ArmooWasRight Komt Met RugTas – Maar Verwacht Geen Enzo Knol’s Mok

Armoowasright rugtas met AWR logo
Armoowasright

Armoowasright rugtas met AWR logo

Armoowasright (AWR) kondigt aan dat binnenkort een AWR rugtas te koop is in zijn webshop. Een prijs heeft hij nog niet genoemd. Zoals ook andere merchandise van deze Almerenaar heeft het de camouflage kleuren en patronen die zo kenmerkend zijn voor het leger.

Dat leger van de zelfverklaarde Rus is inmiddels aardig gegroeid. Zo zit hij al over de 350.000 abonnees en dat heeft hij binnen een jaar bereikt. In een tweet geeft hij ook aan dat je geen mokken of broodtrommels van hem hoeft te verwachten zoals bij Enzo Knol.

Geen mokken met AWR logo

“No offence naar Enzo Knol hoor maar mijn merch is heel anders dan die van hem. Ik ga ook nooit broodtrommels of mokken uitbrengen.”

Zijn verklaring: “Ik heb voornamelijk ook een ouder publiek.” Een twitteraar antwoord dat Enzo ook geen broodtrommels verkoopt, maar dat kan natuurlijk altijd veranderen.

Mokken verkoopt de vlogger wel, net zoals Dylan Hagens overigens, maar Armoowasright lijkt zich liever met de absolute top te willen vereenzelvigen: Enzo en Stuk TV met beiden meer dan een miljoen abonnees.

Of Armoo’s leger ook zo groot zal worden of nog eerder zijn Waterloo zal vinden is de vraag. Aan zijn instelling zal het in ieder geval niet liggen. Armoowasright verkoopt al wel petten en T-shirts met het AWR logo erop. Foto: Twitter.

Zie ook: Armoowasright pet – Geliefde merchandise van populaire YouTuber.
AWR nieuwe pet

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Armoowasright
1
Armoo Afgemaakt Door Critici – Steekt Zich In Schulden Voor Samenwerking Met 6ix9ine?!

Armoo (Armoowasright) heeft een track opgenomen met de wereldberoemde rapper 6ix9ine. Binnen een paar dagen heeft de video 2 miljoen weergaven bereikt, maar veel bewondering krijgt hij niet vanuit Nederland. Want waarom zou zo’n grote Amerikaanse artiest een nummer willen opnemen met een totaal onbekende rapper uit Nederland die ook …

Armoowasright
3
Parodie Van Jeukvogel Op Armoowasright Geblokkeerd

De parodie van Jeukvogel (Bas van Teylingen) over de laatste track van Armoowasright is van YouTube gehaald. Vandaag had Armoo zijn nieuwste hit online gezet ‘Zwart Haar’. Amper een paar uur later kwam Bas met zijn parodie op dit nummer. Dar was de Almeerder niet van gediend. Als je nu …

Armoo over ex van Enzo Knol
Armoowasright
2
Ex Vriendin Van Enzo Knol Heeft Contact Met Armoo

Een vorige vriendin van Enzo Knol heeft contact opgenomen met Armoowasright. In zijn vlog ‘Bellen met ex van Enzo Knol’ belt Armoo deze vrouw op. Ze heeft eerder zelf contact gezocht met Armoo omdat ze hem wel leuk vindt. Ze wil (nog) niet in beeld en ook haar echte naam …