Beautynezz Krijgt Haat Van Slachtoffers Pesters

Overig

beautynezz

Beautynezz krijgt, net zoals zoveel YouTubers, naast leuke reacties ook haat. Zelf zou ze dat nooit doen, bekent ze in haar video ‘Reageren op Haatreacties & Aangifte Doen?’ Iemand voor rotte vis uitmaken, daar hoef je bij haar niet te zijn.

Dat heeft zo zo afgesproken met haar ouders. Anders zullen ze niet aarzelen haar complete YouTube-kanaal te verwijderen en haar kaal te scheren. Althans, dat neem ik aan.

Maar zelf krijgt ze wel aardig wat te verwerken. Ze leest het vervolgens op wat ze zoal naar haar hoofd krijgt geslingert. ‘Wat een kutwijf ben jij. Ik hoop dat je dood valt.’ Ze spreekt overigens het woord ‘kut’ niet uit.

De volgende reactie: ‘Sterf’, daarna 3 woorden zwart gemaakt en weer eindigend op ‘wijf’. Maar de haatcomment die voor haar met 5 sterren bovenaan staat is: ‘Like als je wilt dat ze kanker krijgt’.

Ouders nemen actie

Soms nemen de ouders van de YouTuber actie en gaan achter degenen aan die de haatcomments hebben geplaatst. Die denken dat ze het anoniem hebben gedaan, maar dat is niet zo. En wat blijkt? De ouders kunnen het niet geloven dat hun kind dat gedaan heeft. De dader wordt zelf gepest is het verbijsterende antwoord!

Slachtoffers van pesten maken dus zelf ook weer slachtoffers. Afijn, in de wereld van mascara en lippenstift is niet alles koek en ei. Foto: YouTube.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Overig
Vriend Van Enzo Knol In Elkaar Geslagen! – Podcast De Bennies Begint Met Schokkend Verhaal!

De eerste podcast van De Bennies is met een schokkende onthulling van start gegaan. Noël Dekkers geeft aan tijdens carnaval tegen zijn hoofd gestompt te zijn en vervolgens ook, toen hij al op de grond lag, tegen zijn hoofd geschopt. Noël is daarna in verwarde toestand naar het ziekenhuis gebracht. …

Overig
Qucee Neemt Iedereen In de Maling Met Lamborghini-grap

Heel even leek het alsof Qucee een prachtige Lamborghini van 3 ton had gekocht. Hij schrijft onder de Instagram foto ook nog eens: “Hard work pays off – geparkeerd in de straat waar ik ben opgegroeid.” Hoe kon hij dat betalen? zou je denken. En nog belangrijker: hoe kon Qucee …

Enzo Knol
Enzo Knol Verslaat Bijna Wereldster Adele Met Escape Room

Eindelijk staat een vlog van Enzo Knol weer in de trendinglijst van YouTube! De video Escape room in de nieuwe woning (halloween) is meteen doorgestoomd naar nummer 2. Alleen de videoclip van Adele moet de vlogger voor laten gaan. De escape rooms afleveringen van vorig jaar hebben ruim een miljoen …