Armoo – Vlogger In Amerika!

Armoowasright
2

Armoo in Amerika

Al een tijdje kondigde Armoowasright aan dat hij naar Amerika zou gaan. Hij zou daar een nieuw leven beginnen, of in ieder geval heel lang weg blijven. Of dat echt waar was wist niemand nog. Nu levert hij het bewijs dat hij er ook echt is. Hij staat in ieder geval niet in Almere tenzij ze daar ook wolkenkrabbbers hebben.

Maar meteen bij de eerste vlog onder zijn video maakt hij duidelijk dat het gewoon een vakantie is, een roadtrip. We krijgen dus een vakantievlog voorgeschoteld.

Hij wandelt samen met zijn broer door de straten van New York en is meteen al enthousiast over deze stad. Na New York wil hij naar Las Vegas en Los Angeles gaan vertelt hij ons. Zijn broer zegt nog dat de 8ste vlog heel goed gaat worden. Dat had hij niet moeten zeggen tegen zijn kijkers. Armoo onderbreekt hem snel. “Je moet IEDERE vlog kijken! En abonneren!”

Eindelijk lijkt Armoo serieus bezig te zijn met vloggen. Een tijdje terug kon je op zijn Snapchat al zien hoe hij naar een vlog van Enzo keek. Hij zal wel geen liefhebber zijn van zijn filmpjes, wel van zijn succes en daar is Armoo al een tijdje naar op zoek.

Omstreden

Vloggen op je vakantie is dan de beste tactiek die je kan volgen. Er gebeurt elke dag wel wat dat je kan laten zien.  En de ‘meest omstreden YouTuber’ van Nederland (volgens Giel Beelen) wil ook pranks en losse video’s in Amerika maken.

En waar is zijn vriendin overigens gebleven? Die had hij onlangs aan zijn kijkers voorgesteld en is ook meteen weer uit beeld. Zij mag/mocht niet mee. Het kan ook zijn dat ze helemaal niet bestaat en een meisje is dat hij hiervoor heeft ingehuurd.

Eerst volgende stop zal Los Angeles zijn voor de herboren vlogger, Hollywood waarschijnlijk. En pranks wil hij daar ook gaan opnemen. Acteurs genoeg! xD Foto: YouTube.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Armoowasright
1
Armoo Afgemaakt Door Critici – Steekt Zich In Schulden Voor Samenwerking Met 6ix9ine?!

Armoo (Armoowasright) heeft een track opgenomen met de wereldberoemde rapper 6ix9ine. Binnen een paar dagen heeft de video 2 miljoen weergaven bereikt, maar veel bewondering krijgt hij niet vanuit Nederland. Want waarom zou zo’n grote Amerikaanse artiest een nummer willen opnemen met een totaal onbekende rapper uit Nederland die ook …

Armoowasright
3
Parodie Van Jeukvogel Op Armoowasright Geblokkeerd

De parodie van Jeukvogel (Bas van Teylingen) over de laatste track van Armoowasright is van YouTube gehaald. Vandaag had Armoo zijn nieuwste hit online gezet ‘Zwart Haar’. Amper een paar uur later kwam Bas met zijn parodie op dit nummer. Dar was de Almeerder niet van gediend. Als je nu …

Armoo over ex van Enzo Knol
Armoowasright
2
Ex Vriendin Van Enzo Knol Heeft Contact Met Armoo

Een vorige vriendin van Enzo Knol heeft contact opgenomen met Armoowasright. In zijn vlog ‘Bellen met ex van Enzo Knol’ belt Armoo deze vrouw op. Ze heeft eerder zelf contact gezocht met Armoo omdat ze hem wel leuk vindt. Ze wil (nog) niet in beeld en ook haar echte naam …