Beautynezz Krijgt Haat Van Slachtoffers Pesters

Overig

beautynezz

Beautynezz krijgt, net zoals zoveel YouTubers, naast leuke reacties ook haat. Zelf zou ze dat nooit doen, bekent ze in haar video ‘Reageren op Haatreacties & Aangifte Doen?’ Iemand voor rotte vis uitmaken, daar hoef je bij haar niet te zijn.

Dat heeft zo zo afgesproken met haar ouders. Anders zullen ze niet aarzelen haar complete YouTube-kanaal te verwijderen en haar kaal te scheren. Althans, dat neem ik aan.

Maar zelf krijgt ze wel aardig wat te verwerken. Ze leest het vervolgens op wat ze zoal naar haar hoofd krijgt geslingert. ‘Wat een kutwijf ben jij. Ik hoop dat je dood valt.’ Ze spreekt overigens het woord ‘kut’ niet uit.

De volgende reactie: ‘Sterf’, daarna 3 woorden zwart gemaakt en weer eindigend op ‘wijf’. Maar de haatcomment die voor haar met 5 sterren bovenaan staat is: ‘Like als je wilt dat ze kanker krijgt’.

Ouders nemen actie

Soms nemen de ouders van de YouTuber actie en gaan achter degenen aan die de haatcomments hebben geplaatst. Die denken dat ze het anoniem hebben gedaan, maar dat is niet zo. En wat blijkt? De ouders kunnen het niet geloven dat hun kind dat gedaan heeft. De dader wordt zelf gepest is het verbijsterende antwoord!

Slachtoffers van pesten maken dus zelf ook weer slachtoffers. Afijn, in de wereld van mascara en lippenstift is niet alles koek en ei. Foto: YouTube.

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enzo Knol
Waarom Heeft Enzo Knol Porsche Embleem Laten Verwijderen?

“Dat verhaal heb ik nooit vertelt!” In zijn laatste vlog 2816 “De vlog stopt wanneer de camera leeg is!” verklapt Enzo Knol een wel heel bijzonder geheim. Zijn Porsche Panamera wordt altijd afgeleverd met het Porsche embleem goed zichtbaar op de hoofdsteun van de stoelen. Dus elke keer als Enzo …

kastiop
Overig
Bekende Vlaamse YouTuber Kastiop Vermist!

In het nieuws: De Belgische politie heeft gemeld dat de 22-jarige YouTuber Kastiop (Kacper Przybylski) wordt vermist. Zijn familie heeft hem dringend opgeroepen contact met hen op te nemen. Nederlandse kijkers kunnen hem kennen van de YouTube-serie Legends of Gaming NL . Online nieuwtjesjager JustNicolas dacht eerst dat het een …

Overig
YouTuber Natan Vandergunst Beschuldigt Van Cyberpesten – Stopt Acid Met YouTube?

Nathan Vandergunst (Acid) wordt door de Belgische media beschuldigd van cyberpesten en haatzaaien en heeft reeds een advocaat achter zich aan gekregen. In de Belgische kranten verschijnen berichten dat de YouTuber een online privé-leger heeft die doodsbedreigingen verstuurd naar mede-YouTubers. Een zwaar aangeslagen Acid reageert verontwaardigd over deze media-berichten: “Alsof …