Armoo Is Verliefd Op Kijkers. En Lindsey

Armoowasright
1

Armoo

Een aantal dagen al lijkt Armoo in de wolken. Met de nadruk op ‘lijkt’. Niet omdat hij in het vliegtuig zit richting Amerika zoals hij heeft aangekondigd, maar omdat hij Lindsey wil vragen om een relatie.

Hij plukt zenuwachtig aan een bloem terwijl hij aan ons uitlegt wat hij gaat doen. In de video/vlog ‘Ze heeft ja gezegd’ wil hij verkering aan haar vragen. Daarvoor wil hij haar ‘overvallen’. Niet met een bivakmuts dit keer. Nee, haar vriendin Tessa heeft ervoor gezorgd dat Lindsey op een bankje zit ergens buiten te wachten op een vriendin. Maar die komt natuurlijk niet.

Overtuigend

Armoo komt daarvoor in de plaats, gaat op zijn knieën zitten en vraagt om een ‘relatie’. Pianomuziek begeleiden de beelden. Ze zegt lachend ‘ja’ op een heel overtuigende manier. Je zou het bijna geloven dat dit allemaal waar is. Bijna!

Tot de laatste minuut! Dan meldt zich ineens een indringer op een scooter. Gevaar! De jongen stapt af en komt dreigend op hem afgelopen. Dit wordt knokken! De pianist is er meteen mee opgehouden met romantische muziek te spelen. En dan eindigen de beelden ineens.

Hetzij omdat Armoo zijn vlucht moest halen en niet aan dit soort flauwekul mee wil doen; hetzij dat dit drama een bloedig vervolg krijgt. Armoo lijkt verliefd te zijn op de kijkers en Lindsey. Wel in die volgorde. Doe alvast een duimpje omhoog, want dit wil je niet missen.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Armoowasright
1
Armoo Afgemaakt Door Critici – Steekt Zich In Schulden Voor Samenwerking Met 6ix9ine?!

Armoo (Armoowasright) heeft een track opgenomen met de wereldberoemde rapper 6ix9ine. Binnen een paar dagen heeft de video 2 miljoen weergaven bereikt, maar veel bewondering krijgt hij niet vanuit Nederland. Want waarom zou zo’n grote Amerikaanse artiest een nummer willen opnemen met een totaal onbekende rapper uit Nederland die ook …

Armoowasright
3
Parodie Van Jeukvogel Op Armoowasright Geblokkeerd

De parodie van Jeukvogel (Bas van Teylingen) over de laatste track van Armoowasright is van YouTube gehaald. Vandaag had Armoo zijn nieuwste hit online gezet ‘Zwart Haar’. Amper een paar uur later kwam Bas met zijn parodie op dit nummer. Dar was de Almeerder niet van gediend. Als je nu …

Armoo over ex van Enzo Knol
Armoowasright
2
Ex Vriendin Van Enzo Knol Heeft Contact Met Armoo

Een vorige vriendin van Enzo Knol heeft contact opgenomen met Armoowasright. In zijn vlog ‘Bellen met ex van Enzo Knol’ belt Armoo deze vrouw op. Ze heeft eerder zelf contact gezocht met Armoo omdat ze hem wel leuk vindt. Ze wil (nog) niet in beeld en ook haar echte naam …