Beerpong Challenge – Azijn Niet Te Drinken!

Gekke Markie

De Beerpong Challenge is inmiddels 1 miljoen keer bekeken! Het is daarmee de meest bekeken video op het kanaal van Mark Hoekx: Gekke Markie.

beerpong challenge

Markie doet de challenge samen met zijn beste vriend Enzo die onder andere afwasmiddel krijgt te drinken in de video. Is dat lekker? Expert Enzo: “Afwasmiddel samen met zand is wel het ergste.”

Hoe werkt Beerpong Challenge?

Je hebt 10 bekers aan de ene kant en 10 bekers aan de andere kant. In iedere beker zit iets smerigs. Om de beurt gooi je vanaf een afstand een pingpong bal in 1 van de bekers van de ander. Is het raak? Dan moet  die ander alles opdrinken of eten wat er in die beker zit.

Afwasmiddel

Wat zit er in de bekers? Afwasmiddel, meel, rauw eieren, zand (ja echt)!, azijn, alles wat maar vies is. En je moet ALLES opdrinken of eten wat er in de beker zit!

Heb jij al zin om de Beerpong challenge te doen? Ik pas even. Bekijk de video eerst om te zien of je er dan nog zin in hebt.

Zie ook: Hoe doe je de Condoom Challenge? Met Milan en Don.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Gekke Markie
YouTuber Mark Hoekx Woedend Op Webshop Cameranu.nl

Voor even heeft er op het Instagram account van Mark Hoekx een foto gestaan waarin de webshop van Cameranu.nl werd afgekraakt. Volgens het inmiddels verwijderde bericht had Mark (bekend als YouTuber Gekke Markie) voor duizenden euro’s reeds bij de webshop gekocht, maar nu er problemen waren met een bij Cameranu.nl …

Gekke Markie
Gekke Markie’s Heftige Reis In Cambodja – Lijk Op Straat!

Mark Hoeks, beter bekend als Gekke Markie, heeft heel wat meegemaakt tijdens zijn Azië-reis. Het begon al bij de taxi-rit van het vliegveld naar zijn hotel. Tijdens die rit zagen ze een lijk op straat ‘die was aangereden!’ Arrestatie Dat vertelt de YouTuber op SLAM-radio, koud teruggekeerd van de reis …

Gekke Markie
Mark Hoekx Gearresteerd In Cambodja Vanwege Drone Beelden

Mark Hoekx is met 2 vrienden gearresteerd in Cambodja voor het filmen met een drone over verboden gebied. Volgens het AD lieten ze de drone over het onafhankelijkheidsmonument vliegen en dat trok de aandacht van de lokale politie. Nadat de betreffende verboden beelden waren gewist mochten de jongen overigens na …