Bedankt Giel!

Giel Beelen
1

giel-beelen

Ik heb zelf -blogger van Wikker – ook eens een negatieve reactie van Giel onder mijn blog gehad. Ik had namelijk een nogal scherp stukje geschreven over zijn eerste vlog. Die was ook niet goed en ik had hem (per ongeluk!) de grond in geboord.

Ik vind nog steeds dat ik gelijk had: hij gedroeg zich als een amateur van 13, terwijl hij bij 3FM alle beschikking heeft over de meest getalenteerde mensen om hem te helpen.

1 knip met zijn vingers en iedereen komt voor hem opdraven. In het begin liep er zelfs een jongen mee om hem te leren hoe hij een camera moest vastpakken. Dat was niet de perfectionist Giel die ik van de radio kende.

Giels vlog

Later vond ik hem veel beter worden, niet als vlogger maar als serieuze interviewer van YouTubers. Giel is een zeer getalenteerde en creatieve geest die ook nog eens scherp kan interviewen.

Mij heeft hij ooit ook eens geïnterviewd voor zijn ochtendprogramma. Ik wist het er aardig vanaf te brengen, maar alleen omdat de dj geen verstand had van het onderwerp waar hij het over had.

Bedankt

Afijn, ook ik als blogger bedank Giel Beelen voor de vele uren plezierige radio die hij heeft afgeleverd en wens hem veel succes op YouTube. Foto: YouTube. Zie ook: Giel: YouTubers 1 grote familie?!

Was dat een goed makertje? Hahaha…

Giel’s Afrika vlogs… van een hele tijd geleden vond ik zeer mooi gemaakt. Je kan niet iedereen volgen helaas.

Wel vindt ik tot op heden dat Giel niet het juiste oogcontact maakt met de kijker via zijn vlog. Hij zoekt en zoekt in de camera met zijn ogen (beetje houterig) en krijgt niet de aansluiting die ik zoek.

Wellicht in training bij…. Enzo…… lol

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dylan Haegens
1
Dylan Haegens Weigerde Rol in The Roast Of Giel Beelen

Dylan Haegens heeft een aanbieding geweigerd om een rol te spelen in The Roast of Giel Beelen die woensdag op Comedy Central wordt uitgezonden. Dat vertelt YouTube-hobbyist Giel Beelen op zijn kanaal Giels. De Veronica-dj had als voorwaarde van zijn deelname aan Comedy Central kenbaar gemaakt dat hij hoe dan …

Giel Beelen
2
Giel Beelen: KingAlert Is Sensatie – Begint Zelf KA? Dee Gek Van Beschuldigingen!

In zijn laatste livestream heeft voormalig 3FM-dj Giel Beelen KingAlert beschuldigt van sensatie! Ook blijkt hij contact te hebben gehad met Dee hierover. Giel komt met die nieuwtjes als hij met zijn gesprekspartener Bardo het heeft over wat hij op YouTube zou kunnen gaan doen. En dan geeft de dj (die …

Giel Beelen
3
Giels Vlog Bereikt 40.000 abonnees

Giel Beelen werkte al maanden toe naar die 40.000ste abonnee op zijn YouTube-kanaal Giels. Om dat te voorspoedigen gaf Giel aan iedere abonnee die een online enquete invulde een cd! Die mijlpaal heeft hij eindelijk met de snelheid van een slak bereikt op 1 augustus 2017. Het kan dus zijn …