Beautynezz Krijgt Haat Van Slachtoffers Pesters

Overig

beautynezz

Beautynezz krijgt, net zoals zoveel YouTubers, naast leuke reacties ook haat. Zelf zou ze dat nooit doen, bekent ze in haar video ‘Reageren op Haatreacties & Aangifte Doen?’ Iemand voor rotte vis uitmaken, daar hoef je bij haar niet te zijn.

Dat heeft zo zo afgesproken met haar ouders. Anders zullen ze niet aarzelen haar complete YouTube-kanaal te verwijderen en haar kaal te scheren. Althans, dat neem ik aan.

Maar zelf krijgt ze wel aardig wat te verwerken. Ze leest het vervolgens op wat ze zoal naar haar hoofd krijgt geslingert. ‘Wat een kutwijf ben jij. Ik hoop dat je dood valt.’ Ze spreekt overigens het woord ‘kut’ niet uit.

De volgende reactie: ‘Sterf’, daarna 3 woorden zwart gemaakt en weer eindigend op ‘wijf’. Maar de haatcomment die voor haar met 5 sterren bovenaan staat is: ‘Like als je wilt dat ze kanker krijgt’.

Ouders nemen actie

Soms nemen de ouders van de YouTuber actie en gaan achter degenen aan die de haatcomments hebben geplaatst. Die denken dat ze het anoniem hebben gedaan, maar dat is niet zo. En wat blijkt? De ouders kunnen het niet geloven dat hun kind dat gedaan heeft. De dader wordt zelf gepest is het verbijsterende antwoord!

Slachtoffers van pesten maken dus zelf ook weer slachtoffers. Afijn, in de wereld van mascara en lippenstift is niet alles koek en ei. Foto: YouTube.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Overig
YouTuber Natan Vandergunst Beschuldigt Van Cyberpesten – Stopt Acid Met YouTube?

Nathan Vandergunst (Acid) wordt door de Belgische media beschuldigd van cyberpesten en haatzaaien en heeft reeds een advocaat achter zich aan gekregen. In de Belgische kranten verschijnen berichten dat de YouTuber een online privé-leger heeft die doodsbedreigingen verstuurd naar mede-YouTubers. Een zwaar aangeslagen Acid reageert verontwaardigd over deze media-berichten: “Alsof …

Overig
Don de Jong Koopt Huis Van 8 Ton!

Dat YouTube als beroep nog steeds goed kan verdienen (als je maar succesvol bent) bewijst Don de Jong. Die heeft onlangs een villa gekocht in Roelofarendsveen. De prachtige villa heeft een prijskaartje van 787.500 euro. Daar komt nog kosten koper bij en dat betekent dat Don ruim 8 ton kwijt …

Overig
Mees van Dam Werkt Nu Ook Voor Mediamiljardair John de Mol

Mees Lucas van Dam, de 20-jarige sportieveling die we kennen uit de vlogs van Enzo Knol, heeft een contract getekend met het mediabedrijf van John de Mol! Mees vermeldt trots op zijn Insta: “Een mooie stap mogen zetten vandaag met Social1influencers! Er komen mooie dingen aan en ik ben iedereen …