Bas Baas Stopt Nu Alweer Met YouTube

bas baas

Bas Baas heeft besloten om te stoppen met YouTube. Dat maakte hij bekend in zijn voorlopig laatste vlog. Persoonlijke problemen zorgen ervoor dat hij geen energie meer heeft om dagelijkse video’s te maken.

Bas in zijn eigen woorden: ” Dit is geen klikbeet. Het gaat namelijk niet goed met mij! … Dit betekent dat ik een pauze ga nemen van YouTube.” En: “Er zijn teveel dingen die mijn focus nodig hebben. Er speelt teveel in mijn hoofd.”

De ex-vriend van Enzo Knol wil niet zeggen wat die problemen zijn. Eerder in een vlog had hij het over een moeilijke jeugd en een stiefvader waar hij slecht mee overweg kon.

Als dat nog niet erg genoeg is, zijn zakelijke manager kan hem nu ook niet helpen. Die heeft zijn rug op 3 plekken gebroken en is inmiddels verworden tot een kasplantje.

Hoewel hij voorlopig stopt met YouTube, op Instagram wil hij nog wel updates geven hoe het met hem gaat. Bas Baas was de vriend van Enzo Knol en figureerde in veel van zijn vlogs. Sommige behaalden meer dan een miljoen views. Op zijn eigen kanaal behaalt Bas Gaasbeek (zoals zijn echte naam is) vaak niet meer dan 10.000 views.

Waarom Enzo en Bas ruzie hebben is niet bekend. Hij belooft zijn kijkers wel weer terug te keren op YouTube, wanneer weet hij nog niet.

bas baas
Bas Baas Plotseling Weer Terug Op YouTube – Afgemaakt Door Kijker

Bas Baas is na 4 maanden ineens weer terug op YouTube. In die tijd heeft hij niets van zich laten horen of vertelt wat er aan de hand was.. In zijn nieuwste video legt hij uit dat hij werk heeft gevonden bij een bouwbedrijf. De inkomsten van zijn YouTube kanaal …

bas gaasbeek
bas baas
Is Bas Baas Ondankbaar Naar Enzo Knol? “Ik stond altijd voor Bas klaar”

In de goed bekeken Q & A van Enzo met Myron beantwoordt hij ook opmerkelijk openhartig de vraag hoe het nu zit met Bas Baas. Enzo geeft daarbij aan dat het absoluut niet aan hemzelf lag, want hij heeft serieuze pogingen gedaan om Bas terug te krijgen. “Bas was steeds …

bas baas
Waar Blijft Bas Baas?

De voormalige vriend van Enzo Knol doet er wel heel erg lang over om zijn eerste eigen video op YouTube te zetten. In maart verraste Bas Baas velen met de post dat hij zelf ook YouTuber ging worden. Nog een verrassing: dat ging hij doen zonder Enzo Knol. Want ja, …