Bas Baas Viert 200.000 Volgers Op Instagram

Alle YouTubers
8

De bekendste vriend van Enzo Knol Bas Baas zoals hij zich laat noemen heeft op Instagram de 200.000 volgers bereikt!

Zijn echte naam is Bas Gaasbeek, geboren op 27 april 1993, en werkt bij Jumbo Supermarkten volgens zijn Facebookpagina.

Eerder heeft Enzo vertelt dat hij Bas zo’n 7 jaar kent en een jeugdvriend uit Assen is. In een Instapost naar aanleiding van zijn verjaardag liet Enzo Knol nog ietsjes meer over hun bijzondere relatie kwijt: ‘Ik weet nog heel goed dat wij 10 jaar geleden allebei in de problemen zaten. We rookten elke dag jointjes weg (…) om de pijn & verdriet te vergeten.

Hoe mooi is dat wij nu 10 jaar later samen kunnen terug kijken naar die periode en erom kunnen lachen. Ik waardeer onze vriendschap en dat mag iedereen weten.’

Onlangs liet hij nog via Instastories kwijt dat hij zijn vader mist die jaren eerder is overleden. Dat maakt dat Enzo en Bas nog iets met elkaar gemeen hebben: ook Enzo heeft geen vader meer, hoewel die nog steeds leeft.

Bas is al een tijdje met Linda Slomp. Dat Bas Gaasbeek niet alles wil delen maakt wel een tweede Instagram duidelijk die hij wel onder zijn echte naam heeft, alleen niet publiekelijk toegankelijk is.

Even als voorbeeld aan degene die hier commentaar leveren over de veelvuldige aandacht aan de succesrijkste YouTuber van Nederland.
Het is ieder zijn vrije keus deze site wel of niet te bezoeken cq sponseren.
Natuurlijk heeft de auteur gelijk met zijn reactie. Enzo scoort kijkers.
Als voorbeeld geef ik u het voormalige Nieuwskanaal van YouTube. KING ALERT.
We zullen ons even aan de feiten houden. Zoal de Engelsen treffend weten te zeggen Just Be Factal.
Na de ineenstorting van deze Nieuwsshow, ingeluid met de Oscarwaardige soap Operatie Fallen Kingdom zijn er 10 afleveringen geweest met diverse bekende YouTubers in de titel. Deze afleveringen scoorden alsvolgt:
82000
54000
79000
84000
90000
86000
65000
59000
100000
63000
Wiskundigen onder u kunnen constateren dat 90000 en100000 de hoogste aantallen zijn. Feit is dat bij deze aantallen Enzo Knol in de titel staat.

Gaaap, voor personen die wederom weer eens van naam switchen, volgens jullie Alpha wolf is er een moraal met morele verantwoordelijkheid!! Maar zelf toepassen, ho maar ! Ik blijf lachen. Wanneer hebben de wolfjes in de roedel nou eens door hoe ze gebruikt worden en als pion worden ingezet?

Aankomende vrijdag komt er een blad uit waarbij de Donald Duck en de Suske en Wiske in een stripboek zijn verweven. Als je dit niet snapt, verwijs ik je door naar de persoon die gisterenavond weer eens de woorden “a*dsl*p”, “tyf*s” en meer van dit soort rotzooi over het scherm knalde in een livestream. Hij kan je vast wel antwoord geven en uitleg geven waarom HIJ niet hoeft te voldoen aan enig moraal !!!

Hier mag je geen kritiek hebben op de grote wikker.
Het nieuws is zeker op en daarom maar de hele tijd over Enzo knol posten

Valt wel op dat hier steeds dezelfde namen ook zijn, best stil hier

Het staat jou vrij om een Wikker2.nl te starten met alle andere YouTubers. Ik wens jou veel succes!

Pas maar op met wat je zegt DM. Kritiek op artikelen over de geweldige Enzo wordt hier niet op prijs gesteld.

Ik heb vaak genoeg over andere YouTubers artikelen geschreven. Probleem is dat niemand dat wil lezen.

Wanneer 10 jaar geleden iemand tegen Enzo had gezegd, over 10 jaar rij jij in een nieuwe Lambo dan had Enzo de hele wereld voor gek verklaard.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Alle YouTubers
Rutger Alexander Is De Nieuwe Kaj Van Der Ree?!

Rutger Alexander heeft het kanaal overgenomen van Kaj van der Ree voor een onbekend bedrag en dat bevalt niet iedereen! Hij is de eigenaar van Jouwveilingen.nl en nu dus ook van het kanaal van Kaj die begin dit jaar in de problemen kwam door grensoverschrijdend gedrag. De 250.000 abonnees die …

Alle YouTubers
DutchPerformante Haalt De 100.000 Likes Voor Lamborghini Tattoo

Chahid Charrak (DutchPerformante) is het hem weer gelukt om een actie te verzinnen die viral gaat. Op Instagram had hij een foto geplaatst met de mededeling: “Oke jongens en meisjes! Als deze foto binnen 2 dagen en 2 uur 100K likes behaald ga ik een Lamborghini tattoo zetten op mijn …

Alle YouTubers
Bram Krikke Wil Niets Meer Met Dennis Schouten Te Maken Hebben

Het is over en uit tussen dj en YouTuber Bram Krikke (foto boven) en Dennis Schouten. Was er eerder nog sprake van een deel twee van hun succesvolle tv-programma Onrecht, ondertussen is het Dennis duidelijk geworden dat Bram niet meer met hem verder wil. Oorzaak: Dennis heeft zich begin dit …