Armoowasright Gaat Fout – Is MacBook Winactie Nep?

MacBooks
Armoowasright
1

MacBooks

Is Armoowasright nu echt zo radeloos aan het worden dat hij nu ook zijn fans wil oplichten?

Armoo (AWR) is op Instagram een winactie gestart, maar het lijkt eerder op een wanhoopsactie om zijn populariteit op te vijzelen. Hij beweert dat je een Macbook kunt winnen wanneer je op zijn YouTube-kanaal abonneert.

De omstreden YouTuber vertelt in een filmpje dat hij van zijn sponsor maar lieft 15 (!) MacBooks heeft gekregen om weg te geven. Hij zegt er niet bij wie die sponsor is.

Veras van het YouTube-kanaal FijneVrienden heeft al snel in de gaten dat hier iets niet aan klopt. Hij gaat op onderzoek uit en toont op Twitter aan dat 1 foto waarop je Armoo’s drie ingepakte MacBooks ziet duidelijk gekopieerd is van het Internet.

De foto (zie boven) is dus niet door hem gemaakt, maar heeft hij gewoon van een Engelstalige verkoopsite geplukt!

Sponsor MacBooks onbekend

Grote kans dat de hele winactie van de YouTuber nep is. Ook dat een onbekende sponsor hem 15 computer cadeau geeft is een wel erg sterk verhaal. Tot nog toe heeft geen enkele Nederlandse YouTuber dat aan zijn fans kunnen aanbieden.

Veras houdt het nog vriendelijk en twittert naar Armoo: “Je hebt dit niet nodig man, maak gewoon de video’s waar jij je goed bij voelt en je groeit vanzelf.”

AWR lijkt er echter lak aan te hebben. Alles voor de views is iets wat hij letterlijk neemt.

Armoo klaagt over weinig views

Armoo lijkt wel wanhopig te worden de laatste tijd. Zijn YouTube-kanaal stijgt niet meer zo snel en ook het aantal views blijft achter. Eerder twitterde hij dat YouTube aan het doodgaan was en klaagde hij over weinig views.

Vorige week had hij nog ruzie proberen te maken met Enzo Knol. Die had het gewaagd om zijn typische legerpet na te apen. Armoo meent dat hij het alleenrecht heeft om het legerpatroon in zijn merchandise te verwerken.

Ondanks meer dan 10 boze tweets naar Enzo heeft de populaire vlogger hier geen woord aan vuil gemaakt. Update: een paar uur later heeft hij de foto’s die verwijzen nar zijn winactie weer verwijderd. Foto: Instagram.

Armoo zoekt ruzie met Enzo Knol over legerpet

Het zou fijn zijn als Armoo (Robin) van YouTube verdwijnt. Zijn content is bagger en ook nog eens bagger uitgevoerd! Een kat in het nauw maakt rare sprongen! Nee, anders gezegd, lol heeft hij niet in YT het gaat hem puur om de eurocenten en dan nog eens bewust manipuleren. Ik hoop dat de jonge kijkertjes hem nu eindelijk doorkrijgen.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Armoowasright
1
Armoo Afgemaakt Door Critici – Steekt Zich In Schulden Voor Samenwerking Met 6ix9ine?!

Armoo (Armoowasright) heeft een track opgenomen met de wereldberoemde rapper 6ix9ine. Binnen een paar dagen heeft de video 2 miljoen weergaven bereikt, maar veel bewondering krijgt hij niet vanuit Nederland. Want waarom zou zo’n grote Amerikaanse artiest een nummer willen opnemen met een totaal onbekende rapper uit Nederland die ook …

Armoowasright
3
Parodie Van Jeukvogel Op Armoowasright Geblokkeerd

De parodie van Jeukvogel (Bas van Teylingen) over de laatste track van Armoowasright is van YouTube gehaald. Vandaag had Armoo zijn nieuwste hit online gezet ‘Zwart Haar’. Amper een paar uur later kwam Bas met zijn parodie op dit nummer. Dar was de Almeerder niet van gediend. Als je nu …

Armoo over ex van Enzo Knol
Armoowasright
2
Ex Vriendin Van Enzo Knol Heeft Contact Met Armoo

Een vorige vriendin van Enzo Knol heeft contact opgenomen met Armoowasright. In zijn vlog ‘Bellen met ex van Enzo Knol’ belt Armoo deze vrouw op. Ze heeft eerder zelf contact gezocht met Armoo omdat ze hem wel leuk vindt. Ze wil (nog) niet in beeld en ook haar echte naam …