Bas Baas En Enzo Knol Geen Vrienden Meer! Komt Met Vage Verklaring – En: Bas Wordt YouTuber!

bas gaasbeek
bas baas
37

Verrassend nieuws! Bas Baas ( echte naam: Bas Gaasbeek) en Enzo Knol lijken geen vrienden van elkaar meer te zijn. En: Bas gaat zelf een YouTube-kanaal beginnen!

Eindelijk heeft de Assenaar gereageerd op de vele vragen die hij kreeg waarom hij niet meer in de vlogs van Enzo optreed. Op Instastories geeft hij echter een vaag antwoord: “Allebei hebben we besloten om onze eigen ding te doen. Ik ga lekker mijn eigen ding doen, Enzo gaat lekker zijn eigen ding doen.”

Vraag: kon hij dan niet “zijn ding” doen met Enzo Knol? Opmerkelijk ook want Enzo had eerder onder zijn vlog een andere reden genoemd: dat Bas meer tijd met zijn vriendin wil doorbrengen als reden van zijn ‘verdwijning’.

En onder een andere Instagram post had Bas nog geschreven dat hij niet lekker in zijn vel zat. En voegt hij eraantoe: “Gelukkig heb ik lieve familie en vrienden (!) om me heen die me hierbij helpen”. Vrienden? Daar hoort Enzo niet bij?

Dus 3 verschillende verklaringen die niet duidelijk maken waarom Bas dan niet een keer Enzo kan ontmoeten. En er is nog een nieuwtje: Bas gaat zijn eigen YouTube-kanaal beginnen!

Hij heeft onlangs een contract getekend bij Managemen, een bedrijf dat YouTubers als Ties Granzier en de Belg Unagazi vertegenwoordigt.

Bas wilde niet zeggen wat hij ging doen maar op de site van het bedrijf staat het volgende:”Wie kent Bas Baas niet? Deze nuchtere Assenaar heeft een groot bereik opgebouwd op Instagram en gaat binnenkort zijn eigen series ontwikkelen voor op YouTube!”

Ook voor deze carrière switch lijkt het me handig als zijn jeugdvriend, de meest bekeken Nederlandse YouTuber, hem hierbij kan helpen. Maar daar heeft Bas blijkbaar geen zin in!

Interessant om te lezen dat er gechanteerd wordt. Als “onafhankelijke” nieuwszender/kanaal moet dat niet kunnen. Wanneer gaat Egbert weer eens een konijnenholletje maken op YouTube?

De enige echte RH

Ik stel voor om met zijn allen deze site minstens 2 maanden te boycotten door niets te plaatsen. Eens kijken hoe de beheerder dan piept. Het is hier te veel gatenkaas.

Does lief,
X
Jill

Op zich mag de beheerder van de site doen wat hij wilt.
Maar als hij geen topic aanmaakt over het nieuws wat YouTube nu bezighoudt loopt hij het risico dat men onder andere topics gaat reageren.
Don Gamemeer reageert plagerig op King Alert met de opmerking Was je gedrogeerd? En dat hij daarop reageert met een DM naar Don zijn vriendin dat zij hem moet waarschuwen omdat hij anders in het geheim opgenomen gesprekken online zal gooien. Gesprekken met haar ex-vriend Ronald over hun relatie voor Don.
Dit is je reinste chantage en ik hoop dan ook dat Don Lotte en Ronald hier front vormen en aangifte doet.
Als de beheerder van deze site dit geen nieuws vindt dan heb ik misschien een ander nieuwtje . Enzo heeft gisteren een wind gelaten.

Opvallend, dit jaar geen felicitatie voor de onlangs jarige Bas vanuit Enzo.

Ze volgen elkaar wel nog allebei op Instagram, maar liken niets van elkaar.

Ben benieuwd. Iemand meer info?

37 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

bas baas
Bas Baas Plotseling Weer Terug Op YouTube – Afgemaakt Door Kijker

Bas Baas is na 4 maanden ineens weer terug op YouTube. In die tijd heeft hij niets van zich laten horen of vertelt wat er aan de hand was.. In zijn nieuwste video legt hij uit dat hij werk heeft gevonden bij een bouwbedrijf. De inkomsten van zijn YouTube kanaal …

bas gaasbeek
bas baas
Is Bas Baas Ondankbaar Naar Enzo Knol? “Ik stond altijd voor Bas klaar”

In de goed bekeken Q & A van Enzo met Myron beantwoordt hij ook opmerkelijk openhartig de vraag hoe het nu zit met Bas Baas. Enzo geeft daarbij aan dat het absoluut niet aan hemzelf lag, want hij heeft serieuze pogingen gedaan om Bas terug te krijgen. “Bas was steeds …

bas baas
Bas Baas Stopt Nu Alweer Met YouTube

Bas Baas heeft besloten om te stoppen met YouTube. Dat maakte hij bekend in zijn voorlopig laatste vlog. Persoonlijke problemen zorgen ervoor dat hij geen energie meer heeft om dagelijkse video’s te maken. Bas in zijn eigen woorden: ” Dit is geen klikbeet. Het gaat namelijk niet goed met mij! …