Hond :). Het ongelukje met de slee kan je zien op haar Instagram en in de laatste vlog van haar succesvolle zoon. Nadat ze vanaf een heuveltje …