AWR Nieuwe Pet Komt Eraan

Armoowasright AWR pet
Armoowasright

Armoowasright AWR pet

Armoowasright kondigde via social media aan zijn nieuwe AWR pet. Ook nu zien we een cap met een legerpatroon met een mix van rood, grijs en zwart in de petten verwerkt.

Natuurlijk is zijn AWR logo daar ook duidelijk in verwerkt. Het valt op dat het vooral deze YouTuber voor kleuren kiest die aan het leger doen denken. Lijkt me niet dat we snel een teddybeer met zijn logo kunnen verwachten. Dat past misschien ook wel een beetje bij zijn YouTube-kanaal waar de PRANKS niet altijd zachtzinnig worden uitgevoerd, ook al zijn ze nep.

Reacties van fan op de aankondiging van de nieuwe pet: “@Armoowasright damn, van alle YouTube merchandise staat die van jou toch wel echt op no.1”.

De Almeerder die van zichzelf zegt dat hij Armeens/Russische roots heeft, is bekend geworden door stevige prankvideo’s. Niet iedereen waardeert deze YouTube-filmpjes, maar het heeft hem in een heel korte tijd zeer populair gemaakt. Zijn kanaal heeft inmiddels ruim 350.000 abonnees en iedere video komt op de lijst van trending te staan. Samen met DoeMaarGamen aka Job behoort hij tot de nieuwste YouTube-sterren van 2016.

Nadeel heeft dat ook. Onlangs klaagde hij dat hij overal wordt herkend en bij de DYTG werd hij aangevallen door een groepje jongeren in de lobby van zijn hotel.

Zie ook: Armoowasright pet – Geliefde merchandise van bekende YouTuber

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Armoowasright
1
Armoo Afgemaakt Door Critici – Steekt Zich In Schulden Voor Samenwerking Met 6ix9ine?!

Armoo (Armoowasright) heeft een track opgenomen met de wereldberoemde rapper 6ix9ine. Binnen een paar dagen heeft de video 2 miljoen weergaven bereikt, maar veel bewondering krijgt hij niet vanuit Nederland. Want waarom zou zo’n grote Amerikaanse artiest een nummer willen opnemen met een totaal onbekende rapper uit Nederland die ook …

Armoowasright
3
Parodie Van Jeukvogel Op Armoowasright Geblokkeerd

De parodie van Jeukvogel (Bas van Teylingen) over de laatste track van Armoowasright is van YouTube gehaald. Vandaag had Armoo zijn nieuwste hit online gezet ‘Zwart Haar’. Amper een paar uur later kwam Bas met zijn parodie op dit nummer. Dar was de Almeerder niet van gediend. Als je nu …

Armoo over ex van Enzo Knol
Armoowasright
2
Ex Vriendin Van Enzo Knol Heeft Contact Met Armoo

Een vorige vriendin van Enzo Knol heeft contact opgenomen met Armoowasright. In zijn vlog ‘Bellen met ex van Enzo Knol’ belt Armoo deze vrouw op. Ze heeft eerder zelf contact gezocht met Armoo omdat ze hem wel leuk vindt. Ze wil (nog) niet in beeld en ook haar echte naam …