Bas Baas En Enzo Knol Geen Vrienden Meer! Komt Met Vage Verklaring – En: Bas Wordt YouTuber!

bas gaasbeek
bas baas
37

Verrassend nieuws! Bas Baas ( echte naam: Bas Gaasbeek) en Enzo Knol lijken geen vrienden van elkaar meer te zijn. En: Bas gaat zelf een YouTube-kanaal beginnen!

Eindelijk heeft de Assenaar gereageerd op de vele vragen die hij kreeg waarom hij niet meer in de vlogs van Enzo optreed. Op Instastories geeft hij echter een vaag antwoord: “Allebei hebben we besloten om onze eigen ding te doen. Ik ga lekker mijn eigen ding doen, Enzo gaat lekker zijn eigen ding doen.”

Vraag: kon hij dan niet “zijn ding” doen met Enzo Knol? Opmerkelijk ook want Enzo had eerder onder zijn vlog een andere reden genoemd: dat Bas meer tijd met zijn vriendin wil doorbrengen als reden van zijn ‘verdwijning’.

En onder een andere Instagram post had Bas nog geschreven dat hij niet lekker in zijn vel zat. En voegt hij eraantoe: “Gelukkig heb ik lieve familie en vrienden (!) om me heen die me hierbij helpen”. Vrienden? Daar hoort Enzo niet bij?

Dus 3 verschillende verklaringen die niet duidelijk maken waarom Bas dan niet een keer Enzo kan ontmoeten. En er is nog een nieuwtje: Bas gaat zijn eigen YouTube-kanaal beginnen!

Hij heeft onlangs een contract getekend bij Managemen, een bedrijf dat YouTubers als Ties Granzier en de Belg Unagazi vertegenwoordigt.

Bas wilde niet zeggen wat hij ging doen maar op de site van het bedrijf staat het volgende:”Wie kent Bas Baas niet? Deze nuchtere Assenaar heeft een groot bereik opgebouwd op Instagram en gaat binnenkort zijn eigen series ontwikkelen voor op YouTube!”

Ook voor deze carrière switch lijkt het me handig als zijn jeugdvriend, de meest bekeken Nederlandse YouTuber, hem hierbij kan helpen. Maar daar heeft Bas blijkbaar geen zin in!

Ik zou graag in verbinding komen met de beheerder van deze site.
Ondanks dat ik me te vuur en te zwaard heb verzet tegen donaties wil ik de beheerder toch een donatie doen in deze zware Corona tijden.

Ik behoud me het recht voor comments te verwijderen die niets met het onderwerp van bovenstaand artikel te maken heeft.

Het is wel duidelijk dat de beheerder Paul steunt in de strijd tegen de domheid van het Nederlandse YouTube publiek.
Ik wil nog even mededelen dat Paul en ik deze site een van de allerbeste sites van Nederland vinden. Het mist nog een beetje de onnavolgbare humor van Paul maar is zeker op de goede weg. Wat ons vooral aanstaat is zijn er mensen die een andere mening hebben . BLOCKEN die k******kijkers.

Wees consequent als beheerder. Of veeg jij alleen waar het uitkomt. Deze dus ook verwijderen.

Stefan
April 7, 2020 at 2:32 pm
RH het komt allemaal door Egbert!

Anders
April 6, 2020 at 5:30 pm
He zielig mannetje. Altijd weer over Paul beginnen. Je hebt echt niks beters te doen.
Verzoek aan het beheer; de mensen die over Paul beginnen zonder dat er aanleiding toe is gelijk IP-blocken.

Michel
April 6, 2020 at 1:40 pm
Besef even dat Enzoknol deze maand meer views haalt dan de o zo grote Paulus de Koning nog niet eens in 4 jaar haalt met zijn KA kanaal.

Anders
April 6, 2020 at 5:30 pm
He zielig mannetje. Altijd weer over Paul beginnen. Je hebt echt niks beters te doen.
Verzoek aan het beheer; de mensen die over Paul beginnen zonder dat er aanleiding toe is gelijk IP-blocken.

Beheerder lijkt te niet door te hebben dat een groot deel van zijn views komt door de hilarische discussie over King alert.

Ik denk dat hij dat wel degelijk heeft. Hij zegt te handhaven en alle comments omtrend Paul (offtopic) te verwijderen. De beheerder doet dit amper en laat ze lang staan. Heb al meerdere tips gegeven om de site te verbeteren. Maar er wordt geen gehoor aan gegeven. Zelfs de datum/tijd bij de reacties worden niet in normaal Nederlandse vorm gezet. Lijkt me een kleine moeite. Maar dan ben je best wel laks als je je website niet goed beheert. Een feedback zit er zelfs niet eens in.

Hij hoeft niks te handhaven, tenzij het echt onbeschoft wordt.
Telkens alles verwijderen kost hem views, omdat m.i. een hele hoop mensen hier juist kijken door die comments.

37 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

bas baas
Bas Baas Plotseling Weer Terug Op YouTube – Afgemaakt Door Kijker

Bas Baas is na 4 maanden ineens weer terug op YouTube. In die tijd heeft hij niets van zich laten horen of vertelt wat er aan de hand was.. In zijn nieuwste video legt hij uit dat hij werk heeft gevonden bij een bouwbedrijf. De inkomsten van zijn YouTube kanaal …

bas gaasbeek
bas baas
Is Bas Baas Ondankbaar Naar Enzo Knol? “Ik stond altijd voor Bas klaar”

In de goed bekeken Q & A van Enzo met Myron beantwoordt hij ook opmerkelijk openhartig de vraag hoe het nu zit met Bas Baas. Enzo geeft daarbij aan dat het absoluut niet aan hemzelf lag, want hij heeft serieuze pogingen gedaan om Bas terug te krijgen. “Bas was steeds …

bas baas
Bas Baas Stopt Nu Alweer Met YouTube

Bas Baas heeft besloten om te stoppen met YouTube. Dat maakte hij bekend in zijn voorlopig laatste vlog. Persoonlijke problemen zorgen ervoor dat hij geen energie meer heeft om dagelijkse video’s te maken. Bas in zijn eigen woorden: ” Dit is geen klikbeet. Het gaat namelijk niet goed met mij! …