Armoowasright – Ruzie Met YouTube Gaat Fout?!

Armoowasright awr
Armoowasright

Armoowasright awr

Breaking! Moet Armoo vechten voor zijn YouTube-kanaal? Armoo: “Ze kunnen ons raken nooit breken…”

Armoowasright (AWR) is razend populair geworden met nepvideo’s, maar nu lijkt hij ECHT een probleem te hebben! Vandaag nog had hij een video geupload waarbij hij in gevecht ging met DutchtTuber (Job).

Aan alles is duidelijk dat dit gevecht nep is. Dat is overigens geen geheim. Zeker Job heeft al vaker duidelijk gemaakt dat alles in zijn video’s van tevoren bedacht is.

Maar nu heeft Armoo echt ruzie en wel met iemand waar hij het gevecht niet kan winnen: met YouTube!

Ineens verschijnt er een tweet van AWR met de meededeling: “Helemaal geen zin in YouTube man.” Dat wordt razendsnel gevolgd door een lawine aan tweets die duidelijk maken dat hij nu echt een probleem heeft dat hij niet spottend kan weglachen.

Grote YouTubers achter aanval op Armoo?

Hij wijst in zijn tweets beschuldigend naar andere GROTE YouTubers zonder hun naam te noemen. “Achter de schermen gebeuren hele rare merkwaardige dingen en ik heb het gevoel dat daar een aantal Grote YouTubers meer van weten.”

Over WIE heeft Armoo het? Een volgende tweet geeft een aanwijzing: “Als je ons uit de markt wilt moet je het op een eerlijke oprechte manier doen door betere videos te maken dan ons en niet aankloppen bij YT”.

Verder gaat Armoo niet in zijn aanwijzingen wat er precies aan de hand is. Wel is duidelijk uit eerdere ruzies dat een aantal YouTubers het niet leuk vindt dat Armoo en Job zoveel succes hebben met hun video’s die duidelijk niet echt zijn.

Zal AWR een gevecht ook in het echt kunnen winnen? We zullen zien! Tot nog toe heeft NIEMAND het kunnen winnen van YouTube. Foto: Twitter.

Zie ook: Armoowasright komt met rugtas

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Armoowasright
1
Armoo Afgemaakt Door Critici – Steekt Zich In Schulden Voor Samenwerking Met 6ix9ine?!

Armoo (Armoowasright) heeft een track opgenomen met de wereldberoemde rapper 6ix9ine. Binnen een paar dagen heeft de video 2 miljoen weergaven bereikt, maar veel bewondering krijgt hij niet vanuit Nederland. Want waarom zou zo’n grote Amerikaanse artiest een nummer willen opnemen met een totaal onbekende rapper uit Nederland die ook …

Armoowasright
3
Parodie Van Jeukvogel Op Armoowasright Geblokkeerd

De parodie van Jeukvogel (Bas van Teylingen) over de laatste track van Armoowasright is van YouTube gehaald. Vandaag had Armoo zijn nieuwste hit online gezet ‘Zwart Haar’. Amper een paar uur later kwam Bas met zijn parodie op dit nummer. Dar was de Almeerder niet van gediend. Als je nu …

Armoo over ex van Enzo Knol
Armoowasright
2
Ex Vriendin Van Enzo Knol Heeft Contact Met Armoo

Een vorige vriendin van Enzo Knol heeft contact opgenomen met Armoowasright. In zijn vlog ‘Bellen met ex van Enzo Knol’ belt Armoo deze vrouw op. Ze heeft eerder zelf contact gezocht met Armoo omdat ze hem wel leuk vindt. Ze wil (nog) niet in beeld en ook haar echte naam …