Armoowasright Pet – Geliefde Merchandise Van Bekende YouTuber

Armowasright pet met AWR logo
Armoowasright
2

Armowasright pet met AWR logo

Armoowasright verkoopt zijn pet met het AWR logo. De goedkoopste is de AWR flexcap die voor € 16,95 te koop is in Armo’s webshop. Dat is een zwarte pet met wit/zwarte logo, het merk van de populaire YouTuber.

Er is een vrijwel identieke versie waar alleen het logo rose is gemaakt. Die heet black/neon special edition. Behalve de kleur is ook de prijs speciaal: € 19,95.

AWR Flexcap

Met de Camo Flexcap kan je zo het leger in. Die is namelijk legergroen en uiteraard ook met AWR logo erop. Voor € 24,95 kan je meteen de heide op. Bovenop het bedrag komt nog € 3,95 verzendkosten. Dat is niet veel. De meeste YouTubers rekenen € 6,95. Alleen Enzo Knol rekent geen verzendkosten.

Neppranks

Armoowasright (Robin Arayan) is een 19-jarige YouTuber uit Almere die bekendheid heeft gekregen door neppranks op te nemen. In Nederland was dat een onbekend fenomeen en heeft in het begin aardig wat negatieve reacties opgeleverd. Een collega YouTuber Job (DutchTuber) is hier ook mee bekend geworden en heeft dezelfde wisselende reacties opgeroepen.

Populair

Aan zijn populariteit is dat echter niet af te lezen. Inmiddels heeft de getalenteerde ‘content creator’ al ruim 300.000 abonnees op zijn YouTube-kanaal en is zijn webshop met zijn eigen kledingmerk een succes. En dat allemaal heeft hij binnen een half jaar bereikt!

Volgens berichten zou hij daar tienduizenden euro’s mee verdienen. Lijkt me sterk, maar degene die dat echt weet is natuurlijk Armo zelf. Foto: webshop Armoowasright.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Armoowasright
1
Armoo Afgemaakt Door Critici – Steekt Zich In Schulden Voor Samenwerking Met 6ix9ine?!

Armoo (Armoowasright) heeft een track opgenomen met de wereldberoemde rapper 6ix9ine. Binnen een paar dagen heeft de video 2 miljoen weergaven bereikt, maar veel bewondering krijgt hij niet vanuit Nederland. Want waarom zou zo’n grote Amerikaanse artiest een nummer willen opnemen met een totaal onbekende rapper uit Nederland die ook …

Armoowasright
3
Parodie Van Jeukvogel Op Armoowasright Geblokkeerd

De parodie van Jeukvogel (Bas van Teylingen) over de laatste track van Armoowasright is van YouTube gehaald. Vandaag had Armoo zijn nieuwste hit online gezet ‘Zwart Haar’. Amper een paar uur later kwam Bas met zijn parodie op dit nummer. Dar was de Almeerder niet van gediend. Als je nu …

Armoo over ex van Enzo Knol
Armoowasright
2
Ex Vriendin Van Enzo Knol Heeft Contact Met Armoo

Een vorige vriendin van Enzo Knol heeft contact opgenomen met Armoowasright. In zijn vlog ‘Bellen met ex van Enzo Knol’ belt Armoo deze vrouw op. Ze heeft eerder zelf contact gezocht met Armoo omdat ze hem wel leuk vindt. Ze wil (nog) niet in beeld en ook haar echte naam …